Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas nekalba, 16 tema

is tikruju, man atrodo pasakymas kad iki autizmo "atradimo" autistams buvo nustatoma sizofrenija- nlb atitinka realybe g.gif visgi vaikiska sizofrenija lb reta, sizofrenija dazniausiai pasireiskia velyvoje paauglysteje ankstyvam suaugusiam gyvenime, o autizmo kaip ir butina diagnozes salyga- pasireiskia iki 3 metu amziaus. Sizofrenija prasideda palyginus netiketai, budingi paumejimai-pagerejimai, o autismas nuolatine, nesikeicianti bukle nuo ankstyvo amziaus. Zodziu, nors ir isoriskai konkretaus netiketai sutikto sunkaus autisto elgesys gali primint sizofreniko elgesi, visgi stebint ilgai, renkant anamneze- vargu ar gali buti sitos bukles sumaisytos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergiona: 13 lapkričio 2014 - 21:49
man irgi šita mintis kažkaip užkliuvo, bet kai neturiu realių žinių apie tai - tai nieko ir nesakiau.

tiksliau, apie šizofreniją tai turiu, ir man - nu nieko bendro visa tai neturi su autizmu... taip iš akies.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 13, 20:38)
Mergiona as apie tai ir kalbu, kad autistai kazkodel suaugusieji dingsta, o jei ir toliau neisipaiso i kazkokiu suagusiems tinkancius sutrikimus doh.gif pripaiso sizofrenija doh.gif

Jau nebedingsta. Buvęs sveikatos apsaugos ministras paairašė įsakymą dėl suaugusių žmonių, turinčių autizmo spektro sutrikimą.
Atsakyti
Man plaukai juda is siaubo unsure.gif mano dideliam dziaugsmui pradejes daug aktyviai skemenuot kudikis nutylo verysad.gif is sono turbut juokingai skamba, bet nuo uzvakar praktiskai nei garselio unsure.gif dar vakar murke kazkiek, toki giliai gerklei "rrrr" sake, snd is vis tyla blink.gif help.gif bijau.gif
Atsakyti
nei juokinga, nei ką, bet žiūrėčiau dar pora dienų, kas kaip - kartais įrašydami info vaikai užtyla, paskui vėl prabyla. gal "gromuluoja" ką priskiemenavęs... ko ir linkiu.
Atsakyti
Mergiona suprantu Jūsų rūpestį. Taip pat turiu metų kūdikį, ir dėl jos viską darau kad būtų išvengta kalbos ir intelekto problemų. Tačiau Jums pasiūlyčiau atsipalaiduoti truputį. Pasidomėkite apie pasąmonės galią. Tėvų ramybės atradimas padeda ir vaikams. Ramybė toli gražu nereiškia nieko nebedarymas. Tai reiškia ramybė ir žinojimas, kad viskas bus gerai wink.gif
Atsakyti
Mergiona 4u.gif buvau vienos logopedes paskaitoje, kur minejo, kad apie 10 men. vaikai daro kalbejimo-burbuliavimo pauze ir virskina ismokta dalyka, bei dedasi galvon naujus aplinkosgarsus...aisku uztilimas visiskas gal ir neramu, bet stebejimas kol kas nepakenks, o ir nervai siuo atveju nepades 4u.gif

Taip, yra jau svietimo istaytmas, kad vaikai, kuriems irasyta autizmo diagnoze negali stoti i aukstaja doh.gif teismai irgi vyksta va jau antrti metai, del pazeistu vaiku teisiu doh.gif kad ta Steponaviciu kur bash.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 14, 16:38)
Taip, yra jau svietimo istaytmas, kad vaikai, kuriems irasyta autizmo diagnoze negali stoti i aukstaja doh.gif teismai irgi vyksta va jau antrti metai, del pazeistu vaiku teisiu doh.gif

