Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(liida @ 2015 04 26, 13:39)
Taip zinau nesigavo bandysiu kita kart:-(
Na as tikrai nemusiu nebent uz pakarpos suimti jai tai butina,musu labai isdykes tikras padauza ypac su vaikais,bet Mokom juos visko juk tik savaite tepraejo,visiem yra ka perziureti elgesy.Be to jis toks mielas,kad nekyla ranka skriausti.

niekas nieko ir neskriaudzia,su laikrasčiu jokio skausmo nėra, tiesiog reikia padeti suniui suvokti pati fakta - kas namuose seimininkas. Suo yra ne vaikas ir savo pozicija seimoje labai greitai pajunta. Ir tik labai trumpo laiko klausimas, kada jis pasijus vadas. Tai visiskai nereiskia, kad mes kasdien mojuojam laikrasciu. Tiesa pasakius pacioj pradzioj kelis kartus paemiau, viena - kai vaikus kando, kita kai gele kramte. Dabar uztenka zodinio sudrausminimo, nustumimo arba paemimo uz pakarpos (labai retai tas buna). Na bet jusu suo, jusu auklėjimas, kiekvienam savo 4u.gif
Atsakyti
Labas. Ieškau informacijos, gal kas pakomentuosit. Ar visos kalės panašiu laiku rujoja? Ar pvz. gali būti, kad viena rujoja kovą, o kita gali rujoti birželį? Ir dar, jei pvz. pernai kalė rujojo vienu metu, o šiemet rujos panašiu ar gali skirtis keliais mėnesiais?
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 26, 13:56)
niekas nieko ir neskriaudzia,su laikrasčiu jokio skausmo nėra, tiesiog reikia padeti suniui suvokti pati fakta - kas namuose seimininkas. Suo yra ne vaikas ir savo pozicija seimoje labai greitai pajunta. Ir tik labai trumpo laiko klausimas, kada jis pasijus vadas.  Tai visiskai nereiskia, kad mes kasdien mojuojam laikrasciu. Tiesa pasakius pacioj pradzioj kelis kartus paemiau, viena - kai vaikus kando, kita kai gele kramte. Dabar uztenka zodinio sudrausminimo, nustumimo arba paemimo uz pakarpos (labai retai tas buna). Na bet jusu suo, jusu auklėjimas, kiekvienam savo  4u.gif

laikraščio išsigąsta nebuvo biggrin.gif tvojau į žemę prieš šunį - taip įdomiai pažiūrėjo ir tiek doh.gif nu blin, nepavyko, bet į pakeltą balsą ir piktą riksmą žemu balsu sureaguoja, į fizinį kontaktą taip pat - užvakar vakare nuo vaiko su riksmu šunį nutraukiau - tai tik atsitūpė ir kokias 2-3 minutes tyliai tupėjo. Paskui vėl nuėjo žaisti - bet jau nebešoko daugiau.
Vakar procedūrą teko pakartoti - vėl aprimo. Įsidūksta vaikai, tai ir šuo iš paskos - juk žaidžia kas kaip moka biggrin.gif

Vat vidurinysis sūnus kažkaip moka su ja apsieiti - ji jo klauso ir nešokinėja taip ant jo, jis parodo jai vietą ir, matyt, natūraliai užduoda teisingą toną. Dukra 9metė - bėgiodama su ja spiegia, tai šuniui ant jos šokt dvigubas malonumas. O komanda Ej! (ne) iš jos lūpų net man neįtikinamai skamba eeeej lotuliukas.gif

Ar jūsų pupsikai miegodami irgi knarkia? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 04 26, 20:55)
Labas. Ieškau informacijos, gal kas pakomentuosit. Ar visos kalės panašiu laiku rujoja? Ar pvz. gali būti, kad viena rujoja kovą, o kita gali rujoti birželį?  Ir dar, jei pvz. pernai kalė rujojo vienu metu, o šiemet rujos panašiu ar gali skirtis keliais mėnesiais?

Aišku, kad gali.
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 04 26, 19:55)
Labas. Ieškau informacijos, gal kas pakomentuosit. Ar visos kalės panašiu laiku rujoja? Ar pvz. gali būti, kad viena rujoja kovą, o kita gali rujoti birželį?  Ir dar, jei pvz. pernai kalė rujojo vienu metu, o šiemet rujos panašiu ar gali skirtis keliais mėnesiais?

Jeigu jūsų kalė rujoja, pvz., kas 7 mėn., tai kitais metais tai bus kitas mėnuo, nei šiais...
Atsakyti
user posted image

na bandau dar karta pasirodyti musu isdykely idomus tas musu suniukas pradeda charaktery rodyti paloja ant vaiku ar tai kalbina kas jy supras biggrin.gif prasosi kai nieko neveikia i lauka cypia prie duru tikiuosi matosi sviesa tunelio gale,laukiu pamoku suniuku mokykloje,nes neaisku kaip ten su juo elgtis,kanda,sokineja ir paloja dar blink.gif
Atsakyti
gal parekomenduotumėt kur gaut minkštą šepetį šukavimui?.. senąjį vaikai kažkur prateriojo, kiek parduotuvėse ką žiūriu - aštrūs arba kieti kažkokie.. g.gif su furminatorium teks atsisveikint (veterinarė nerekomendavo dėl jautrios odos), šią savaitę pasipuošusi dukros maike vaikšto po namus.. cool.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2015 04 27, 19:19)
na bandau dar karta pasirodyti musu isdykely idomus tas musu suniukas pradeda charaktery rodyti paloja ant vaiku ar tai kalbina kas jy supras biggrin.gif prasosi kai nieko neveikia i lauka cypia prie duru tikiuosi matosi sviesa tunelio gale,laukiu pamoku suniuku mokykloje,nes neaisku kaip ten su juo elgtis,kanda,sokineja ir paloja dar blink.gif

