Labai gražus lygiai toks pats , kaip mūsiškė, tik mes mergaitės . Man jie visi tokie panašūs ir kartu tokie skirtingi.
Buvom kirpykloje praeitą savaitę tai uodega mūsų jau pagražėjo, to truputuką panašėja į vėduokline.
na jo šios mūsų veislės nemargos iš būrio tokių pačių sunku pažint, kur savas
matėt video, kaip auksiukai kamuoli laiko?fb nuoroda
Sakykit, gal kas plaukėt su auksiuku baidare? Planuojam už poros savaičių. Uždėsim gelbėjimosi liemenę gal viskas bus gerai, nes šiaip dar net nebandžius plaukti mūsų mergina tik pavasarį įbridus buvo iki pusės kojų. Biški neramina, įdomu ar užteks vietos mūsų panelei baidarėje, nes dar bus ir vaikas toje pačioje baidarėje.
Papildyta:
Geriečiai, ramiai sau be nervu tik kantrybę vienas kito išbandinėja.
Man patinka šitas jų bruožas. Vaikštom kur gatvelėse už tvorų šunys kai pasiutę ardosi, loja, o mūsiškė nei am... , pasižiūri kai į kokius kvailelius ir pėdina toliau savo reikalais uostinėdama. Jau labai retai, kada sugalvoja palakstyti palei tvorą pirmyn, atgal su lojančiu kokiu šuniu.
Papildyta:
QUOTE(ciuju'ke @ 2015 06 09, 17:05)
na jo šios mūsų veislės nemargos iš būrio tokių pačių sunku pažint, kur savas
Geriečiai, ramiai sau be nervu tik kantrybę vienas kito išbandinėja.
Man patinka šitas jų bruožas. Vaikštom kur gatvelėse už tvorų šunys kai pasiutę ardosi, loja, o mūsiškė nei am... , pasižiūri kai į kokius kvailelius ir pėdina toliau savo reikalais uostinėdama. Jau labai retai, kada sugalvoja palakstyti palei tvorą pirmyn, atgal su lojančiu kokiu šuniu.
QUOTE(Dodže @ 2015 06 10, 11:32)
Sakykit, gal kas plaukėt su auksiuku baidare?
Turim ne vienus draugus kurie plauke baidare su auksiuku ar labradoru. Viskas labai super, irgi dėjo liemenę avdrug kas, pradžio sakė malėsi o paskuj gulėjo ramiai. Dėl vaiko ir šuns vienoje baidarėje nežinau. Priklausomai gal kiek tam vaikui metų dar...
Eiryn ką aš parke mačiau Jetau koks grožis Uogytės, o maniškė kokia didelė prie jos
QUOTE(Dodže @ 2015 06 10, 11:32)
Sakykit, gal kas plaukėt su auksiuku baidare? Planuojam už poros savaičių. Uždėsim gelbėjimosi liemenę gal viskas bus gerai, nes šiaip dar net nebandžius plaukti mūsų mergina tik pavasarį įbridus buvo iki pusės kojų. Biški neramina, įdomu ar užteks vietos mūsų panelei baidarėje, nes dar bus ir vaikas toje pačioje baidarėje.
Mes plaukėm, tik be vaikų. Kai mažas auksas buvo, sėdėjo ramiai, nelipo į vandenį. Kai paaugo - nebesėdėdavo, adugiau iš paskos baidarės plaukdavo. Liemenės nedėjom. Tik kai jau plaukėm su suaugusiu auksiuku ir kitu šuniu, beveisliuku, imdavom baidarę tokią, kur ne dvi skylės kiekvienam irkluotojui, o viena bendra didelė skylė. O šiaip pamenu, nusiteikiau, kad man turi šunys baidarėj ramiai sėdėti, tai matyt to nusiteikimo ir bijodami sėdėjo. Su vaikais irgi norime pasiplaukioti, tik nežinau dar, kaip viską susodinti - du vaikai du šunys vandeniniai... Auksiukas dar išsėdės prisiplaukiojęs, o vat lygiukas jaučiu nelabai, pamatys ką ir puls kaip akis išdegęs...
Pas mus kai du šunys, tai irgi vadina daug kas "mama ir tėčiu". O kai sužino, kad abu bernai - tai maždaug taip parodo taigi veisti reikia, pinigų bus, o jūs...
jau pradejome pamokas dresavimo mokykloje,galiu tik tiek pasakyti,kad man daugiau reikia mokintis nei suniui,atrodo,kad jis is pirmo karto padaro kaip reikia,o man buna duodamos pastabos taip daug teks ismokti..kolkas labiausei norime ismokyti neapsikabinti visu ugiu nesokineti ant zmoniu,ir seip leciau viska daryti na labai jau greitas,skuba nenustovi vietoje matosi pats visas spurda is laimes ir noro mokintis,o man taip gera nera danys astrus ir kai duodi skanestus iki kraujo pirstai per kiekviena uzsiemima su juo nagai astrus tai ranka visa subraizyta ieskosiuos pirstiniu.Dabar suprantu ta ka reiskia dresuoti ar seip aukleti darbines linijos suniuka tikrai idomu,o jai dar butu tiek laiko kiek suo noretu ir apie varzybas pagalvotume sudalyvauti matyt ateityje
Deja pykina jy kai vaziuojam masinoj vezames bagazinej narve,tai vaizdelis nekoks ...gaila gyvulio pratinam ,bet negereja visai,tiesa vaziavom ir vezemes viduje rankose laikiau prie lango tai idealei sau ramei snuduriuot pradejo nezinau kaip cia bus kaip jum buvo ar yra?
Deja pykina jy kai vaziuojam masinoj vezames bagazinej narve,tai vaizdelis nekoks ...gaila gyvulio pratinam ,bet negereja visai,tiesa vaziavom ir vezemes viduje rankose laikiau prie lango tai idealei sau ramei snuduriuot pradejo nezinau kaip cia bus kaip jum buvo ar yra?
QUOTE(liida @ 2015 06 20, 21:14)
o man taip gera nera danys astrus ir kai duodi skanestus iki kraujo pirstai
Duokite skanėstą ne pirštais, o iš delno.
Paprašykite, kad dresuotojas parodytų, kaip išmokyti šunį neskaudžiai imti.
QUOTE(Tuoj @ 2015 06 20, 21:46)
Duokite skanėstą ne pirštais, o iš delno.
mes jau kalbejom apie tai jinai sake,kad sitas laikotarpis laikinas ir belieka laukti kol isaugs tikri dantys ir neparode nieko kito
QUOTE(liida @ 2015 06 21, 00:07)
mes jau kalbejom apie tai jinai sake,kad sitas laikotarpis laikinas ir belieka laukti kol isaugs tikri dantys ir neparode nieko kito
kokia dresura jus lankote? pas mus grieztai neleidziama kandziotis tiek dresuros metu, tiek namuose. yra tam tikri triukai kaip šuniuka ismokinti graziai imti kasniuka.
QUOTE(Forgete @ 2015 06 21, 09:02)
kokia dresura jus lankote? pas mus grieztai neleidziama kandziotis tiek dresuros metu, tiek namuose. yra tam tikri triukai kaip šuniuka ismokinti graziai imti kasniuka.
na jai jau neparode matyt ir neparodys,nes mate mano kruvinus pirstus.. dresura musu ne Lt
QUOTE(liida @ 2015 06 21, 20:36)
na jai jau neparode matyt ir neparodys,nes mate mano kruvinus pirstus.. dresura musu ne Lt
Tai pasibandykit tiesiog dauoti iš delno, o ne laikant pirštais. Arba pasikonsultuoti su kitu dresuotoju