Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Eiryn @ 2015 05 29, 19:18)
Mergos nuuuu  biggrin.gif

Eiryn wub.gif wub.gif wub.gif jau aš kaip laukiu šito grožio parke tai negaliu. eisim kur į pieva su fotiku, sutariam? mirksiukas.gif

Mane mane matėt, aš irgi pagalvojau, bet nu ką jau ten šauksi biggrin.gif O apie pigmentacija labai gerai prisimenu, čia kaip pagyrimas. Mano vyras juokiasi, kad jei šunės nosis paruduos tai teks migdyti, nes tik juoda gali būti normali lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 29, 20:14)
Eiryn  wub.gif

Cha cha dar atsisukinėjau eidama biggrin.gif O čia tai aišku kad eisim kartu pasivaikščiot, juk abi mažiukės, labai gerai socializuotis ir žaisti kartu thumbup.gif Tarp kitko vakar vedžiodama Toruka vakare irgi tikėjausi tave sutikt blush2.gif Bet sutikau australą, juodai baltą, laaaabai gražų, tikrai kad veislė stipriai populiarėja jau bijau kuo tai gali baigtis unsure.gif Milkos nosis irgi buvo juoda kol mažiukė buvo, vėliau nurudavo, nelabai man tai patiko bet tikrai nieko tokio, pas ją nelabai kokia pigmentacija buvo, tavosios daug geresnė mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 05 29, 19:18)

Negaliu neparodyt...

Mano Uoga! - 5,5 savaites

user posted image

Uoooojjj koks kleckutis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 05 30, 09:14)
Cha cha dar atsisukinėjau eidama  biggrin.gif O čia tai aišku kad eisim kartu pasivaikščiot, juk abi mažiukės, labai gerai socializuotis ir žaisti kartu thumbup.gif Tarp kitko vakar vedžiodama Toruka vakare irgi tikėjausi tave sutikt  blush2.gif Bet sutikau australą, juodai baltą, laaaabai gražų, tikrai kad veislė stipriai populiarėja jau bijau kuo tai gali baigtis  unsure.gif Milkos nosis irgi buvo juoda kol mažiukė buvo, vėliau nurudavo, nelabai man tai patiko bet tikrai nieko tokio, pas ją nelabai kokia pigmentacija buvo, tavosios daug geresnė  mirksiukas.gif

Taigi mačiau, kad atsisukot. Bet vardo nežinau, SM niką ant karštųjų pamiršau - negi rėksi biggrin.gif 5dieni maniškė kaime buvo, savaitgaliais mes dirbam, tai kūdikį įduodam kam nors pasidžiaugti smile.gif
Atsakyti

Sveikinu Eiryn su mažiuku stebukliuku smile.gif Jau įtariu kiek planų turi smile.gif

Mažai mes retriverių rodom pastaruoju metu, prašom vasarinių fotkių smile.gif

O mes štai taip nardyt pramokom: akmenuuukai
Atsakyti
Maniškė dar pienėms žydint smile.gif
user posted image

Gorada labai smagiai taviškė maudosi, o aš galvoju kur Kaune galima šunį pamaudint g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 03 birželio 2015 - 10:49
QUOTE(Forgete @ 2015 06 03, 12:48)
Maniškė dar pienėms žydint smile.gif
Gorada labai smagiai taviškė maudosi, o aš galvoju kur Kaune galima šunį pamaudint  g.gif

Nugi pupis dar smile.gif

Pas mane retriveris bernas - Torino. Mergina irgi yra, bet ana tik spalvos tokios pačios smile.gif

Man toks vienas mistiškas dalykas. Pakalbina žmonės mane per tvorą kieme. Pagiria šunis. Išgirsta, kad tai kalė ir patinas, tada klausia kada bus šuniukų? Ple, du visiškai skirtingi šunys. Tada pasijaučiu nenusakomai biggrin.gif gal kaip marsietis makdonalde, nžn net lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Gorada @ 2015 06 03, 13:12)
Pas mane retriveris bernas - Torino. Mergina irgi yra, bet ana tik spalvos tokios pačios smile.gif

aa sorry, be garso žiūrėjau ir nesupratau. Gražuoliai abu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 05 31, 22:58)
Taigi mačiau, kad atsisukot. Bet vardo nežinau, SM niką ant karštųjų pamiršau - negi rėksi biggrin.gif 5dieni maniškė kaime buvo, savaitgaliais mes dirbam, tai kūdikį įduodam kam nors pasidžiaugti smile.gif

Į mane prašom tu, nes jau nejaukiai jaustis pradedu blush2.gif biggrin.gif Aš Justina bigsmile.gif

QUOTE(Gorada @ 2015 06 03, 11:09)
Sveikinu Eiryn su mažiuku stebukliuku smile.gif Jau įtariu kiek planų turi smile.gif

Mažai mes retriverių rodom pastaruoju metu, prašom vasarinių fotkių smile.gif

Jau greit parsivešiu džiaugsmelį namo dar savaitele kita ax.gif

QUOTE(Forgete @ 2015 06 03, 11:48)
Maniškė dar pienėms žydint
Gorada labai smagiai taviškė maudosi, o aš galvoju kur Kaune galima šunį pamaudint  g.gif

Dėl to ir pasimečiau, toooookia paaugus thumbup.gif O galima visur kur nedraudžiama lotuliukas.gif Mes pagrinde važiuojam prie marių, tikrai yra vietos ir nieks nepyksta ax.gif

QUOTE(Gorada @ 2015 06 03, 13:12)
Tada pasijaučiu nenusakomai biggrin.gif gal kaip marsietis makdonalde, nžn net  lotuliukas.gif

Žinau tą jausmą lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
kaip gerai su skarelem atrodo bigsmile.gif
o pas mus šiokie tokie pokyčiai bandysim keliaut su Zorro

meruojames boksa, telpa du šuniai biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Mes ir pasirodom pagyvinsim forumą.
Snaigė 6 mėn.

user posted image
user posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Vajei smile.gif Kai maniškis toks buvo, pamenu labai laukiau, kada ta uodega pasidarys tokia vėduoklė kaip pas visus smile.gif

Va mano mažiulelis panašaus amžiaus:
Atsakyti