Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 28, 16:35)
eiti su manim ar eiti komplimentų pasirinkti prie kaimynkos - aišku, ką mergička pasirinks  hihihi.gif

Taaaaip biggrin.gif ir iš to bent maniškis neišaugo. Bet aš tai vadinu aukos ieškojimu. Jis nuskenuoja visus šalia esančius ir išsirenka neatspariausią auką, tada eina iš jo prašyti komplimentų ir glostymo. Viskas, tam žmogui šakės - šuo nuo jo neatstoja tongue.gif Ir taip visą vakarą ar dieną žmogus turi atidirbinėti. O šuniui tik to ir tereikia, jis gali eiti su anuo iki pasaulio krašto, dzin tie šeimininkai doh.gif Žinau, yra žmonių, ką tai nervina, o man patinka, kad šuo tikrai nenuskriaus nei vieno net paties mažiausio pyplio, visus mylės, ką jam bedarytų - man kaifas nuo tokio šuns rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2015 04 28, 15:13)
Milda, o tu tik prie Vingio parko dresuoji? Aš gal visai eičiau su juočkiu pasitreniruoti, man jau labai reik, bet blin erkių bijau. Mano beveisliukas ten mirtinąją pasigavo ir iš kitų girdėjau apie babeziozes iš Vingio parko  verysad.gif

Vingio parke vyksta pamokos grupėje. Individualūs - visada pagal individualų susitarimą.
O Tu agility sportuoji dar?

QUOTE(Jazzas @ 2015 04 28, 15:13)
kaip kaip???? tą turbūt galima pasakyti apie et kokį pavadėlį, kuo flexis skiriasi? Maniškiai žino, kad pasitempus į priekį teks eiti atgal.

Aha, o su flexiu patempus eini į priekį. Nu įsivaizduok tą mechanizmą, kuris sugražina virvutę ar juostelę atgal. Jis gi ją nuolatos atgal ir traukia. Juostelę stipriau, virvutę silpniau.
Seniau buvau prieš flexius išvis, dabar suvokiu, kad realiai mieste "išlakstindimui" šuns tai liuks daiktas. Bet ne pačioj pradžioj.
Atsakyti
Beje, klaipėdiečiai - taigi šįkart kviečiu savo gimtojo miesto gyventojus į seminarą, daugiau apie jį čia:
https://www.facebook...80444805560142/

user posted image
Atsakyti
išbandėm mes ir furminatorių, plaukų šiai dienai dar nepasakyčiau kad sumažėjo, nes po žiemos ilgoką kailiuką turim. bet kai iššukuoji tai matosi kiek plaukų išsišukuoja.

dėl erkių mes naudojam advantix lašiukus, padeda bet kartais sugeba vis tiek viena kita įsisiurbt. bet jei be jų, tai išėjus į mišką minimum 10 parsinešam.

o kaip su tais antkakliais, ar juos tenka visa laiką nešiot? ar užtenka uždėt tik einant į lauką? ir nėra kokio spec kvapo nuo jų? man kažkaip baisu, kad vaikai prie jo nesiliestų ir kokių nereikalingų medžiagų neprisiragautų. O lašiukai, tai užlašinai, pora dienų pasekei, kad vaikai mažiau bendrautų su šuniu ir viskas. Tik tiek kad gan dažnai tenka juos lašint.

Dar yra tie vadinami gintaro karoliai. Ar kas bandė? jei jie veiktų tai kaip ir jokios chemijos ir dar net gražu.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2015 04 28, 22:10)
Vingio parke vyksta pamokos grupėje. Individualūs - visada pagal individualų susitarimą.
O Tu agility sportuoji dar?

Baisus gėda, bet ne. Dabar gal man per anksti į agility, reikia truputį reabilituotis po visokių ligų ir kt negerumų, pati turiu sutvirtėti, tai galvoju pradėsiu nuo ramesnės veiklos. ax.gif

QUOTE(megeja @ 2015 04 28, 22:10)
Aha, o su flexiu patempus eini į priekį. Nu įsivaizduok tą mechanizmą, kuris sugražina virvutę ar juostelę atgal. Jis gi ją nuolatos atgal ir traukia. Juostelę stipriau, virvutę silpniau.
Seniau buvau prieš flexius išvis, dabar suvokiu, kad realiai mieste "išlakstindimui" šuns tai liuks daiktas. Bet ne pačioj pradžioj.

Pas man truputį kitaip. Ta virvutė gi ne iki pat galo susitraukia, o iki platesnio diržo, aš ją fiksuoju išvis ne iki galo sutrauktą ir visą laiką ji man būna vienodo ilgio, nesitraukioja. Tad aš einu, kai virvutė kabo, jokio įtempimo. O išsilaksto tai jie pas man išvis be pavadžio, nemėgstu tampymo... Man flexis tuo ir patogus - užfiksuoji ilgį, kokio reikia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jazzas: 30 balandžio 2015 - 12:19
QUOTE(Mamux121 @ 2015 04 30, 10:23)
o kaip su tais antkakliais, ar juos tenka visa laiką nešiot? ar užtenka uždėt tik einant į lauką? ir nėra kokio spec kvapo nuo jų? man kažkaip baisu, kad vaikai prie jo nesiliestų ir kokių nereikalingų medžiagų neprisiragautų. O lašiukai, tai užlašinai, pora dienų pasekei, kad vaikai mažiau bendrautų su šuniu ir viskas. Tik tiek kad gan dažnai tenka juos lašint.

