QUOTE(Mergiona @ 2014 10 06, 20:20)
ta prasme iejot pro duris, griebe uz rankos, vilko grindim ir liepe atskirt piestuka?
Kur buvai kada tavo vaika "vilko grindim uz rankos"? Kodel nepasiskundei neprofesionaliu psichologes elgesiu? Kokiu tikslu ejai su nuostata "siusk ta boba kuo toliau, jos klausyt nereikia"? Kokia cia dar salyga?
ta prasme, vaikas nepadėjo lėlės ant stalo, kaip buvo lieptas, kai ant jos buvo rėkiama, kad padėtų, padėjo tą lėlę ant grindų ir vis tiek nepadėjo ant stalo. tada eglutė pripuolė prie jos, pargriovė, įgrūdo lėlę jai į nagus, pervilko per kabinetą ir padėjo tą lėlę ant stalo prievarta.
kur buvau - žiūrėjau. iš šono. kad mano vaikas žinotų, jog pasauly yra ne vien adekvatūs žmonės. kad žinotų, jog namie ji visada saugi, o kitur - visaip būna. kam man skųstis, jei man iš psichologės nieko nereikėjo? koks tikslas to skundimosi - tai ką nors pakeistų? jei žmogus durnas, jis ir lieka durnas (jai mat buvo pažeminimas, kad vaikas sušvilpus padų nelaižo, nes gi privalo, ji gi suaugusi, tai pa liubomu už vaiką aukščiau skalėje, o aš manau, kad pagarbą nusipelnyti reikia). kokiu tikslu ėjau - nes logopedė liepė. nusiteikusi priešiškai prieš tokį testavimą, ir tai vaikas jautė. o ne "neklausyk tos bobos". (jau kalbėjau, kada liepdavau vaikui klausyti - manęs taip pat, ne tik bobų - kai reikia. tai yra, pvz. paduoti ranką pereinant per gatvę reikia. o žaislą padėti į vietą irgi reikia, bet tada, kai jai reikia, pvz. jei pyksta, tai tada, kai nusiramina, o ne kai aš užsigeidžiu, kad dabar ir viskas ir prievartauju). paskui supratau, kad mes taip iki gyvenimo galo vaikščiosim, nusiteikiau tam kartui nepriešiškai, ir baigėm mes tą 'testuką' galų gale.
aš galimai esu tai jau rašius, bet aišku pasimiršta.
Alchemie, jo, aš karys. Visada ir visur, gal kartais kur nors ir nereikia, o kitur žiū ir reikia. Gal dėl to, kad karatistė tiek metų, vis tik karybos-kovos menas, o gal karatistė tiek metų dėl to, kad karys iš prigimties, nežinau, jau nebeatseksiu turbūt
p. s. Karikatura, na betrūko dar atsiprašinėt, liekitės kiek tik reikia, taip ir palengvėja, nei kad savy laikyt
Papildyta:
Beje, čia visai ne į temą. Buvau užklydus paskaityt pačias pirmąsias šitas temeles, ir nužiūrėjau, kad daug lituanistų turi vaikus nekalbiukus. Aš va irgi lituanistė