Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Lu Lu @ 2015 06 16, 22:59)
Mergaites, sakykit o kokia buitine masina  susitvarkytu su trikotazu ? ar cia perdaug noriu su paprasta trikotaza siuti ? kaip tarkit Janome 525 S?

Čia per daug norit su paprasta mašina trikotažą siūti smile.gif. Turiu pati Janome 525 S, bet jau anksčiau siuvimo kursuose supratau, kad reikės dar dviejų mašinų, jei norėsiu dirbti su trikotažu.
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2015 06 13, 09:24)
Kad jau norite tiek visko siūti, tai jums, tiesą sakant, reikia visų trijų biggrin.gif

Plokščiasiūlė ir overlokas atlieka skirtingas operacijas, pirmoji skirta tik palenkimams ir grandininiam dygsniui viena adata, overlokas gi ir susiūna, ir apmėto trikotažą.

Mano asmenine nuomonę, plokščiasiūlę verta pirkt tik kai turit overloką ir paprastą smile.gif

Pritariu, labai teisingai pasakyta.

QUOTE(ginija @ 2015 06 13, 15:08)

Verta pirkti kompiuterizuotą siuvimo mašiną?

Esu siuvusi su kompiuterizuota, bet pati asmeniškai turiu elektromechanines mašinas, kol kas bijau pirkti su kompiuteriukais.

QUOTE(rutikė @ 2015 06 15, 17:42)
Pagelbėkit pusžaliai siuvėjai. Siuvu su Rubina H2 A.

Neturiu Rubinos, bet tikrinčiau, ar gerai apatinė ritė įstatyta, pasikeisčiau siūlus tiek vienus, tiek kitus.

QUOTE(Lu Lu @ 2015 06 16, 21:59)
Mergaites, sakykit o kokia buitine masina  susitvarkytu su trikotazu ? ar cia perdaug noriu su paprasta trikotaza siuti ? kaip tarkit Janome 525 S?

Visa tema apie tai - kad buitinės siuva tą trikotažą, bet žiūrint kokį, standesnį lengviau, plonesnį ir tampresnį sunkiau. Pas savo mamą siuvau vaikui rūbelius iš trikotažo su paprasta buitine, nu pasiuvau, iš išorės neblogai atrodo, bet daugiau nebenoriu taip siūti, kai namie turiu overloką ir kai žnau, kiek laiko sutaupau su juo, ir kaip gražiai jis tą audinį apdirba.
Atsakyti
Sveiki, esu pradedanti siuveja. Noreciau isigyti overloka. Trikotazo siuvimui.Koki patartumete? Gal kuri turite parduoti?
Atsakyti
Labas rytas.

Ateinu su klausimu. Turiu Janome 1000 CPX. Šią mašiną turiu neseniai, gerai jos "nepažįstu". Vakar siuvausi suknelę iš storoko trikotažo, viskas pavyko sėkmingai. Siuvimo kursuose taip pat stovėjo ši mašina, esu pasisiuvusi ne vieną siuvinį iš storesnių trikotažų be jokių problemų. Bet su plonu trikotažu sekasi gerokai liūdnai. Jokių mašinos parametrų nekeičiu, siūnu su storesnėmis adatomis (dėl to, kad palenktose vietose būna storokas medžiagos sluoksnis). Rezultate ties tais lenkimais mano siūlėms kažkas nutinka, jos nėra patvarios, patraukus siūlė gražiausiai išsiardo vos ne per visą ilgį. Tas pačias vietas siuvau po to ir antrą, ir trečią vietą, bet rezultatas tas pats. Kas čia galėtų būti? Ką reikėtų pareguliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 06 25, 09:00)
Ką reikėtų pareguliuoti?

Gal dygsnio tankumą? Ir gal lėtu žinsgniu per problematiškas vietas judėti?
Jei plonesnė medžiaga, tai pakeisčiau adatas į plonesnes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O'Hara: 25 birželio 2015 - 14:27
QUOTE(Liebchen @ 2015 06 25, 09:00)
Labas rytas.

Ateinu su klausimu. Turiu Janome 1000 CPX. Šią mašiną turiu neseniai, gerai jos "nepažįstu". Vakar siuvausi suknelę iš storoko trikotažo, viskas pavyko sėkmingai. Siuvimo kursuose taip pat stovėjo ši mašina, esu pasisiuvusi ne vieną siuvinį iš storesnių trikotažų be jokių problemų. Bet su plonu trikotažu sekasi gerokai liūdnai. Jokių mašinos parametrų nekeičiu, siūnu su storesnėmis adatomis (dėl to, kad palenktose vietose būna storokas medžiagos sluoksnis). Rezultate ties tais lenkimais mano siūlėms kažkas nutinka, jos nėra patvarios, patraukus siūlė gražiausiai išsiardo vos ne per visą ilgį. Tas pačias vietas siuvau po to ir antrą, ir trečią vietą, bet rezultatas tas pats. Kas čia galėtų būti? Ką reikėtų pareguliuoti?

Gal pabandykit dar pėdelės prispaudimo prie medžiagos stiprumą pareguliuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(remda @ 2015 06 03, 09:41)

Buvau apsisprendusi kaip ir dėl Janome 525S , o man dabar siūlo naujesnę šios mašinos versiją Janome 533LE Ar kas nors ką nors apie šias dvi mašinas daugiau papasakoti galėtumėte, gal kas turite tą 533 LE, nes kad 525S gera mašina jau prisiskaičiau  smile.gif

Tai kokią įsigijot?
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2015 07 02, 10:23)
Tai kokią įsigijot?

Pakolkas dar jokios... vargstu su sena, paprasta, ranka sukama mašina ax.gif žiūriu dabar ar apskritai man tas siuvimas "prilips"
Atsakyti
Sveiki, reikia pagalbos, noriu pirkti siuvimo mašiną, gal kas turi šią, kokie atsiliepimai?

http://www.siuvimost...e-milan-5rome-5
Atsakyti
Ir apie šitą gal kas turi http://www.siuvimoma...t/janome-dc7100 kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2015 07 09, 11:10)
Sveiki, reikia pagalbos, noriu pirkti siuvimo mašiną, gal kas turi šią, kokie atsiliepimai?

http://www.siuvimost...e-milan-5rome-5

Nesu girdėjusi gerų.

QUOTE(saulyte2 @ 2015 07 09, 12:51)
Ir apie šitą gal kas turi http://www.siuvimoma...t/janome-dc7100 kokie atsiliepimai?

Neturiu kompiuterizuotos. Ar siuvėja pradedančioji?
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2015 07 09, 20:57)
Nesu girdėjusi gerų.
Neturiu kompiuterizuotos. Ar siuvėja pradedančioji?

Nesu pradedančioji, jau virš 20 metų siūvu, gal netiek intensyviai kaip ankščiau smile.gif, mano mašina ČAIKA biggrin.gif , noriu geresnės
Atsakyti