QUOTE(O'Hara @ 2015 04 21, 20:09)
Aš rudenį rinkausi overloką ir turėjau minty irgi Jaguarus, viliojo kaina. Bet kažkur skaičiau, kad nėra jie tiek 'išbaigti" gamyboje. Išsirinkau Janome MyLock 644D. www.siuvimomenas.lt yra jie žymiai pigiau. Siuva puikiai. Trikotažą siuva gražiai, je i yra ypač plonas, tada reikia pasibandyti ir pasireguliuoti dygsnio plotį ir tą padavimą.
Gali būti, kad overlokas tik apmėto ir reikėtų papildomai prasiūti su siuvimo mašina tiesia siūle (bijau suklysti, bet taip trurbūt daro trisiūliai ar dvisiūliai overlokai). Jei yra ketursiūlis, jis tada ir susiuva, ir apmėto. Aš turiu ir siuvimo mašiną, ir overloką. Vien su overloku vistiek neišsiversčiau. Overlokas neapsiuva sagų kilpų ir nesiuva zigzagu
Papildyta:
Viena kažkokia funkcija mandresnis už mano turimą 644D.
Dekui uz atsakyma, bet jau nusipirkau. Siaip tikrai nesiskundziu, viskas man su juo gerai (taip sakantis si bei ta jau prasisiuvau)
Ir isvis man jau sis gerai kirto per kisene
BEt nepavyko savo nieste rasti pirkti deveto, o kitur nebandzius per didele rizika (kalbu apie padevetus).
O del "tik apmeto" ir t.t. Dekui, bet tirkai gerai orientuojuosi siuose reikaluose, nes mano tiek spec., tiek ir darbas toks kad nori nenori turiu gaudytis siuose "reikaluose"
O vat del dvisiuliu overloku... kad mano ziniomis overloko siule (ne paprasta grandinele modifikavus) buna maziausiai is 3 siulu
Ir i trisiulius net nesidairaiu, nes man butina funkcija ir susiuvimo iskart, plius is 4siulo visada pasidarysi 3siuli
O kad vien su overloku neisiverciamas tia faktas, kaip ir tik su universalia
Kadangi tokia senai turejau, tia pagaliau pribrendau ir overlokui (sena svajone, kokius gal 5m brandinta kaip minimum)