Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Sisi @ 2015 03 01, 16:55)
Ieškau pramoninės siuvimo mašinos. Pageidautinas automatinis užtvirtinimas ir siūlo nukirpimas. Gali būti naudota, bet geros būklės. Lengviems ir vidutiniams audiniams. Trifazio neturiu. Ne rusiška, būtų gerai ne sena.
Ką būtų galima rinktis?

Gražūs Jūsų darbai. Jei ne paslaptis, su kokia siuvinėjimo mašina dirbate.
Atsakyti
QUOTE(chat noir @ 2015 02 28, 15:13)
Gal kas galite išsakyti savo nuomonę dėl Baby Lock Evolution/Ovation ir Bernina 1300. Kaip pagrindinius skirtumus galėčiau įvardinti kainą, siūlų įvėrimo sistemą bei Wave Stitch. Dėl ko reikėtų rinktis/atsisakyti vienos ar kitos mašinos. Reikalinga ideali siūlių kokybė. Galima rašyti ir AŽ. Ačiū

Babylock evolution ar Ovation tarpusavyje jie skyriasi tik darbo zonos dydziu ir ovation turi kojine rankena pakelti pėdelę. kas liečia siūlų įverimą tai galima sakyti viską mašina padaro pati, sureguliuoja siūlų įtempimą, apatiniai siulai veriami vieno migtuko paspaudimu, virsutinius siulus pakeisti max 5 min . Labai paprastas, lengvas naudojimas jei tik moki instrukcija gerai žiūrėti, daugiau informacijos galite rasti Babylock

Bernina 1300 man asmeniškai atrodo žymiai sudėtingesnis naudojimas daugiau visko reik pakeist pereinant nuo overlocko funkcijos prie ploksciasiules, bei elektronisis siules plociu valdymas man asmeniskai nepatinka...

Wave atrodo labai gražiai, bet storesniam audiniui reikia naudoti storesnius siulus, nes lieka tarpeliai su plonais, kaip decoras tai superinis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nenuorama-: 01 kovo 2015 - 22:01
QUOTE(nenuorama- @ 2015 03 01, 21:58)
Babylock evolution ar Ovation tarpusavyje jie skyriasi tik darbo zonos dydziu ir ovation turi kojine rankena pakelti pėdelę.  kas liečia  siūlų įverimą tai galima sakyti viską mašina padaro pati, sureguliuoja siūlų įtempimą, apatiniai siulai veriami vieno migtuko paspaudimu, virsutinius siulus pakeisti max 5 min . Labai paprastas, lengvas naudojimas jei tik moki instrukcija gerai žiūrėti, daugiau informacijos galite rasti Babylock

Bernina 1300 man asmeniškai atrodo žymiai sudėtingesnis naudojimas daugiau visko reik pakeist pereinant nuo overlocko funkcijos prie ploksciasiules, bei elektronisis siules plociu valdymas man asmeniskai nepatinka...

Wave atrodo labai gražiai, bet storesniam audiniui reikia naudoti storesnius siulus, nes lieka tarpeliai su plonais, kaip decoras tai superinis  thumbup.gif

drinks_cheers.gif Siūlų suvėrimas, reguliavimas negasdina. Evolution/ovation abejones kelia siūlų suvėrimas ir įtempimo reguliavimas sensorių pagalba. Viskas ok, bet jei elektronika pradeda šlubuoti. Rankiniu būdu tikriausiai suverti siūlų negalima kaip ir sureguliuoti įtempimą. Berninoj siūlus susivert ir pareguliuot galima ir be meistro pagalbos. Viena ką pražioplinau, tai kad elektroninis siūlės pločio reguliavimas. Bet kaip sakoma šuo ir kariamas pripranta smile.gif. Tas ir man minusas. Bernina traukia savo kaina, paprastumu ir extra atveju gali pati susireguliuot, na nebent siūlės pločio reguliavimas koją pakištų. Evolution/ovation imponuoja patogumu ir Wave, bet atstumia kaina ir begale elektronikos, kur be meistro jau neišsisuksi. Tikriausiai ir už remontą tektų paklot dalį mašinos kainos. Aprašymai visų superiniai, bet tikrovėj kartais būna ir kitaip.
Ačiū NENUORAMA už atsakymą. Gal dar kas turėtų kokių nors pastebėjimų.
Atsakyti
QUOTE(chat noir @ 2015 03 01, 18:42)
Gražūs Jūsų darbai. Jei ne paslaptis, su kokia siuvinėjimo mašina dirbate.