sunkiai matosi, bet žvilgsnis kaip visada smile.gif Jau ir kaip atrodo tau blogai, bet pažiūri į šunį ir suvoki, kad jam dar blogiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Kada keliausite į dresūrą?
Atsakyti
O aš tai eisiu savo manikiūro sugebėjimų rodyt bigsmile.gif - kirpsiu vakare mergikei nagus, o tai eina jau ir caksi. Dar neteko kirpt šuniukui nagų niekada.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 28, 06:22)
sunkiai matosi, bet žvilgsnis kaip visada smile.gif Jau ir kaip atrodo tau blogai, bet pažiūri į šunį ir suvoki, kad jam dar blogiau biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif 

Kada keliausite į dresūrą?

Taip nemoku ten apdoroti foto jau gal veliau bandysiu.
I dresura po 3 skiepo leido ateiti,labai laukiam gausim tikiuos info,patarimu vakar ismokiau atnesti numesta jo zaisliuka tai buvom abudu labai laimingi:-)
Jis pries sedincius vaikus kartais ziuri ir paloja bet ir ant manes sedincios ramei valgzncios sau eme ir palojo hm nezinai jis cia tvarka ivedineja ar kybina pykt ar eit zaist blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo liida: 28 balandžio 2015 - 14:24
QUOTE(megeja @ 2015 04 21, 15:44)
Taip taip, pas mane. Pasakiškai mielas šuniukas, šeimininkė dabar gauna viso pasaulio dėmesį per pasivaikščiojimus biggrin.gif Ir aš neatsispyriau  bigsmile.gif

Mano šuniui jau tuoj tuoj 10 metų sueis, bet dar prisimenu, kaip visi aplinkiniai nuo jo mažiuko alpo. Kartais rimtai sunervuodavo, kad negali nueiti kur nori nesustojęs kas du žingsniai ir neatsakęs, kas per mielas šuniukas biggrin.gif

Milda, o tu tik prie Vingio parko dresuoji? Aš gal visai eičiau su juočkiu pasitreniruoti, man jau labai reik, bet blin erkių bijau. Mano beveisliukas ten mirtinąją pasigavo ir iš kitų girdėjau apie babeziozes iš Vingio parko verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(megeja @ 2015 04 24, 15:36)

Tik tiek, kad mokintis nesitampyti, Flexis yra "ne ne" smile.gif netinka, kadangi nuolatos jaučiasi spaudimas kakle (virvelinių mažesnis, juostelinių - stipresnis), šuo išmoksta, kad norėdamas pasiekti jį motyvuojantį tikslą, kurlink ir tempia, reikia tik... dar labiau patempti. Žodžiu, kad tempimas atgal yra įveikiamas labiau veržiantis į priekį.

kaip kaip???? tą turbūt galima pasakyti apie et kokį pavadėlį, kuo flexis skiriasi? Maniškiai žino, kad pasitempus į priekį teks eiti atgal. Aš sustoju ir laukiu, kada jie bus man prie kojos. Tik tada judam pirmyn. Taip išmokom laiptais ne temptis, o eiti šalia, tas pats einant į pasivaikščiojimą. Užtrunka, bet aš kantri... Man tai jokio skirtumo pavadėlio rūšis nesudaro... tik kad ne flexiai baisiai nepatogūs (čia jau skonio riekalas) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jazzas @ 2015 04 28, 16:13)
Mano šuniui jau tuoj tuoj 10 metų sueis, bet dar prisimenu, kaip visi aplinkiniai nuo jo mažiuko alpo. Kartais rimtai sunervuodavo, kad negali nueiti kur nori nesustojęs kas du žingsniai ir neatsakęs, kas per mielas šuniukas biggrin.gif

Milda, o tu tik prie Vingio parko dresuoji? Aš gal visai eičiau su juočkiu pasitreniruoti, man jau labai reik, bet blin erkių bijau. Mano beveisliukas ten mirtinąją pasigavo ir iš kitų girdėjau apie babeziozes iš Vingio parko  verysad.gif

mes pas Mildą Žirmūnuose prie Neries už VRM rūmų buvom smile.gif čia ji apie maniškę Bruknę - tikrai visi taip ja džiaugiasi, o ta pagatava visus apšokinėt, aplaižyt, visų kaimynų klauso labiau nei manęs lotuliukas.gif jei jai reikia rinktis - eiti su manim ar eiti komplimentų pasirinkti prie kaimynkos - aišku, ką mergička pasirinks hihihi.gif

aha, pradeda nervuot ir mane jau g.gif

ale jau kaip bijau aš tų erkių fear.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RitaRazi: 28 balandžio 2015 - 15:36