Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(pasisiutus @ 2015 05 04, 17:50)
Jaguar 055D  blush2.gif

Aš, kai rinkaus overloką, šitą irgi buvau į sąrašiuką įtraukus.
Atsakyti
QUOTE(nuotakaser @ 2015 03 27, 12:01)
Sveikos visos, kaip suprantu visos jau siūnate ilgai smile.gif aš tik pradedu smile.gif ir man labai reikia patarimo:
sakykite kokia jūsų nuomonė apie  http://siuvimostiliu...bei-grandininio
šią mašina?
labai noriu overloko, turiu visiškai nauja TOYOTA ESG325 siuvau tik pabandymui kelnytes su 3 metu garantija mašina siūna labai gerai greitai tyliai tačiau noriu ją parduoti ir pirkti anksčiau mineta overloka kuris kaip suprantu yra ir siuvimo mašina kartu. Gal galite patarti ar tai būtų geras mano pasirinkima.
Labai lauksiu komentarų dėkui. smile.gif

As irgi sia nusiziurejus MERRYLOCK 3560CL , tik va siandien isgirdau komentara is vienos jau turincios sia masina, kad tikrai tokios nepirktu, nes baisiai nepatogus perejimas nuo overloko prie ploksciasiules ir atvirksciai. Tai va, ir vel dvejoju. Man reiktu abieju funkciju, bet gi bute kiek ten tu siuvimo masinu gali prisistatyt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonce @ 2015 05 06, 13:55)
As irgi sia nusiziurejus MERRYLOCK 3560CL , tik va siandien isgirdau komentara is vienos jau turincios sia masina, kad tikrai tokios nepirktu, nes baisiai nepatogus perejimas nuo overloko prie ploksciasiules ir atvirksciai. Tai va, ir vel dvejoju. Man reiktu abieju funkciju, bet gi bute kiek ten tu siuvimo masinu gali prisistatyt  doh.gif

turiu babylock overlokas ir ploksciasiule viename, namu reikmem pilnai uztenka, o pereit nuo vienos funkcijos prie kitos uztenka perdet adatas ir virsutinius siulus persivert, tai uztrunka 1 min
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2015 05 06, 20:49)
turiu babylock overlokas ir ploksciasiule viename, namu reikmem pilnai uztenka, o pereit nuo vienos funkcijos prie kitos uztenka perdet adatas ir virsutinius siulus persivert, tai uztrunka 1 min

Bet ju ir kaina stipriai skiriasi, gal todel viskas lengviau ir paprasciau su jom? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
patarkite prašau, kokią siuvimo mašiną pasirinkti.
Mama turi tokią seną rusišką elektrinę mašiną, kur spaudi pedalą. Dar moku siūti senobine mašina, kur reikia sukti rankenėlę. Su mamos mašina bandžiau siūti trikotažą, gaunasi nelabai gražiai. Kaitaliojau adatas, siūlus, dygsnių ilgį, siūlo įtempimą, bet supratau kad ko gero reikia mašinos, skirtos trikotažui siūti? Aš norėčiau nedidelės mašinos, kuria galėčiau siūti pagrinde trikotažą. Pagal ką reikėtų rinktis? Į ką reikėtų atsižvelgti?
Iš anksto ačiū už pagalbą
Atsakyti
QUOTE(katyte pelyte @ 2015 05 07, 13:25)
Sveikos,
patarkite prašau, kokią siuvimo mašiną pasirinkti.
Mama turi tokią seną rusišką elektrinę mašiną, kur spaudi pedalą. Dar moku siūti senobine mašina, kur reikia sukti rankenėlę. Su mamos mašina bandžiau siūti trikotažą, gaunasi nelabai gražiai. Kaitaliojau adatas, siūlus, dygsnių ilgį, siūlo įtempimą, bet supratau kad ko gero reikia mašinos, skirtos trikotažui siūti? Aš norėčiau nedidelės mašinos, kuria galėčiau siūti pagrinde trikotažą. Pagal ką reikėtų rinktis? Į ką reikėtų atsižvelgti?
Iš anksto ačiū už pagalbą

