QUOTE(nenuorama- @ 2014 10 01, 20:43)
siuvimomanija man irgi labai patiko, visada pataria kaip kur pigiau, vaziavau pedalo ieskot siuvimo masinai, tai jie vietoj apziurejo masina ir sena pedala pakrapste ir pasirodo viskas veikia, pakeite lempute uz kuria tik ir sumokejau, kita kart ieskojau teflonines pedeles mano senukei, kadangi maniskei nera tokios pedeles pasiule uzsiklijuot teflonine juostele ant parastos pedeles, dave namo pabandyt ir pasake jei reikes jur nuvaziuot nusipirkt, ir viskas tik uz aciu...
Aš esu ten ritelę už ačiū gavus
Sako negaliu tiksliai pasakyt, ar tiks tavo mašinai, sako imk, pabandysi.. Taaai neieškok smulkių sako
Ir neėmė pinigų
O ritelė tiko, važiuosiu užsipirkt daugiau, nes nors turiu 5 (dabar jau 6), bet nervuoja kaskart tuos siūlus sukaliot, man geriau turėt gatavų prisuktų.
Tai nors ir smulkmenos, bet vis tiek "priverčia" klintą su mielu noru sugrįžti
---
Dėl ADATŲ, tai bent pas mane instrukcijoje visa lentelė yra kam kokių adatų ir kokio dydžio reikia
Dėl siūlų... tai keista kad nutrūksta veriant, gal ką netaip darote? Juk turėtų ir plonytį siūliuką pagauti
O be to ir savo akimi matote, ar siūlas "normalus", ar kažkoks išskirtinai plooonas?
Apie siūlus, jų gijas ir kitus gėrius yra net straipsniai internete, tai pasigooglinkite