QUOTE(Forgete @ 2015 04 19, 18:52)
O kokį maistą duodate? Kai duodavau eukanubą ir manoji kraudavo be sustojimo ir dar jei neužmatydavau - pati suėsdavo
Dabar duodu arden, jai 3 mėn paskutinį maitinimą duodu 19val, o apie 23val paimu vandenį. jau pripratau kad kakoja tris kart dienoj, tai sitas reikalas praktiskai visada lauke gaunasi. Su balom visko būna, bet matau, kad palų vis mažiau reikia
Mes irgi bute ir dar 5tam aukšte, iki šiol nešiojau bet jau 13kg negaliu panešiot, tai eina pati.
mes saviškę Orijen Puppy Large šeriam. Savo kakučio nesuėda niekada, kraujo lyg pastebėjau vienąkart, bet taip mažai, kad net iš pradžių nesupratau, kas čia dabar, pradėjau sekti, bet daugiau nebeužmačiau. Didesnė bėda - kad neįliptų ir neišpėduotų visko aplink
Rytoj važiuosim pas mokytoją jau. Reikia šio bei to pasimokyti - ne mūsų Bruknei, man labiau
nes ji labai šokinėja, apibraižė mūsų 2,5 metų berniuką, laiko šešiametį ir mažių sau lygiais. Mokau berniukus, kad neitų su ja ristynių ir nesigultų po ja, bet kur tau
bandom su pavadėliu vaikštinėti - tai padeda rūrą ant žemės ir sėdi, neina, neįkalbinam pajudėt iš vietos
nebandysiu aš jos įkalbinėti pati, eisim į mokyklą - beveliju klausyt profesionalo ir iš jo mokytis, geriau sumokėsiu pinigus ir jausiuosi labiau užtikrinta. Neužtenka man noro pačiai po literatūrą knistis ir ant šuns eksperimentuot
gal neteisingai mąstau..