Ačiū 4u.gif Pradėjau su paprasta buitine mašina, vėliau buvo Bernina Bernette 340 (beje, šiuo metu parduodama), kai ją išaugau, perėjau prie pramininių įrengimų. Siuvinėjimas buvo mano hobis, dabar jau pagrindinis užsiėmimas.
Atsakyti
QUOTE(chat noir @ 2015 03 02, 01:40)
drinks_cheers.gif  Siūlų suvėrimas, reguliavimas negasdina. Evolution/ovation abejones kelia siūlų suvėrimas ir įtempimo reguliavimas sensorių pagalba. Viskas ok, bet jei elektronika pradeda šlubuoti. Rankiniu būdu tikriausiai suverti siūlų negalima kaip ir sureguliuoti įtempimą. Berninoj siūlus susivert ir pareguliuot galima ir be meistro pagalbos. Viena ką pražioplinau, tai kad elektroninis siūlės pločio reguliavimas. Bet kaip sakoma šuo ir kariamas pripranta smile.gif. Tas ir man minusas. Bernina traukia savo kaina, paprastumu ir extra atveju gali pati susireguliuot, na nebent siūlės pločio reguliavimas koją pakištų. Evolution/ovation imponuoja patogumu ir Wave, bet atstumia kaina ir begale elektronikos, kur be meistro jau neišsisuksi. Tikriausiai ir už remontą tektų paklot dalį mašinos kainos. Aprašymai visų superiniai, bet tikrovėj kartais būna ir kitaip.
Ačiū NENUORAMA už atsakymą. Gal dar kas turėtų kokių nors pastebėjimų.

Na kol kas ji turiu neilgai, esu pradedanti, tai man viskas parasta ir patogu, lengvai viskas keiciasi, del mechaninio siulu itempimo nezinau, jei reiktu kiekviena tempt atskirai, net nekilo toks klausimas, o kas liecia gedimus, klausiau kaip del garantinio sake babylock per 10 metu nieks neatveze taisyt, nebent jau buvo pacio siuvejo klaida... mechaninis pazeidimas

QUOTE(Sisi @ 2015 03 02, 11:37)
Ačiū 4u.gif Pradėjau su paprasta buitine mašina, vėliau buvo Bernina Bernette 340 (beje, šiuo metu parduodama), kai ją išaugau, perėjau prie pramininių įrengimų. Siuvinėjimas buvo mano hobis, dabar jau pagrindinis užsiėmimas.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sisi @ 2015 03 02, 11:37)

super 4u.gif

QUOTE(nenuorama- @ 2015 03 02, 22:47)
Na kol kas ji turiu neilgai, esu pradedanti, tai man viskas parasta ir patogu, lengvai viskas keiciasi, del mechaninio siulu itempimo nezinau, jei reiktu kiekviena tempt atskirai, net nekilo toks klausimas, o kas liecia gedimus,  klausiau kaip del garantinio sake babylock per 10 metu nieks neatveze taisyt,  nebent jau buvo pacio siuvejo klaida... mechaninis pazeidimas
thumbup.gif

Ačiū už visą suteiktą info. thumbup.gif Na, pamažu viskas dėliojasi į savo vietas.
Atsakyti
Sveiki visi!

Kreipiuosi jau is paskutines vilties kad kazkas kanors papasakoti gales apie toki daikta. Jis guli naujas pas mama palepeje jau 26 metai ir niekas jo nedrista judinti kadangi instrukcine knygele visa kinietiskai. Sunkus ziauriai, gal kazkas naudojate ar bent kazka galetumete papasakoti apie si overloka? Gal man net neverta jo judinti... man yra du varijantai arba klibinti si arba pirkti plastmases pigu gabala (ko visai nenoriu )

Aciu uz bet kokia informacija! 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
[quote=dzokada,2015 03 12, 23:41]
Sveiki visi!

