Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(megeja @ 2015 04 21, 15:44)
Taip taip, pas mane. Pasakiškai mielas šuniukas, šeimininkė dabar gauna viso pasaulio dėmesį per pasivaikščiojimus biggrin.gif Ir aš neatsispyriau  bigsmile.gif

ne aš, Bruknė wub.gif į mane bobą tik tarp kitko žvilgteli irnesakyk.gif

dabar po mokyklos miega ilgiausiai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Norėjau pasiteirauti kokio dydžio guolį pirkti (labradorei)? g.gif
3 dydis (100 x 80 cm)
4 dydis (130 x 90 cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xernesta: 22 balandžio 2015 - 19:14
QUOTE(xernesta @ 2015 04 22, 20:13)
Sveikutės  4u.gif
Norėjau pasiteirauti kokio dydžio guolį pirkti (labradorei)?  g.gif
3 dydis (100 x 80 cm)
4 dydis (130 x 90 cm)

užtektų teoriškai ir 3 g.gif nes kaip matau ant saviškės - susiraito ir miega šiek tiek, žmogiškai žiūrint, klautrofobiškoje erdvėje biggrin.gif

o mūsiškė po mokyklos taip gražiai už pavadžio eina wub.gif sukam ir sukam ratus lauke..

Bet vaikus tai vis tiek po savim lenkia - kandžioja ir bando lyderiauti prieš juos, vakar net 9-metė apsiverkė - pėdkelnes drasko dantimis doh.gif mokomės bendrabūvio, žodžiu.. Mums patiems reikia daug ko išmokti.
Atsakyti
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 23, 09:06)
užtektų teoriškai ir 3 g.gif nes kaip matau ant saviškės - susiraito ir miega šiek tiek, žmogiškai žiūrint, klautrofobiškoje erdvėje biggrin.gif

o mūsiškė po mokyklos taip gražiai už pavadžio eina  wub.gif sukam ir sukam ratus lauke..

Bet vaikus tai vis tiek po savim lenkia - kandžioja ir bando lyderiauti prieš juos, vakar net 9-metė apsiverkė - pėdkelnes drasko dantimis doh.gif mokomės bendrabūvio, žodžiu.. Mums patiems reikia daug ko išmokti.

jetau kaip as jums pavydziu. man kiekvienas isejimas i lauka nervu uzdegimas. Tempiasi ji ant pavadzio kiek gali, as jau ten ir i kita puse tempiu, ir medziu apsimetu, o ji dusta, svokscia ir tempiasi kiek gali. Viska is eiles sudeliauna, viska ragauja, o jei ner ka ragaut tai zole pesa smile.gif Kiekviena sutikta zmogu nori apsokineti, jau nekalbant apie kita suni. Didziausia laime eiti i parka 6 ryto kai zmoniu praktiskai nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laukiu kada tai baigsis, dresuroj sake - isaugs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forgete: 23 balandžio 2015 - 09:16
QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 10:14)
jetau kaip as jums pavydziu. man kiekvienas isejimas i lauka nervu uzdegimas. Tempiasi ji ant pavadzio kiek gali, as jau ten ir i kita puse tempiu, ir medzius apsimetu, o ji dusta, svokscia ir tempiasi kiek gali. Viska is eiles sudeliauna, viska ragauja, o jei ner ka ragaut tai zole pesa smile.gif Kiekviena sutikta zmogu nori apsokineti, jau nekalbant apie kita suni. Didziausia laime eiti  i parka 6 ryto kai zmoniu praktiskai nera biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif laukiu kada tai baigsis, dresuroj sake - isaugs.

mes taip jau antrus metus kankinames biggrin.gif isaugom tik sudeliavima biggrin.gif bet prie visu aprasytu prisideda lapu gaudymas... va tada kai timpteli begdamas paskui vejo puciama lapa, tai doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 04 23, 10:17)
mes taip jau antrus metus kankinames  biggrin.gif  isaugom tik sudeliavima  biggrin.gif  bet prie visu aprasytu prisideda lapu gaudymas... va tada kai timpteli begdamas paskui vejo puciama lapa, tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

aš irgi įsivaizdavau kaip nueinu iki mokyklos, su vaiku pareinam elegantiškai. haha pačiai juokas biggrin.gif Tai dabar musu pasivaikščiojimai apsiriboja 300m spinduliu, labiau vienoj vietoj pamėtom pagalį, kamuoliuką ir taip stengiamės iškraut. Nors pirkom tokią visišką ramiakę ir namie ji rami, nu bet lauke doh.gif

Dar galvoju apie tuos ilgus automatinius pavadžius. Veisėja patarė nepirkti, bet kad 1,20m aplink mane netenkina panelės poreikių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 10:33)
aš irgi įsivaizdavau kaip nueinu iki mokyklos, su vaiku pareinam elegantiškai. haha pačiai juokas biggrin.gif Tai dabar musu pasivaikščiojimai apsiriboja 300m spinduliu, labiau vienoj vietoj pamėtom pagalį, kamuoliuką ir taip stengiamės iškraut. Nors pirkom tokią visišką ramiakę ir namie ji rami, nu bet lauke  doh.gif

Dar galvoju apie tuos ilgus automatinius pavadžius. Veisėja patarė nepirkti, bet kad 1,20m aplink mane netenkina panelės poreikių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

na mes begiojam su juo, dviraciu vaziuojam, pagalius pievoj metom, viskas ok... bet pasivaiksciot ramiai neiseina biggrin.gif
mes turim 5m pavadi, bet ne fleksa... mums asmeniskai labai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(?angeliux? @ 2015 04 23, 10:37)
na mes begiojam su juo, dviraciu vaziuojam, pagalius pievoj metom, viskas ok... bet pasivaiksciot ramiai neiseina  biggrin.gif
mes turim 5m pavadi, bet ne fleksa... mums asmeniskai labai  thumbup.gif

o kokį Jūs turite? Žiūriu senukuose kažkokių yra (ferplast , epoch). Jei dar su 3dienine nuolaida nupirkus tai visai neblogai būtų.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 10:41)
o kokį Jūs turite? Žiūriu senukuose kažkokių yra (ferplast , epoch). Jei dar su 3dienine nuolaida nupirkus tai visai neblogai būtų.

paprasta, brezentini smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 10:41)

mes paprastą iš senukų ir turim, viskas mums tinka, nepirksim "ruletės" irnesakyk.gif

spėju, dar priaugsim iki šūdeliavimo ir visokių kitokių "ligų" doh.gif kol kas skaniukai daro savo ir eina kaip didelė ant 1,50 m. pavadžio, tik kartais visa juo apsivelia biggrin.gif sakiau kada ir mano kojas apvynios juo doh.gif

ir dar - ji gauna lauke per daug dėmesio iš svetimų žmonių doh.gif tiek emocijų, pagyrimų už gražias akis. Spėju, teks geltoną kaspinėlį parišt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 23, 09:33)
1,20m aplink mane netenkina panelės poreikių biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Tai kad tokie pavadžiai labiau dresūrai arba kultūringam ėjimui mieste skirti, o ne kasdieniam išvedžiojimui.

Flexas patogus šeimininkams, bet man atrodo, trukdo šuniui suprasti, ką reiškia netempti.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2015 04 23, 19:22)
Tai kad tokie pavadžiai labiau dresūrai arba kultūringam ėjimui mieste skirti, o ne kasdieniam išvedžiojimui.

Flexas patogus šeimininkams, bet man atrodo, trukdo šuniui suprasti, ką reiškia netempti.

o ką patartumėte?
Atsakyti