Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Vasaroti @ 2015 04 25, 08:51)
Kraštus apsiūlėja overlokai. Jūsų įkeltos yra paprastos siuvimo mašinomis, tai su jomis kraštus teks kelis kartus palenkus prasiūti, kad nebrizgytų wink.gif

Tai gal namų sąlygom to užtenka? Įsivaizduoju, vieną kartą pratrauksi, kitą - kraštas ir gatavas:)

O gal tarp šių modelių kas patars, kurį rinktis? Arba kažką geresnio iki 500 lt?
Atsakyti
QUOTE(T-model @ 2015 04 25, 08:09)
Tai gal namų sąlygom to užtenka? Įsivaizduoju, vieną kartą pratrauksi, kitą - kraštas ir gatavas:)

O gal tarp šių modelių kas patars, kurį rinktis? Arba kažką geresnio iki 500 lt?

As tokia siuveja, kaip ir jusu zmona, tai man tuos krastukus atsilenkinet ne beda schmoll.gif Uzteks tikrai paprastos masinos, MANAU smile.gif
Patart nieko negaliu, nes pati be patarimu nusipirkau masina. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(T-model @ 2015 04 25, 08:23)
Gerą dieną. Noriu savo moteriai padovanoti siuvimo mašiną. 1. Nieko apie tai neišmanau
2. Ji mėgėja, namų reikmėm siuvus. Dabar laukiamės, tai sakė būtų gerai tokią turėt, kur kažkaip palučių kraštus apsiuva - tai čia ta "overlokinė/sustiprinta" siūlė?

Vienoj parduotuvėj man pasiūlė dvi populiariausias:
JANOME 525S uz 199 Eur.
http://www.buitene.l...072/JANOME-525S

JANOME 423S uz 209 Eur.
http://www.buitene.l...6713/JANOME-423

Ar jos tinkamos tiem kraštų apsiuvimam ir kitom buitinėm reikmėm ? Kurią iš jų patartumėt rinktis? (525 lyg ir naujesnis modelis)

Dėkingas už pagalbą.

JANOME 525S pilnai patenkins jos poreikius 4u.gif
Kaip tik tokia turiu, dabar siūvimas vienas malonumas thumbup.gif
Atsakyti
As taip pat uz 525. Ja pirkau pries 5 metus taip pat laukdamsi leliuko. Tai namu poreikiams per akis. Vystyklius tikrai pasisius, apmetys su zigzagu. Su ja ir viena kita drabuzi sau esu pasiuvusi. Ne profesionalams pakanka. Tvirta patikima masinyte.
Atsakyti
Nupirkau 525s. Žmona eina iš proto. Man irgi atrodo tvirtas, rintos konstrukcijos daiktas. Neverta net lygint su senukų asortimentu. Tad rekomenduoju drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2015 04 21, 20:09)
Aš rudenį rinkausi overloką ir turėjau minty irgi Jaguarus, viliojo kaina. Bet kažkur skaičiau, kad nėra jie tiek 'išbaigti" gamyboje. Išsirinkau Janome MyLock 644D. www.siuvimomenas.lt yra jie žymiai pigiau. Siuva puikiai. Trikotažą siuva gražiai, je i yra ypač plonas, tada reikia pasibandyti ir pasireguliuoti dygsnio plotį ir tą padavimą.

Gali būti, kad overlokas tik apmėto ir reikėtų papildomai prasiūti su siuvimo mašina tiesia siūle (bijau suklysti, bet taip trurbūt daro trisiūliai ar dvisiūliai overlokai). Jei yra ketursiūlis, jis tada ir susiuva, ir apmėto. Aš turiu ir siuvimo mašiną, ir overloką. Vien su overloku vistiek neišsiversčiau. Overlokas neapsiuva sagų kilpų ir nesiuva zigzagu  cool.gif
Papildyta:
Viena kažkokia funkcija mandresnis už mano turimą 644D.

