Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Tuoj @ 2015 06 21, 19:54)
Tai pasibandykit tiesiog dauoti iš delno, o ne laikant pirštais. Arba pasikonsultuoti su kitu dresuotoju  ax.gif

Aciu bandom visaip,na bus matyt kaip kiek naudos is pamoku bus toliau susimeciau visai jai jau elementariu dalyku neparodo nepaaiskina gal ir pinigu metyt toliau neverta mes cia neturim tiek daug galimybiu matyt daug dresuotoju siek tiek kita cia situacija.Bet aciu uz atsakymus.
Papildyta:
QUOTE(Tuoj @ 2015 06 21, 19:54)
Tai pasibandykit tiesiog dauoti iš delno, o ne laikant pirštais. Arba pasikonsultuoti su kitu dresuotoju  ax.gif

Aciu bandom visaip,na bus matyt kaip kiek naudos is pamoku bus toliau susimeciau visai jai jau elementariu dalyku neparodo nepaaiskina gal ir pinigu metyt toliau neverta mes cia neturim tiek daug galimybiu matyt daug dresuotoju siek tiek kita cia situacija.Bet aciu uz atsakymus.
Atsakyti
Mano mazge irgi pradžioj atrode su visa ranka skaniuką nukas... lotuliukas.gif Bet nežinau pora dienų ir baigėsi, žino kad jei bandys pati pasiimti, jeigu bandys graužti, kasti, su nagais letenom prasikrapštyti - negaus išvis. Skaniuką duodu aš o ne ima jinai ax.gif Vienintelis kada nedraudžiu ir kenčiu tai kai gaudo lėkštę... Jau perkando ranka tris kartus, bet nenoriu - negaliu numušti azarto mazgei. Juo labiau kad iš rankos lėkštę ims tik iki kokių na 8 mėnesių, paskuj jau pradėsim mėtyti, tai nebegrės rankų suėdimai biggrin.gif

Mokomės namuose. Pagrindiniai - greta, sėdėti, gulėti, dabar dadėjau duoti labas ir verstis. Jau verčiasi tai su malonumu thumbup.gif Bet tinginė neapsakyta, skanėstas per mažas reikalas kad iš gulimos pozicijos atsisėsti blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 06 22, 13:58)
Mano mazge irgi pradžioj atrode su visa ranka skaniuką nukas...  lotuliukas.gif Bet nežinau pora dienų ir baigėsi, žino kad jei bandys pati pasiimti, jeigu bandys graužti, kasti, su nagais letenom prasikrapštyti - negaus išvis. Skaniuką duodu aš o ne ima jinai  ax.gif Vienintelis kada nedraudžiu ir kenčiu tai kai gaudo lėkštę... Jau perkando ranka tris kartus, bet nenoriu - negaliu numušti azarto mazgei. Juo labiau kad iš rankos lėkštę ims tik iki kokių na 8 mėnesių, paskuj jau pradėsim mėtyti, tai nebegrės rankų suėdimai  biggrin.gif

Mokomės namuose. Pagrindiniai - greta, sėdėti, gulėti, dabar dadėjau duoti labas ir verstis. Jau verčiasi tai su malonumu  thumbup.gif Bet tinginė neapsakyta, skanėstas per mažas reikalas kad iš gulimos pozicijos atsisėsti  blink.gif  lotuliukas.gif

visus siuos plius balsas mokejo labai greitai po parsivezimo namo labai lengvai mokosi visko,bet va su drausme man jau sunkiau as nemoku ir neismanau visko tad labai tikiuos pagalbos is dresuros,o ir laiko trukumas savarankiskai bandyti visa tai ka prisigaudau internetu profesionalu patarimai vietoj man labiau patinka,o ir seip labai smagu man tose pamokose dalyvauti,mokomes visko pastovei ka uzdave namu darbams,zodziu smagu.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 06 22, 15:58)
Vienintelis kada nedraudžiu ir kenčiu tai kai gaudo lėkštę... Jau perkando ranka tris kartus, bet nenoriu - negaliu numušti azarto mazgei.

Nenumuši. Išbandyta praktikoje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 06 23, 05:23)
Nenumuši. Išbandyta praktikoje smile.gif

Sakai? Kol kas kažkaip nedrįstu šito drausmint blush2.gif
Atsakyti
Zorro tapo emigrantu cool.gif
user posted image
Atsakyti
Sveiki 4u.gif noreciau prisijungti, turiu labradora, vardu Simba wub.gif mums 3 metai smile.gif
Atsakyti
Norime isigyti seimos drauga, gal kas turit parduoti juoda arba sokoladini labradoriuka? Aciu
Atsakyti
QUOTE(ingelka @ 2015 07 21, 15:47)
Norime isigyti seimos drauga, gal kas turit parduoti juoda arba sokoladini labradoriuka? Aciu

Galite pažiūrėti Bastetoje 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes.
Noriu savo auksiukei nupirkt medziagini, sulakstoma narva. Gal galit patarti kokio dydzio jis turetu buti, kad suages auskiukas gerai jame jaustusi (naudosim parodose, kelionese ir pan.)? Gal kas pirkot galit parekomenduoti koki modeli ar kur pirkti?
Atsakyti
QUOTE(Purkelis @ 2015 07 23, 06:06)
Sveikutes.
Noriu savo auksiukei nupirkt medziagini, sulakstoma narva. Gal galit patarti kokio dydzio jis turetu  buti, kad suages auskiukas gerai jame jaustusi (naudosim parodose, kelionese ir pan.)? Gal kas pirkot galit parekomenduoti koki modeli ar kur pirkti?

Mes turime Maelson, parodoms ir kelionėms. Rekomenduojamas ilgis retriveriams 92 cm (man pasirodė labai didelis), mes emėm 82, manau, užtenka, juk jame šuo bus tik retkarčiais, skirtingai nei namų narve, kur kasnakt miega (narvas namie 102 cm).
Pirkome parodoje, kaina buvo 80 eurų (parduotuvėje tuo metu kainavo 120 eurų), trukumų kol kas nematau.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2015 07 21, 17:03)
Galite pažiūrėti Bastetoje 4u.gif

Veislynas medeine turi dvi vadas sokoladiniu smile.gif uzsisakem patineli smile.gif
Atsakyti