tada tik overlokas ir butinai bent ketursiulis (2adatos kad butu) arba 5-siulis (bet jis daugiua realiai storoms m-goms dzinsui ir pan.). Su vadinama universalia (kur tiesus dygsnis siunamas, na dar buna kur ir zig zaga gali siuti) - tikrai neprisiusit, nes jei ir pavykstu grazia siule isgauti nebus pakankamai tamprumo, kas devint minusas (gali sutrukinet) plius dar vistiek papildomai krastus reikes apdoroti. Pati butent todel ir isigijau overloka, nes is austiniu m-gu praktiskai nieko nedarau, viskas is trikotazo, tia su universalia (nors mano ir ale su specialiais strec dygsniais skirtais trikotazui) ne tik neitin grazios siules buvo, bet dar ir vargo vakariene kol susiuni (nes naudoji dygsnius su zigzag ar apmetymo funkcija vadinama, tada greitis mazesnis ir t.t.). Bet is kitos puses vien su overloku irgi neisisuksit, nes kartias reikia ir universalios "pagalbos", bet manau tada pakaktu ir turimu tu sen7j7 masin7 wink.gif
Atsakyti
Sveikutes, 4u.gif
As su tokiu klausimu smile.gif Gal galesit kuri patarti. Gavau dovanu masina Rubina KP888 nu ir as bandau su ja siut o ji siuna kazkaip visai ne pagal tai ka as pasienku. Pavizdziui siunu tiesia siule ji man siuna kazkiek cm tiese tada ji daro tokio pat ilgio viena dygsni .Ir ant visu programu sitaip. Jus man durnai paaiskinkit ar cia ji nesuderinta ar jai kas negerai ar ji perdaug mandra mano galvikei? ax.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2015 05 09, 21:16)
Sveikutes,  4u.gif
As su tokiu klausimu smile.gif  Gal galesit kuri patarti. Gavau dovanu masina Rubina KP888 nu ir as bandau su ja siut o ji siuna kazkaip visai ne pagal tai ka as pasienku. Pavizdziui siunu tiesia siule ji man siuna kazkiek cm tiese tada ji daro tokio pat ilgio viena dygsni .Ir ant visu programu sitaip. Jus man durnai paaiskinkit ar cia ji nesuderinta ar jai kas negerai ar ji perdaug mandra mano galvikei? ax.gif  g.gif

Dovanų - tai naują su pirkimo čekiu ar perleistą iš kažkieno rankų? Skambinčiaus į garantinį arba ex savininkui. Rubinos nesu turėjus, bet šiaip peržiūrėčiau nustatymus, ar visi gerai sutvarkyti.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2015 05 09, 23:42)
Dovanų - tai naują su pirkimo čekiu ar perleistą iš kažkieno rankų? Skambinčiaus į garantinį arba ex savininkui. Rubinos nesu turėjus, bet šiaip peržiūrėčiau nustatymus, ar visi gerai sutvarkyti.

Nauja su pirkimo cekiu. Zinokit tam pavizduke taip grazei issiuta viskas nu o man tai nesiuna sad.gif ir nesuprantu kaip tuos nustatymus sutvarkyti:( nes as dar naujoke. O paskambinti biski baisu kol neissiaiskinau kas yra poto sakys visai durna gavo daigta nemoka naudotis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2015 05 10, 08:48)
O paskambinti biski baisu kol neissiaiskinau kas yra poto sakys visai durna gavo daigta nemoka naudotis biggrin.gif

Tai ir mes galim tą patį sakyti smile.gif
Skambinat ir sakot, kad esu pradedančioji siuvėja, iškilo keblumų ir noriu pagalbos. Gal kokios smulkmenos tereikia, greičiau viskas išsispręs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O'Hara: 10 gegužės 2015 - 12:35
QUOTE(ernestuutea @ 2015 05 10, 09:48)
Nauja  su pirkimo cekiu. Zinokit tam pavizduke taip grazei issiuta viskas nu o man tai nesiuna sad.gif ir nesuprantu kaip tuos nustatymus sutvarkyti:( nes as dar naujoke. O paskambinti biski baisu kol neissiaiskinau kas yra poto sakys visai durna gavo daigta nemoka naudotis biggrin.gif

pabandykit pakeisti adata.
Atsakyti
QUOTE(ernestuutea @ 2015 05 09, 21:16)
Sveikutes,  4u.gif
As su tokiu klausimu smile.gif  Gal galesit kuri patarti. Gavau dovanu masina Rubina KP888 nu ir as bandau su ja siut o ji siuna kazkaip visai ne pagal tai ka as pasienku. Pavizdziui siunu tiesia siule ji man siuna kazkiek cm tiese tada ji daro tokio pat ilgio viena dygsni .Ir ant visu programu sitaip. Jus man durnai paaiskinkit ar cia ji nesuderinta ar jai kas negerai ar ji perdaug mandra mano galvikei? ax.gif  g.gif

Gali būti netinkamo numerio arba skirta ne tam audiniui adata. Taip pat gali būti ir netinkami siūlai (jei kokie nors seni medvilniniai iš atsargų).
Atsakyti