Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 20, 07:19)
Tai kad ne vieninteliai jie yra nuolat alkani ir žiūri tokiom akelėm smile.gif iš esmės, džiaugtis reikia, kad šuo alkanas - su juo viskas daug paprasčiau smile.gif

tas tai taip, daug lengviau motyvuoti smile.gif o ir šiaip niekada nereikia vargti, kad va nevalgo, nepatinka, pas mus net ir vaistai (jei kartais prireikia) yra suvalgomi kaip skaniukai, užtenka tik teisingu pakyliu tonu pačiulbėti, kad va, pažiūrėk ką aš čia turiu bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2015 05 19, 07:41)
Eiryn, sekmes su maziuke. I musu pievas ateina gal tikras, o gal alia boseronas su seimininku. Jis jau ne pirma suni turi, bet visi vienodai ismokinti- visa kelia nesasi savo pavadi ir ziuri tik i seimininka. Matosi, kad zmogus turi programa suniui nuo ryto iki vakaro. As vis pamastau, kad tai turbut ne man... as pati pasivaiksciojimuose megstu atsijungti, savo mintis apmastyti...

Uoj man rankos niežti greičiau pradėt viską. Turiu kalną visko pasiruošus dresūrai. Vienu momentu buvau stipriai susipergyvenus kad nieko nemoku nieko nežinau ir šiaip mažas šuniukas viskas iš naujo. Bet panikos laikas jau praėjo vėl rami esu kad bus uch kaip gerai wub.gif Noriu tų sekančių akių... Noriu noriu noriu bigsmile.gif Kažkaip man kaip tik išėjus pasivaikščioti nesinori nerti į savas mintis, norisi pasinert į veiksmą su šuniu, būtent į vaikščiojimą kartu, žaidimą kartu, netgi vakarais kai grįžtu puse 11 vakare, kaip gera pravėdinti galvą išėjus su šuniu, bet va nepatinka jeigu aš sau, šuo sau nors vienu pavaduku sujungti, o va jeigu aš jam tą jis man aną ir kažką smagiai paveikiam, tai jau visai kitaip, grįžtu kaip naujos energijos pasisėmus drinks_cheers.gif

QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 19, 08:55)
Tokiu atveju dažniausiai padeda komentaras, kad šuo sportuojantis smile.gif Agility klube aš dažnai tampu agilitinių šunų hendlere parodose, tai praktiškai visiems teisėjams užtenka pasakyt, kad su šunimi rimtai sportuojama, todėl jis kūdesnis. Praktiškai visi (na, buvo kelios išimtys) teisėjai į tai atsižvelgia ir įvertinimo nemuša. Aišku, BOBą gal sunkiau gaut, jei išeini į palyginimą su "standartiniu" daugiau papenėtu, bet bent jau įvertinimas būna adekvatesnis.

Oooo šito nežinojau, turėsiu omenyje! Nes su Milka niekad man niekas šito nesakė o aš pati ir nepagalvodavau pasakyt. Ačiū, žinosiu kad galima tai paminėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 05 21, 12:06)
Ačiū, žinosiu kad galima tai paminėt  thumbup.gif

Tu ne šiaip paminėk - aš visad pateikiu tą faktą kaip tipo "aukštesnį lygį" smile.gif
Nu, kad čia ne šiaip ant sofkutės miega ir gražus, o dar ir žiauriai protingas šitas egzempliorius smile.gif
Pamenu, apie savo korsą vienam teisėjui pasakojau, kad ir agility lankom, va - greit į aikštę bėgsim va ten, už 200 metrų, kur varžybos vyksta, kad dar paklusnumo egzaminą išlaikėm ir IPO ruošiamės. Žodžiu, pats teisėjas kaltas - nereikėjo klaust, ką sportuojam lotuliukas.gif
P.S. tada gavom BOBą ir apnešėm tikrai puikų patiną.
Atsakyti
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 21, 12:23)
P.S. tada gavom BOBą ir apnešėm tikrai puikų patiną.

thumbup.gif super, teisingai, darbas puošia labiau už visus grūmingus

Eiryn, oi kaip tau smagu, net saldu prisimenant tą tuščią pradžią ir beribes galimybes priešaky.
Nors aš šuniuko periodo nesu labai didelė mėgėja - nuolatinis darbas, nuolatinis dėmesys, jokio atsipalaidavimo, visada 100 proc. turi būt pasinėrus į šunį. Ir dar tie pieniniai dantys, tuoleto reikalai, ir šiaip, tas vaikiškas durnumas ir dar nieko nežinojimas biggrin.gif Bet po tokio darbingo periodo paskui vaisiai labai saldūs.

