Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Taurė @ 2014 12 31, 22:54)
Tai nieko, iš antro karto babylock nusipirksit neapsikentus  lotuliukas.gif bus ta pati istorija kaip su overlocku  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 12 31, 22:54)
Tai nieko, iš antro karto babylock nusipirksit neapsikentus  lotuliukas.gif bus ta pati istorija kaip su overlocku  g.gif

Hahaha labai juokinga lotuliukas.gif Deja čia kitokokokia situacija biggrin.gif Overloką naudoju VISKĄ siuvant, o plokščiasiūlės reikėtų jau tik trikotažui, tai prabanga žiebti už 2600 Lt mašiną tik palenkimams praktiškai lotuliukas.gif Kad dar sakyčiau kažkam urmu kažką baisiai ten siūčiau biggrin.gif O dabaaar... doh.gif

Teks tenkintis arba Janome, arba bandyt tą Rubina barbina doh.gif Nes cituoju Siuvimo stilių: IR GERESNĖ, IR PIGESNĖ (va taip vat doh.gif biggrin.gif ) blink.gif g.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2015 01 02, 04:04)
Hahaha labai juokinga  lotuliukas.gif Deja čia kitokokokia situacija biggrin.gif Overloką naudoju VISKĄ siuvant, o plokščiasiūlės reikėtų jau tik trikotažui, tai prabanga žiebti už 2600 Lt mašiną tik palenkimams praktiškai  lotuliukas.gif Kad dar sakyčiau kažkam urmu kažką baisiai ten siūčiau biggrin.gif O dabaaar...  doh.gif

Teks tenkintis arba Janome, arba bandyt tą Rubina barbina  doh.gif Nes cituoju Siuvimo stilių: IR GERESNĖ, IR PIGESNĖ (va taip vat  doh.gif  biggrin.gif ) blink.gif  g.gif dry.gif

Geriau tada visai be wacko.gif
Atsakyti
Sakykite,

o kaip gali skirtis to paties modelio siuvimo mašinų komplektacija skirtingose parduotuvėse?

Pvz. Janome JR1012:

2 ritės, bet yra permatoma pėdelė:
http://www.buitene.l.......rt&Itemid=1

3 ritės, tik dvi pėdelės:
http://www.siuvimost...a-janome-jr1012

Ar netutėtų tas pats modelis turėti standartinį priedų komplektą? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savvy: 03 sausio 2015 - 14:06
QUOTE(Taurė @ 2015 01 03, 08:12)
Geriau tada visai be  wacko.gif

Amerikonkos žiūriu labai patenkintos ta Janome CoverPro 1000CPX g.gif Tai gal pajėgčiau ir aš įvaldyt biggrin.gif Nes jau gal gerus pusę metų ar dar daugiau, seku visą info apie tas plokščiasiūles, tai amerikietės itin džiaugias Janome ir peikia Brother, kurios pas mus net ir nėra. Tai matyt nėr tokia beviltiška mašina g.gif unsure.gif

Nes Baby Lock'o tai tikrai neįkąst cry.gif dry.gif
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2015 01 03, 15:01)
o kaip gali skirtis to paties modelio siuvimo mašinų komplektacija skirtingose parduotuvėse?
(...)
Ar netutėtų tas pats modelis turėti standartinį priedų komplektą?  g.gif

Kiek aš esu pastebėjusi, tai aprašymai kartais prasilenkia su tikrove.
Atsakyti
QUOTE(Taurė @ 2014 12 25, 22:14)
Turiu babylock ploksciasiule. Nieko nepraleidineja, ir papildomu pamoku nereikia norint siuti grazias siules. del to ir pirkau tik ta, kuria gali lengvai naudotis visi mirtingieji, paskaite instrukcija.

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jegle @ 2014 12 28, 22:36)
Labas vakariukas,

Plius minus pražiūrėjau visas temutes, tačiau neužmačiau nieko man rūpimu klausimu. Planuoju pradėti lankyti siuvimo kursus, kai tik susidarys grupė, todėl anksčiau ar vėliau jei viskas gerai seksis reikės įsigyti ir siuvimo mašiną. Kadangi mano MB turi pomėgį siųti su oda ( t.y. vairų apsiuvimas, sėdynės ir kitokie dalykėliai susiję su automobiliais), norėtųsi išsirinkti tokią siuvimo mašina, kuri galėtų pasitarnauti ir jam. Gal žinote kokie variantai iš buitinių mašinų būtų tokie, kurie atlaikytų ir odą (  pvz. siųti trigubą odos sluoksnį)?