Kreipiuosi jau is paskutines vilties kad kazkas kanors papasakoti gales apie toki daikta. Jis guli naujas pas mama palepeje jau 26 metai ir niekas jo nedrista judinti kadangi instrukcine knygele visa kinietiskai. Sunkus ziauriai, gal kazkas naudojate ar bent kazka galetumete papasakoti apie si overloka? Gal man net neverta jo judinti... man yra du varijantai arba klibinti si arba pirkti plastmases pigu gabala (ko visai nenoriu )

Aciu uz bet kokia informacija! 4u.gif

Sveiki,
siūlyčiau pradėti naudotis. Jis ne toks baisus kaip atrodo smile.gif. Pirmiausiai, reikėtų jį suderinti ir išmokti susiverti siūlus. Kaip suprantu teks Jums kreiptis į meistrą. Galima išgauti tikrai kokybišką siūlę. Pagrindiniai minusai: labai sunkus, reikės papildomai stovo siūlams (o gal jau yra komplektacijoj), pakeitus siūlus gali tekti ilgokai derinti siūlų įtempimą, su ypatingai kaprizingais audiniais gali "nedraugauti", įtariu, kad pakeisti siūlės plotį bei tankumą, gali Jums prireikti taip pat meistro pagalbos. Jei visa tai įvaldysite, tai šio "siaubūno" pilnai pakaks savoms reikmėms, ir laisvai jis uždirbs naujos kartos overlokui. ax.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif

Reikia patarimo. Renkuosi siuvimo masina, bet issirinkt sunkoka. Esu pradedancioji, bet visai prastos siuvimo masinos nesinori. Kadangi turiu ne viena ir ne du vaikucius, tai ja teks daznai naudot. Nes kelnes ir patalyne plysta daznai pas mus smile.gif

Issirinkau 2, bet nezinau ar teisingas sprendimas. Prasau patarimo: ar rinkis is ju kuria viena, ar jos kokybiskos ir vertos tu euru, o gal rekomenduotumet jus ka nors.
Ir dar klausimas: sios masinos reguliuojamos mygtukais tik? Ar patogu, gal patogiau su pedalu?

http://siuvimostiliu...tte-milan-8-e92

http://siuvimostiliu...e-4120qdctxl607
Atsakyti
QUOTE(Yamaja @ 2015 03 19, 11:25)

Ir dar klausimas: sios masinos reguliuojamos mygtukais tik? Ar patogu, gal patogiau su pedalu?

Be pedalo neapsieisit, o jie yra visose siuvimo mašinose mirksiukas.gif
Atsakyti
chat noir
Labai labai dekoju uz atsakyma suteiket man vilciu 4u.gif

QUOTE(Yamaja @ 2015 03 19, 09:25)
Sveiki

Jeigu jums reikalinga masina tik pataisymams, tikrai neverta pirkti tokios brangios, mano nuomone smile.gif
Atsakyti
Labutis merginos 4u.gif

Gal patartumėt kokia siuvimo mašina pirkti.,Daug nesiųsiu, bet dukros ūgis ir kūdumas toks, kad praktiškai suknėlės neina nupirkti. Iki liemens linijos gerų 5 cm trūksta doh.gif
Todėl reikalingos visos operacijos, norėčiau kad būtu žmoniška overlokinė siūlė, siūlės trikotažui.

Siūt moku, iki šiol apsiedavau su čeika.. bet jos valdymas man per sunkus,tiesiog negaliu pasukttu skriemuliu, ngaliu paspaust atgalinio dygsnio rankenėlės.
tai va noriu paklaust ar naujose mašinose irgi sunkiai viskas vaikšto, ( na žinau kad mano jėga tai tik 30 procentų to kas pas normalų žmogų) ?
Linkstu prie knopkėm valdomos mašinos, Arkas tokiaturit.Kaip veikia, ar negenda ta elektronika?

Atsakyti