Turiu vieną mokinuką kuris man sako, uf, negalvojau, kad su mažu šuniuku reikia TIEK dirbti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo megeja: 21 gegužės 2015 - 14:15
QUOTE(Agnnyte @ 2015 05 21, 13:23)
Tu ne šiaip paminėk - aš visad pateikiu tą faktą kaip tipo "aukštesnį lygį" smile.gif

cool.gif Taip ir padarysiu, būtinai thumbup.gif

QUOTE(megeja @ 2015 05 21, 14:57)
Eiryn, oi kaip tau smagu, net saldu prisimenant tą tuščią pradžią ir beribes galimybes priešaky.

Oj atsimenu ir aš, kol M mažiukė buvo visą visą laiką svajojau kaip faina bus kai ji užaugs ir bus protinga lotuliukas.gif Maži jie žiopliukai būna, bet kiek visko gali į tą mažą žiopliuką sudėt, ech galimybės tikrai beribės wub.gif Aš irgi labiau mėgstu jau suaugusius šunis, bet šį kartą specialiai mažiuko norėjau, kad ir koks tas pupikavimas būtų sunkus rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos turiu viena nerima dideli, mano auksiukes pilvas labai juodas tiesiog visa oda ir kirksnys, pazastys. Ieskojau info google bet nieko neradau. Beje mums 6men ir esam visai baltu plauku.
Ar reikia nerimauti gal cia viskas ok? Gal dar kas turit juodus pilvukus?
Atsakyti
Mano šokoladuko pilvas buvo rožinis (iki pusės metų kažkur), o baltos merginos (3 mėn. jai) - ne juodas, bet gana tamsus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 27 gegužės 2015 - 12:42
QUOTE(Dodže @ 2015 05 27, 13:25)
Sveikos turiu viena nerima dideli, mano auksiukes pilvas labai juodas tiesiog visa oda ir kirksnys, pazastys. Ieskojau info google bet nieko neradau. Beje mums 6men ir esam visai baltu plauku.
Ar reikia nerimauti gal cia viskas ok? Gal dar kas turit juodus pilvukus?

maniškės pilvas juodas ir pažastys juodos biggrin.gif po kaklu tik rožinė oda smile.gif
Atsakyti
Jetus kaip nuraminot net pas veta buvau uzsiregistravus per pietus bet nesulaukiau i darba reikejo gryst tai isejom ir sugalvojau jums parasyt.
Atsakyti
QUOTE(Dodže @ 2015 05 27, 14:27)
Jetus kaip nuraminot net pas veta buvau uzsiregistravus per pietus bet nesulaukiau i darba reikejo gryst tai isejom ir sugalvojau jums parasyt.

Mano beveisliui tas pats, vete pasake, kad cia oda tersiasi nuo netinkamo maisto. Seriu Brit Care.
Atsakyti
Mergos nuuuu biggrin.gif Juodas pilvas gerai, reiškia pigmentacija gera thumbup.gif Atsimenat Forgete niurkant jūsų mažiuke iškart sakiau oooo kokia gera pigmentacija, juoda juoda mergicos oda thumbup.gif Be to ar ne jus vakar vėlai mačiau vaikštinėjant parke apie 10.30? Ėjau iš darbo, toj pačioj vietoj kur ana kartą buvom susitikę, tamsoj tik užmačiau mažą auksiuką bet kažkaip nepažinau iki galo blush2.gif biggrin.gif

Negaliu neparodyt...

Mano Uoga! - 5,5 savaites

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 29 gegužės 2015 - 18:20
Eiryn wub.gif
Atsakyti