Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(pasisiutus @ 2015 05 09, 14:36)
tada tik overlokas ir butinai bent ketursiulis (2adatos kad butu) arba 5-siulis (bet jis daugiua realiai storoms m-goms dzinsui ir pan.). Su vadinama universalia (kur tiesus dygsnis siunamas, na dar buna kur ir zig zaga gali siuti) - tikrai neprisiusit, nes jei ir pavykstu grazia siule isgauti nebus pakankamai tamprumo, kas devint minusas (gali sutrukinet) plius dar vistiek papildomai krastus reikes apdoroti. Pati butent todel ir isigijau overloka, nes is austiniu m-gu praktiskai nieko nedarau, viskas is trikotazo, tia su universalia (nors mano ir ale su specialiais strec dygsniais skirtais trikotazui) ne tik neitin grazios siules buvo, bet dar ir vargo vakariene kol susiuni (nes naudoji dygsnius su zigzag ar apmetymo funkcija vadinama, tada greitis mazesnis ir t.t.). Bet is kitos puses vien su overloku irgi neisisuksit, nes kartias reikia ir universalios "pagalbos", bet manau tada pakaktu ir turimu tu sen7j7 masin7 wink.gif

Ačiū jums!
Atsakyti
Sveikos. Domina overlokas-plokščiasiūlė SINGER 14T968. Gal kartais atsirastų jį turinčių. Labai norėčiau sužinoti nuomonę juo siuvančių: ar patenkintos, ar adatos tinka tik Singer skirtos?
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2015 05 09, 21:16)
Sveikutes,  4u.gif
As su tokiu klausimu smile.gif  Gal galesit kuri patarti.

Ar pavyko susitvarkyti?
Atsakyti
sveikos, esu pradedancioji siuveja, kokia patartumete masina rinktis,kad su ja butu galim asiuti aplikacija?
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2015 05 12, 11:48)
sveikos, esu pradedancioji siuveja, kokia patartumete masina rinktis,kad su ja butu galim asiuti aplikacija?

Tokią, kuri siuva zigzago siūle, tai praktiškai visos buitinės.
Atsakyti
Sveikos, gal galite patarti, kurį variantą pasirinkti ptradedančiai siuvėjėlei biggrin.gif
1. Singer 3321 http://www.buitene.l...584/SINGER-3321
2. Janome 415 http://www.buitene.l...6712/JANOME-415
Dėkoju
Atsakyti
Pasiskaičiusi forume, pasidovanojau Rubina H20A. Puiki mašinytė, dirba kaip bitė, ypač po mamos labai kaprizingo verito, kur siuvimas daug nervų ištąsydavo.
Gal paaiškinsit man, žaliai siuvėjai, kaip siūti su ta ilgąja adymo pėdele? Mustatau ilgį, pradedu siųti, o ji varo tiesią siūlę. Ar reikia sustoti, pakelti pėdelę ir apsukti medžiagą, ar mašina pati turi pradėti varyti atgal?
Atsakyti
Sveikos, norėčiau pirkti nauja siuvimo mašina, noriu kad kilpas darytų, nusimtų priekyje ir eitų kažką siauro siūtų, odą siūtų, kokia parekomenduotumėt g.gif, nesu pradedančioji
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulyte2: 21 gegužės 2015 - 09:54
QUOTE(rutikė @ 2015 05 20, 21:22)
Pasiskaičiusi forume, pasidovanojau Rubina H20A. Puiki mašinytė, dirba kaip bitė, ypač po mamos labai kaprizingo verito, kur siuvimas daug nervų ištąsydavo.
Gal paaiškinsit man, žaliai siuvėjai, kaip siūti su ta ilgąja adymo pėdele? Mustatau ilgį, pradedu siųti, o ji varo tiesią siūlę. Ar reikia sustoti, pakelti pėdelę ir apsukti medžiagą, ar mašina pati turi pradėti varyti atgal?

Turite nuleisti dantukus ir pirmyn atgal stumdyti rankelėmis baltosiomis biggrin.gif wink.gif
Atsakyti
sveikos mergaites nupirko siuvimo masina overloka Janome 744 anglijoj,instrukcija tik anglu kalba,Gal kuri pagelbetu, turite instrukcija lietuviu kalba ir uz atlygi padetu ji gautiAatsviestu ar persiustu I el,pasta
Atsakyti
Esu pradedanti siuveja, tad klausiu jusu nuomones apie sia masina http://www.1a.lt/smu...er_innovis_nv55
Atsakyti
Sveikos merginos, perskaičiau visą temą. Renkuosi siuvimo mašiną pradedančiai, anksčiau esu siuvusi tik su paprasta rankine, kokias kelnes pasitrumpinu ar dar ką, o dabar norisi mokytis savarankiškai kažko daugiau. Nesinori išleisti labai daug pinigėlių, bet ir nesinori, kad įsigijus po to reikėtų gailėtis, kad ta mašina kažkam labai netinkama.
Buvau apsisprendusi kaip ir dėl Janome 525S , o man dabar siūlo naujesnę šios mašinos versiją Janome 533LE Ar kas nors ką nors apie šias dvi mašinas daugiau papasakoti galėtumėte, gal kas turite tą 533 LE, nes kad 525S gera mašina jau prisiskaičiau smile.gif
Atsakyti