Dekui uz atsakyma, bet jau nusipirkau. Siaip tikrai nesiskundziu, viskas man su juo gerai (taip sakantis si bei ta jau prasisiuvau) blush2.gif Ir isvis man jau sis gerai kirto per kisene doh.gif BEt nepavyko savo nieste rasti pirkti deveto, o kitur nebandzius per didele rizika (kalbu apie padevetus).
O del "tik apmeto" ir t.t. Dekui, bet tirkai gerai orientuojuosi siuose reikaluose, nes mano tiek spec., tiek ir darbas toks kad nori nenori turiu gaudytis siuose "reikaluose" biggrin.gif O vat del dvisiuliu overloku... kad mano ziniomis overloko siule (ne paprasta grandinele modifikavus) buna maziausiai is 3 siulu wink.gif Ir i trisiulius net nesidairaiu, nes man butina funkcija ir susiuvimo iskart, plius is 4siulo visada pasidarysi 3siuli mirksiukas.gif
O kad vien su overloku neisiverciamas tia faktas, kaip ir tik su universalia biggrin.gif Kadangi tokia senai turejau, tia pagaliau pribrendau ir overlokui (sena svajone, kokius gal 5m brandinta kaip minimum) blush2.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siuvimo mašiną turiu Janome 525S, mano dabartiniams poreikiams jos pakanka. Pagrindinis ir vienintelis dalykas, ką aš su ja darau, tai siuviu netrikotažinius drabužius sau. Paprastos tiesios siūlės man pakanka. Aišku, kiek erzina, kad siuvant storesnį audinį, mano mašinai jis nelabai patinka, mėgsta užstrigti, bet galiausiai susitariam.

Šiuo metu dairausi overloko. Jau kaip ir buvau nusprendusi imti Janome 744D (My Webpage). Toks overlokas yra siuvimo kursuose, kuriuos lankau ir vienintelis overlokas, prie kurio esu sėdėjusi. Nesu patyrusi, kad gali būti geriau, smagiau, kai jau esu prie tokio pratusi, atrodo, kad ir šis neblogas. Šioje temoje skaičiau, kad kitai moteriai, kuri rinkosi tarp Janome 744D ir Berninos 700D (My Webpage) buvo patarta pirkti tik Berniną. Aplankyčiau "Siuvimo stilių" ir susipažinčiau realiai su skirtumais, bet kad negyvenu Vilniuje. Kokių privalumų turi Bernina, lyginant su Janome, ar tiesiog ji iš savęs smagesnė mašina?
Ar Berninomis prekiauja tik "Siuvimo stilius"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liebchen: 29 balandžio 2015 - 10:32
Sveikos,

Gal kam prireiks... Parduodu Husqvarna Viking e20, pirkau vasarį, porąkart prisėdau, bet matyt siuvėjėlė nebūsiu. Būsiu šokėjėlė tongue.gif
Jei ką domina:
http://www.skelbiu.l...;ad_id=21202785
Atsakyti
QUOTE(Liebchen @ 2015 04 29, 11:29)
(My Webpage) buvo patarta pirkti tik Berniną. Aplankyčiau "Siuvimo stilių" ir susipažinčiau realiai su skirtumais, bet kad negyvenu Vilniuje. Kokių privalumų turi Bernina, lyginant su Janome, ar tiesiog ji iš savęs smagesnė mašina?
Ar Berninomis prekiauja tik "Siuvimo stilius"?

Paskambinkit jiems,visada paaiškins
O Berninomis atrodo tik jie ir teprekiauja
Atsakyti
QUOTE(pasisiutus @ 2015 04 26, 20:40)
Dekui uz atsakyma, bet jau nusipirkau.

Tai kas paplonino piniginę?
Atsakyti

Taisau savo skelbimą... blush2.gif

Parduodu Husqvarna Viking E20

Pirkta vasario mėn, naudota porą kartų. Pirkta iš "Siuvimo stilius" salono, yra 24 mėn garantija. Kaip nauja, yra visi dokumentai, lietuviški vertimai, dėžė. Vilnius.

http://www.siuvimost...arna-viking-e20

Prašau až.
Atsakyti
QUOTE(O'Hara @ 2015 05 02, 21:44)
Tai kas paplonino piniginę?

Jaguar 055D blush2.gif
Atsakyti