Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvimo mašinos

QUOTE(Jofky @ 2014 10 01, 18:34)
Labai greit atsakė į mano laiškus. Į klausimus atsakė aiškiai, tai jau šnd ir nusipirkau
JANOME 525S  4u.gif  Mano poreikiams iki soties ir dar liks  biggrin.gif

Nu va kaip šaunu. Sveikinu įstojus į Janome klubą drinks_cheers.gif nežinau net ar toks yra blush2.gif
Sakau, jei mano poreikiai nebūtų padidėję, tai ir aš būčiau ją nusipirkus.
Atsakyti
Oj kokie čia reikalai biggrin.gif Sveikinu su pirkiniais bigsmile.gif wub.gif

Pasijutau kaip kokia reklamščikė lotuliukas.gif Bet iš pat pradžių buvau Siuvimo stiliaus gerbėja, iki kol neatradau vietinių kauniečių wub.gif Turi visko to paties, tik pigiau ir dar netoli namų doh.gif lotuliukas.gif

Gerų ir sklandžių darbų su naujomis mašinomis wub.gif
Atsakyti
Atsiprašau jei pasikartosiu su klausimu, gal ir matėt mano klausimėlį, gal ir ne, bet pasikartosiu 4u.gif

Dabar sėdžiu ir nagrinėju instrukciją, taip viskas įdomu....ir va jau klausimai pakilo 4u.gif ar jūs galite man paaiškinti, o gal yra kažkokia lentelė, tarkim kad būtų surašyta kokie būna siuvimo siūlų storiai, ar jie kažkaip pagal metražą skirstomi ar kaip kitaip? Nes turiu gutermano špūlikę, ir norėjau automatinį siūlo įvėrimą pabandyti ir siūlas nutrūksta. Įtariu, kad jis tiesiog per plonas. Bet va kokio jis plonumo tai nėra ant špūlės parašyta.
Ir kaip su adatom, gal ir su adatom yra lentelė kokia? nes truputį jau pasimečiau.
Atsakyti
QUOTE(agneciuke @ 2014 10 01, 19:56)
Atsiprašau jei pasikartosiu su klausimu, gal ir matėt mano klausimėlį, gal ir ne, bet pasikartosiu  4u.gif

Dabar sėdžiu ir nagrinėju instrukciją, taip viskas įdomu....ir va jau klausimai pakilo  4u.gif ar jūs galite man paaiškinti, o gal yra kažkokia lentelė, tarkim kad būtų surašyta kokie būna siuvimo siūlų storiai, ar jie kažkaip pagal metražą skirstomi ar kaip kitaip? Nes turiu gutermano špūlikę, ir norėjau automatinį siūlo įvėrimą pabandyti ir siūlas nutrūksta. Įtariu, kad jis tiesiog per plonas. Bet va kokio jis plonumo tai nėra ant špūlės parašyta.
Ir kaip su adatom, gal ir su adatom yra lentelė kokia? nes truputį jau pasimečiau.

Gal čia rasit atsakymą 4u.gif
http://www.coatscraf...Lithuania_4.pdf
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 10 01, 18:09)
Oj kokie čia reikalai biggrin.gif Sveikinu su pirkiniais  bigsmile.gif  wub.gif

Pasijutau kaip kokia reklamščikė  lotuliukas.gif Bet iš pat pradžių buvau Siuvimo stiliaus gerbėja, iki kol neatradau vietinių kauniečių  wub.gif Turi visko to paties, tik pigiau ir dar netoli namų  doh.gif  lotuliukas.gif

Gerų ir sklandžių darbų su naujomis mašinomis  wub.gif

siuvimomanija man irgi labai patiko, visada pataria kaip kur pigiau, vaziavau pedalo ieskot siuvimo masinai, tai jie vietoj apziurejo masina ir sena pedala pakrapste ir pasirodo viskas veikia, pakeite lempute uz kuria tik ir sumokejau, kita kart ieskojau teflonines pedeles mano senukei, kadangi maniskei nera tokios pedeles pasiule uzsiklijuot teflonine juostele ant parastos pedeles, dave namo pabandyt ir pasake jei reikes jur nuvaziuot nusipirkt, ir viskas tik uz aciu...
Atsakyti
QUOTE(nenuorama- @ 2014 10 01, 20:43)
siuvimomanija man irgi labai patiko, visada pataria kaip kur pigiau, vaziavau pedalo ieskot siuvimo masinai, tai jie vietoj apziurejo masina ir sena pedala pakrapste ir pasirodo viskas veikia, pakeite lempute uz kuria tik ir sumokejau,  kita kart ieskojau teflonines pedeles mano senukei, kadangi maniskei nera tokios pedeles pasiule uzsiklijuot teflonine juostele ant parastos pedeles, dave namo pabandyt ir pasake jei reikes jur nuvaziuot nusipirkt, ir viskas tik uz aciu...