Kažkas baisaus, neįtikėtina. Mano vaikui , prieš kelis metus beveik visi autizmo požymiai tiko - jis ir eidavo tik vienu keliu namo, negalima buvo išklysti į šoną - sustodavo ir neidavo, tiesiog isterija prasidėdavo....Seniai viskas praėjo...Nieko panašaus neliko - eina, kur susitariam, čiauška visą kelią be perstojo, visko klausinėja, pasakoja įspūdžius iš darželio - išaugo iš visų savo užsispyrimų......Kaip ir tas jo draugas grupėje - taip pasikeitė, tiesiog ant akių....
Gal dėl šios priežasties Amerikoje ir kitose šalyse į mažų vaikų raidą atsargiai žiūri, neatsimenu iki kiek ten metų, aplamai išsiunčia tėvus namo valerijono gerti smile.gif .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shantal: 14 lapkričio 2014 - 16:43
Zinot, kai ryte rasiau buvo baisu, o dabar BAISU nes vis bandziau atsimint, kas nutiko, gal susitrenke galva, gal kur buvom neiprastai, galvojau apie svente kurioje buvom ir jam buvo daug ispudziu, bet veliau prisimeniau kad antr gavom skiepus 6 men gerokai paveluotai unsure.gif na ar gali gi toks sutapimas but??? tiek dziaugiausi, tai graziai jis kalbejo apie savaite wub.gif ir va verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shantal @ 2014 11 14, 17:42)

Gal dėl šios priežasties Amerikoje ir kitose šalyse į  mažų vaikų raidą atsargiai  žiūri, neatsimenu iki kiek ten metų, aplamai išsiunčia tėvus namo valerijono gerti smile.gif .....

Na jau tik ne Amerikoje. Ji apskritai visame pasaulyje pirmauja pagal psichotropinių vaistų išrašymo dažnį vaikams IKI trejų metų wink.gif Ten biznis iš pischotropikų vaikams stovi antroje vietoje po plastinės chirurgijos.
Lietuvoje dar prieš dešimt metų išvis man regis psichotropikus stipresnius buvo draudžiama vaikams iki šešių metų išrašinėt, bet lyg draugė minėjo, kad šis biznis ir čia atklysta, nes tėveliai nori to, o ką, sudavei ir vaikas ramus, kur padėjai, ten rasi rolleyes.gif
Užtikrintai žinau, ką šneku dėl Amerikos, nes verčiau tokio pobūdžio knygą - tai teko domėtis, taip pat du psichiatrijos oficialius vadovėlius - vaikų, tai ta info buvo patvirtinta.
O va dėl Lietuvos, viskas neužtikrinta.

Mergiona 4u.gif Nu neturi tie skiepai ryšio... Bet tas prišnekėjimas kad turi, veikia ir mane, prisipažinsiu. Mums tuoj šešių metų skiepas, nors lyg ir blaiviai mąstau, bet paniškai galvoju - o kas jeigu? doh.gif
kaip džiaugiuos, kad kai mažė buvo maža, siaubingų skiepų vajus dar nebuvo į Lietuvą atėjęs... Buvo kur kas ramiau gyvent.
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2014 11 14, 15:38)
Taip, yra jau svietimo istaytmas, kad vaikai, kuriems irasyta autizmo diagnoze negali stoti i aukstaja doh.gif teismai irgi vyksta va jau antrti metai, del pazeistu vaiku teisiu doh.gif kad ta Steponaviciu kur bash.gif

gal galit cia imesti ta istatyma, kur butent taip parasyta g.gif
Atsakyti
QUOTE(stripulis @ 2014 11 14, 18:06)

Mergiona 4u.gif Nu neturi tie skiepai ryšio... Bet tas prišnekėjimas kad turi, veikia ir mane, prisipažinsiu. Mums tuoj šešių metų skiepas, nors lyg ir blaiviai mąstau, bet paniškai galvoju - o kas jeigu? doh.gif
kaip džiaugiuos, kad kai mažė buvo maža, siaubingų skiepų vajus dar nebuvo į Lietuvą atėjęs... Buvo kur kas ramiau gyvent.

Turi rysi...ir daugeliu atveju tai susije su kalba...ne patys skiepai, o konservantai esantys juose daro baisesni poveiki, nei pati vakcina...bent jau cia SM yra kruva atveju, kai vaikai sureagavo i skiepa ir kalbos dingimu ir kt. budais...tik gydytojai neturi teises to pripazinti doh.gif lygiai kaip ir, jei zmogus susirgo raudonuke, issiuncia gydytis, bet paraysti negali, nes tipo sugadins statistika doh.gif

Cia Delfi straipsnis, jame nurodyti isakymo numeriai istatyme. Istatymo nuoroda 2011 metu turetu buti pirmoje zinuteje
http://www.delfi.lt/...e.d?id=62274881
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alchemie: 14 lapkričio 2014 - 18:53