Odai siūti galima pritaikyti ir kai kurias buitiniais siuvimo mašinytes. Tam tikslui aš renkuosi senesnės laidos modelius ir juos rekonstruoju: pritaikau specialią adatinę plokštelę, dantukus, prispaudimo pėdelę, galingesnį el. variklį ir reostatą, padidinu dygsnio ilgi iki 6 mm. Tokią mašinytė visai nesunkiai įveikią ne mažiau, kaip 6 sluoksnių storio odą. Noriu perspėti, jog užsakymų nepriimu, nes tokios mašinos rekonstravimas užima labai daug laiko, o sąlygų tam aš neturiu. Be to dar reikią apmokyti klientą siuvimo įgūdžių, dirbant su oda. Iš savo ilgametės praktikos galiu pasakyt, kad vos tik viena iš maždaug 15 siuvėjų daug maž susigaudo apie elementariausi siuvimo procesą. Skaitydamas šiuolaikinės instrukcijas lietuvių kalba, susidaro nuomonė, kad rašė jas besmegenis.
Atsakyti
Singer meistras, o kaip tapti ta 1/15-tąja? Kokias instrukcijas skaityti ir kur jas rasti?
Ir kam siuvėjai susigaudyti apie siuvimo procesą - ar neužtenka tiesiog siūti? (Aš galiu neišmanyti mašinos važiavimo proceso: akumuliatoriaus, generatoriaus, bet galiu puikiai vairuoti. Galiu nemokėti programuoti ir užmerktom akim išrinkti/sudėti kompiuterį - bet galiu puikiausiai vartotojo lygyje dirbti kompiuteriu, ar ne taip?)
Atsakyti
QUOTE(Savvy @ 2015 01 05, 15:26)
Singer meistras, o kaip tapti ta 1/15-tąja? Kokias instrukcijas skaityti ir kur jas rasti?
Ir kam siuvėjai susigaudyti apie siuvimo procesą - ar neužtenka tiesiog siūti? (Aš galiu neišmanyti mašinos važiavimo proceso: akumuliatoriaus, generatoriaus, bet galiu puikiai vairuoti. Galiu nemokėti programuoti ir užmerktom akim išrinkti/sudėti kompiuterį - bet galiu puikiausiai vartotojo lygyje dirbti kompiuteriu, ar ne taip?)

Geras palyginimas...Prieš gaunant teisę vairuoti, žmogus privalo išmokti, kaip "Tėve musų" kelių eismo taisykles ir įsisavinti bent jau minimalius vairavimo įgūdžius. Skirtumas tik tas, kad neturėdami vairavimo įgūdžių ir nežinodami KET, Jūs, sėsdami už vairo, rizikuojate savo ir kitų žmonių gyvybėmis. Neturėdami siuvimo įgūdžių ir supratimo apie medžiagas, adatas, siūlus ir t.t., Jūs sugadinsite ir medžiagas ir siuvimo mašiną, o visos Jūsų pastangos ką nors pasiūti baigsis šnypštuku.

Atsakyti
Vis tik nusipirkau Janome CoverPro 1000CPX plokščiasiūlę smile.gif Baby Lock'o neturėjo, be kelių mėnesių jo ir neturės. Bet tikiu, kad man ir šitos bus per akis biggrin.gif Kolkas dirba be nusiskundimų, tai jei taip ir toliau, tai džiaugsiuosi sutaupius nesamus 1500 Lt biggrin.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2015 01 12, 13:39)
Vis tik nusipirkau Janome CoverPro 1000CPX plokščiasiūlę smile.gif Baby Lock'o neturėjo, be kelių mėnesių jo ir neturės. Bet tikiu, kad man ir šitos bus per akis biggrin.gif Kolkas dirba be nusiskundimų, tai jei taip ir toliau, tai džiaugsiuosi sutaupius nesamus 1500 Lt biggrin.gif smile.gif

Šaunu, vis dar nesiryžtu pirkti, tai jei galima pasisakykit vis kaip sekasi smile.gif .Labai noriu tos plokščiasiūlės ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrytyja: 12 sausio 2015 - 21:30