Aš esu ten ritelę už ačiū gavus doh.gif blush2.gif biggrin.gif Sako negaliu tiksliai pasakyt, ar tiks tavo mašinai, sako imk, pabandysi.. Taaai neieškok smulkių sako lotuliukas.gif Ir neėmė pinigų wub.gif

O ritelė tiko, važiuosiu užsipirkt daugiau, nes nors turiu 5 (dabar jau 6), bet nervuoja kaskart tuos siūlus sukaliot, man geriau turėt gatavų prisuktų.

Tai nors ir smulkmenos, bet vis tiek "priverčia" klintą su mielu noru sugrįžti wub.gif

---

Dėl ADATŲ, tai bent pas mane instrukcijoje visa lentelė yra kam kokių adatų ir kokio dydžio reikia smile.gif

Dėl siūlų... tai keista kad nutrūksta veriant, gal ką netaip darote? Juk turėtų ir plonytį siūliuką pagauti g.gif O be to ir savo akimi matote, ar siūlas "normalus", ar kažkoks išskirtinai plooonas? unsure.gif

Apie siūlus, jų gijas ir kitus gėrius yra net straipsniai internete, tai pasigooglinkite wink.gif
Atsakyti
Dėl siūlo nutrūkimo, tai ir parašyta, kad jei per plonas siūlas, automatinio siūlo įvėrimo geriau tada nenaudoti. Tik va ant tos mano špūlės ir neparašyta koks čia plonumas to siūlo. Tik spalvos kodas ir koks metražas. Tai va man dėl to ir pasidarė įdomu, kaip čia apie tuos siūlus išsiaiškinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaroti @ 2014 09 30, 21:06)
O su kokia mašina siuvate? smile.gif Kokią siūlę pasirinkus? Kokią adatą naudojate? Nes dabar toks vaizdas, kad siūnate trikotažą paprasta tiesia siūle, kas būtų natūralu, kad siūlė trūksta smile.gif Jei pasirinkote elastinę/trikotažinę siūlę, tada reiktų žiūrėt įtempimą + adatos vis tiek reiktų trikotažui smile.gif

Ačiū už atsakymą. Pasinaudojau patarimu thumbup.gif .
Atsakyti
sveikos,gal kuri siuvate trikotaza,ieskau siuvimo masinos ,kad galima butu ir susiuti ir palenkti apacias
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 10 09, 13:56)
sveikos,gal kuri siuvate trikotaza,ieskau siuvimo masinos ,kad galima butu ir susiuti ir palenkti apacias

nesupykit,bet jus geriau temas pasiskaitykit vietoj to ,kad az rasinet wink.gif
nors man pakelet nuotaika su savo klausimu i az smile.gif aciu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rasiene2 @ 2014 10 09, 13:56)

jei teisingai supratau klausimą, manau Jums reikėtų plokščiasiūlės mašinos. Taip pat galima ir su overloku+grandininis dygsnis. Bet .... Koks gaminys, koks trikotažas ir t.t. Pvz.: vienas variantas sportinis kostiumas, kitas - suknelė. Vienam gali tikti vienokia siūlė, o kitam visiškai netikti prie modelio. Nuspręsti teks Jums, priklausomai nuo to ką žadate siūti, kokios kokybės reikia ir t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(marytejono @ 2014 10 10, 15:30)
nesupykit,bet jus geriau temas pasiskaitykit vietoj to ,kad az rasinet wink.gif
nors man pakelet nuotaika su savo klausimu i az smile.gif aciu  bigsmile.gif

pasityciojot ir geriau pasidare? Ko i az neparaset? Ieskot pritarianciu uzgauliojimui? Tikiuos tau paauglyste, nes kitaip tai nepateisinama...
Atsakyti