Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 18:27)
o ką patartumėte?

Pasivaikščiojimams man patogus paprastas brezentinis 3 m pavadys.
Aišku, jei šuo tampo, tai su juo kančia, flexas šiuo požiūriu tarsi užmaskuoja problemą.
Dėl tempimo kitą savaitę pati pas dresuotoją keliausiu - su mažiuke nėra bėdos, o vat 3-metis atsipalaidavo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 23 balandžio 2015 - 18:42
Buvome su savuoju šuneliu miške ir parsinešėme 5 erkes, kurios dar tik ropojo. Antkaklio jokio neturime. Kokias priemones jūs naudojate, ar antkaklius ar lašelius. Kas geriau apsaugotų?
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2015 04 23, 19:41)
Pasivaikščiojimams man patogus paprastas brezentinis 3 m pavadys.
Aišku, jei šuo tampo, tai su juo kančia, flexas šiuo požiūriu tarsi užmaskuoja problemą.
Dėl tempimo kitą savaitę pati pas dresuotoją keliausiu - su mažiuke nėra bėdos, o vat 3-metis atsipalaidavo doh.gif

praneskit ka gero suzinosit del tempimo.

QUOTE(kovo @ 2015 04 24, 12:02)
Buvome su savuoju šuneliu miške ir parsinešėme 5 erkes, kurios dar tik ropojo. Antkaklio jokio neturime. Kokias priemones jūs naudojate, ar antkaklius ar lašelius. Kas geriau apsaugotų?

naudoju foresto antkakli.
Atsakyti
[/quote]
Žiūrėjau ir aš tą antkaklį, ar tikrai su juo esant , nekibs erkės. Ar esate ir pernai gal išbandžiusi? 4u.gif
Atsakyti
[quote=kovo,2015 04 24, 12:37]
[/quote]
Žiūrėjau ir aš tą antkaklį, ar tikrai su juo esant , nekibs erkės. Ar esate ir pernai gal išbandžiusi? 4u.gif
[/quote]
nesu, mano šuniui dar tik 3 mėn, bet atsiliepimai labai geri. Aišku ir pati žiūriu, kad kokia neropotų.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 24, 12:48)
Žiūrėjau ir aš tą antkaklį, ar tikrai su juo esant , nekibs erkės. Ar esate ir pernai gal išbandžiusi? 
nesu, mano šuniui dar tik 3 mėn, bet atsiliepimai labai geri. Aišku ir pati žiūriu, kad kokia neropotų.

taigis, antkaklis tik nuo tam tikro amžiaus - bet tai kas: kaimynų šuo su antkakliu pilną kailį erkių prisinešė. Šukuot, šukuot ir šukuot!!! fear.gif

maniškė lašiukais aplašinta - iš tokios geltonai-oranžinės tūbelės, pirkau vet vaistinėj. Bet vis tiek reik apžiūrinėt.. Nu kaip aš tų erkių bijau.. Sako, kad tipo 4 sav. ramu, bet nepasitikiu aš, po pasivaikščiojimo peršukuoju.
Atsakyti
dėl pavadėlio - man rekomendavo Flexi, dar "nenužudė" thumbup.gif o dar ir akcija atrakcija buvo, tai gal 10-20 Lt gavosi daugiau sumokėjom nei Ferplast.
prieš tai pirkom Senukuose brangius Ferplast, vienam mechanizmas sugedo, kitas nutrūko blink.gif gavosi max pusmečiui ir ate pinigėliai doh.gif

nuo erkių mums pasiteisino Virbac lašai. Kai pernai su antkakliu nuo erkių parėjo namo su įsisiurbusia, nusprendėm su lašais būt. Žinoma, nėra labai sveika, bet nematau alternatyvų.. kiti tirpalus darosi ir išeinant kas kartą purškia, bet pas mane vaikai šunį glosto, paskui rankas į burną dar įsikiš.. bijau unsure.gif
Atsakyti
O tie Flexi pavadziai patikimi? As visa laika svajojau apie tokio tipo pavadi, bet kadangi visada turejau didelius sunis, labai bijojau.. smile.gif Kad suges, suluz, nutruks ir dar kas nors nutiks. Atrodo, kad tokie tik kokiems jorkiams. Flexi Giant Professional tarkim labradorui tiktu? Garantiju juk neduoda jiems? Atsiliepimuose raso, kad labai sunkus..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 24 balandžio 2015 - 13:44
Flexi neuzmusami.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 24, 14:19)
taigis, antkaklis tik nuo tam tikro amžiaus - bet tai kas: kaimynų šuo su antkakliu pilną kailį erkių prisinešė. Šukuot, šukuot ir šukuot!!! fear.gif

maniškė lašiukais aplašinta - iš tokios geltonai-oranžinės tūbelės, pirkau vet vaistinėj. Bet vis tiek reik apžiūrinėt.. Nu kaip aš tų erkių bijau.. Sako, kad tipo 4 sav. ramu, bet nepasitikiu aš, po pasivaikščiojimo peršukuoju.

žiūrint koks tas antkaklis. Kiek skaičiau erkes juk ant bet ko lipa nesvarbu ar sulašinta ar ne, jos ir įsisiurbia su antkakliu būnant, bet nugaišta ir nukrenta. Tipo rašo, kad nešiojant foresto antkaklį šuo atsikelia ryte, o guolyje pilna prigaišusių erkių. Tai gal toks jo ir yra veikimo principas. Tik reikia labai žiūrėti, kad būtų taisiklingai uždėtas.
Atsakyti
QUOTE(kovo @ 2015 04 24, 11:02)

mes naudojam advantix lašelius + ant antkaklio užlašinu lašelį citrininio arbatmedžio ir eukalipto eterinių aliejų, sako erkes tie kvapai atbaido
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 24, 13:43)
O tie Flexi pavadziai patikimi? As visa laika svajojau apie tokio tipo pavadi, bet kadangi visada turejau didelius sunis, labai bijojau.. smile.gif Kad suges, suluz, nutruks ir dar kas nors nutiks. Atrodo, kad tokie tik kokiems jorkiams. Flexi Giant Professional tarkim labradorui tiktu? Garantiju juk neduoda jiems? Atsiliepimuose raso, kad labai sunkus..

Nereikia jokių Giant. Tinkamai parinktas Flexi atlaiko ir vokiečius, ir Cane corso, ir auksiukus, ir visokius kitokius šunis, kiek teko susidurti.
Virvelinis smagesnis tuo, kad suvyniojimo mechanizmas ne toks intensyvus, kaip juostelinio, t.y. lengvesnis traukimas atgal.
Ir galima visai pigiai rasti - juk šiais laikas turim internetą!
Va, kelios nuorodos 5 metrų virvelinių Flexi šunims iki 50 kg:
1. http://www.bone4you....-large-5-m.html kaina 15,64 EUR
2. http://www.zooexpres...lassic-basic-3/ kaina 17,88 EUR

Tik tiek, kad mokintis nesitampyti, Flexis yra "ne ne" smile.gif netinka, kadangi nuolatos jaučiasi spaudimas kakle (virvelinių mažesnis, juostelinių - stipresnis), šuo išmoksta, kad norėdamas pasiekti jį motyvuojantį tikslą, kurlink ir tempia, reikia tik... dar labiau patempti. Žodžiu, kad tempimas atgal yra įveikiamas labiau veržiantis į priekį.
Atsakyti