Dar yra tie vadinami gintaro karoliai. Ar kas bandė? jei jie veiktų tai kaip ir jokios chemijos ir dar net gražu.

Sedau prie kompiuterio, noredama parasyti ta pati...... biggrin.gif Cheminiai antkakliai man nepatiko, suo kartais ant lovos lipdavo salia mano mamos, sako trinasi su galva, tas antkaklis tuo paciu, isberia paskui demem kur buvo prisliesta.. Ten juk nuodai, o kai mazi vaikai namie, as nedeciau.. Kaip tik dabar ziurinejau gintaro karolius, labai grazu, ir sako padeda nuo visu tu brudu, plius siaip sveikatai gerai. Kazin kiek teisybes g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 30 balandžio 2015 - 13:01
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 30, 14:00)
Kaip tik dabar ziurinejau gintaro karolius, labai grazu, ir sako padeda nuo visu tu brudu, plius siaip sveikatai gerai. Kazin kiek teisybes g.gif

Plepalai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Kokį šampūną naudojat labradorams?
Bandžiau visokių, bet maniškis nuo visų supleiskanoja, nors šiaip nėra linkęs į pleiskanas.
Gal kam nors ta pati bėdelė ir atradot kokį nors gėrį? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo murmet: 01 gegužės 2015 - 13:09
QUOTE(megeja @ 2015 04 01, 15:21)
Aš galiu geru žodžiu minėti Aukso smėlį. Draugai turi patinuką, tai džiaugiasi neatsidžiaugia, net ir dabar, kai šeimoje mažas vaikas, šuo elgiasi taip, kaip turi elgtis tikras retriveris.
Tekę ir dresūroj dirbti au Aukso smėlio šuniukais, tai man patiko - nebailūs, aktyvūs, ir netgi, sakyčiau, ganėtinai kieti šuniukai, tikrai nevaikšto it žemę pardavę.

Ačiū už patarimus ir informaciją! 4u.gif

Dar turiu tokį klausimą apie auksiukų sveikatą ar labai linkę į ligas ir nutukimą? Girdžiu vis labai skirtingas nuomones ir komentarus vieni sako kad tikrai sveiki šunys, kiti kad linkę į ligas... Gal galit kas apšviesti šiuo klausimu kas laikot auksiukus kaip ten iš tikrųjų yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2015 05 02, 01:26)
Ačiū už patarimus ir informaciją! 4u.gif

Dar turiu tokį klausimą apie auksiukų sveikatą ar labai linkę į ligas ir nutukimą? Girdžiu vis labai skirtingas nuomones ir komentarus vieni sako kad tikrai sveiki šunys, kiti kad linkę į ligas... Gal galit kas apšviesti šiuo klausimu kas laikot auksiukus kaip ten iš tikrųjų yra ax.gif

žinot, visaip būna - juk kaip ir su žmogumi.
Jei pirksit iš save gerbiančio veislyno - gausit duomenis apie tėvų ir protėvių ligas. pirkit su kuo geresnėm prognozėm.

Dėl nutukimo - nutukti gali bet koks šuo.. Jam gali įkąsti erkė, gali susižeisti, gali... gali... Mes tai taip sprendėm - kad veislė būtų draugiška vaikams, neagresyvi, lengvai paklūstanti dresūrai.

Dėl pleiskanų - ir man labai labai rūpi, apipleiskanojo mūsų mažės kailis, jai tik nepilni 3 mėnesiukai, šampūno išvis dar nemačiusi. Ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 02, 10:05)
Dėl pleiskanų - ir man labai labai rūpi, apipleiskanojo mūsų mažės kailis, jai tik nepilni 3 mėnesiukai, šampūno išvis dar nemačiusi. Ką daryt?

tai gal maistas netinkamas?

Aš prausiu štai tokiu šampūnu su kokosų aliejum. Pleiskanų nepastebėjau, pirkau keturkojyje.

http://www.vetuk.co....gs-230ml-p-8316
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 05 02, 09:05)
žinot, visaip būna - juk kaip ir su žmogumi.
Jei pirksit iš save gerbiančio veislyno - gausit duomenis apie tėvų ir protėvių ligas. pirkit su kuo geresnėm prognozėm.

Dėl nutukimo - nutukti gali bet koks šuo.. Jam gali įkąsti erkė, gali susižeisti, gali... gali... Mes tai taip sprendėm - kad veislė būtų draugiška vaikams, neagresyvi, lengvai paklūstanti dresūrai.

Aš lygiai dėl tos pačios priežasties noriu rinktis šią veislę ax.gif Dėl to dabar domiuosi ir ieškau patirties turinčių žmonių ax.gif
Atsakyti