Manau galima ir kompiuterizuotą pirkti,tik reik pagalvoti ar tikrai bent pusė operacijų bus naudojamos,jei turit didelių problemų su sąnariukais tai tik kompiuterizuota
gal kas zino ar Siuvimo Manija Kaune dirba sestadieniais? niekur nerandu darbo laiko
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2015 08 28, 21:08)
gal kas zino ar Siuvimo Manija Kaune dirba sestadieniais? niekur nerandu darbo laiko
http://rekvizitai.vz...siuvimo_manija/
QUOTE(Lady Dy @ 2015 08 29, 00:00)
Neteisingas sis darbo laikas, pasiskambinau tai sako siaip nedirbam sestadieniais, bet tada kaip tik meistras buvo tai nulekem apsipirkti
yra cia forume kokia skelbimu lenta, kur pardavinetu overlokus?
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2015 09 02, 13:05)
Atskiros nėra
Papildyta:
QUOTE(Kis Kis Kis @ 2015 09 02, 12:58)
Neteisingas sis darbo laikas, pasiskambinau tai sako siaip nedirbam sestadieniais, bet tada kaip tik meistras buvo tai nulekem apsipirkti
Tai čia jau nebe mūsų problema,o jų,lai susitvarko teikiamą informaciją
QUOTE(Uoga_saujoj @ 2015 09 02, 13:05)
Yra Tema siuvėjoms, ten kartais pasitaiko kazkas parduoda ar ieško pirkti.
Sveiki,
Reikia siuveju patarimu. Issirinkau siuvimo masina Janome 525s. Ar verta pinigu? Ar geras, kokybiskas daiktas? Esu barbe devindarbe, siunu, mezgu, neriu. Siuviniai mano kolkas tokie: patalynes, vystyklai, kepureles, puodkeliai, kosmetines... Svajoju kada pameginti jau ir vaikuciui rubelius siuti, o ir sau sijona koki jauciu sugebeciau pasiuti:)
Norisi daikto gero, biudzetas ribotas,tad negaliu ismesti pinigu i bala:)
Is anksto dekoju uz nuomone ir patarimus.
Reikia siuveju patarimu. Issirinkau siuvimo masina Janome 525s. Ar verta pinigu? Ar geras, kokybiskas daiktas? Esu barbe devindarbe, siunu, mezgu, neriu. Siuviniai mano kolkas tokie: patalynes, vystyklai, kepureles, puodkeliai, kosmetines... Svajoju kada pameginti jau ir vaikuciui rubelius siuti, o ir sau sijona koki jauciu sugebeciau pasiuti:)
Norisi daikto gero, biudzetas ribotas,tad negaliu ismesti pinigu i bala:)
Is anksto dekoju uz nuomone ir patarimus.
Dabar labai didelė įvairovė siuvimo mašinų. O kaip neturėjau jokios, tai pasimečiau tarp firmų ir t.t. Niekada neteko pačiai siūti,o noriu iki 300 eur. (ar ūž tokią sumą įmanoma nusipirti gerą).
Papildyta:
Gal kas turit siuvimo mašiną JAGUAR 135 ar JAGUAR 137? Norėčiau išgirsti visus už ir prieš atsiliepimus. Ačiū
Papildyta:
Gal kas turit siuvimo mašiną JAGUAR 135 ar JAGUAR 137? Norėčiau išgirsti visus už ir prieš atsiliepimus. Ačiū
Pažiūrėkite šias. Gal kuri patiks http://www.siuvimost...roducts/bernina Pati turiu Bernina siuvimo mašiną. Tikrai džiaugiuosi. Šveicariška kokybė tikrai man patiko. Mano kompiuterizuota. Netgi po gaisro aš ja naudojuosi iki šiol ,ir jokių problemų nekilo ( https://www.youtube....h?v=alVN57aACYE ) pakeisto tebuvo tik išorinės plastmasės. Iš vidaus tik smėlį išvalė. Kol kas elektroninė dalis veikia, nors gavo ir karščio, ir vandens, ir smėlio.