QUOTE(chat noir @ 2015 03 02, 01:40)
Siūlų suvėrimas, reguliavimas negasdina. Evolution/ovation abejones kelia siūlų suvėrimas ir įtempimo reguliavimas sensorių pagalba. Viskas ok, bet jei elektronika pradeda šlubuoti. Rankiniu būdu tikriausiai suverti siūlų negalima kaip ir sureguliuoti įtempimą. Berninoj siūlus susivert ir pareguliuot galima ir be meistro pagalbos. Viena ką pražioplinau, tai kad elektroninis siūlės pločio reguliavimas. Bet kaip sakoma šuo ir kariamas pripranta
. Tas ir man minusas. Bernina traukia savo kaina, paprastumu ir extra atveju gali pati susireguliuot, na nebent siūlės pločio reguliavimas koją pakištų. Evolution/ovation imponuoja patogumu ir Wave, bet atstumia kaina ir begale elektronikos, kur be meistro jau neišsisuksi. Tikriausiai ir už remontą tektų paklot dalį mašinos kainos. Aprašymai visų superiniai, bet tikrovėj kartais būna ir kitaip.
Ačiū NENUORAMA už atsakymą. Gal dar kas turėtų kokių nors pastebėjimų.
Na kol kas ji turiu neilgai, esu pradedanti, tai man viskas parasta ir patogu, lengvai viskas keiciasi, del mechaninio siulu itempimo nezinau, jei reiktu kiekviena tempt atskirai, net nekilo toks klausimas, o kas liecia gedimus, klausiau kaip del garantinio sake babylock per 10 metu nieks neatveze taisyt, nebent jau buvo pacio siuvejo klaida... mechaninis pazeidimas
QUOTE(Sisi @ 2015 03 02, 11:37)
Ačiū
Pradėjau su paprasta buitine mašina, vėliau buvo Bernina Bernette 340 (beje, šiuo metu parduodama), kai ją išaugau, perėjau prie pramininių įrengimų. Siuvinėjimas buvo mano hobis, dabar jau pagrindinis užsiėmimas.