Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Shalimar @ 2015 04 09, 09:55)
o tokias isskirtines akis tai tik pas kokius haskius turbut..

Tiesą pasakius man išskirtinės akys pas šunį pasidaro tada kai jis iš žvilgsnio tave supranta. Šito gyvenime nepamiršiu ir dar tikiuosi kadanors turėti tokias išskirtines akis namuose smile.gif Žinau ne į temą, bet tai yra nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiv* @ 2015 04 01, 01:08)
Sveiki! 4u.gif  kreipiuosi į jus su tokiu klausimu... Galvojame liepos mėnesį įsigyti auksiuką, bet bėda tame, kad kiek skambinau į veislynus arba neplanuoja kergti arba veislyno nebėra arba šuniukų turi dabar, o man per anksti kadangi pati esu užsienyje...Tai radau tik tris, kurie pasirodė neblogi: auksesija, berenike bravo, prima santolina. Veislynus rinkausi iš retriveriai.lt puslapio, gal kas galit pakonsultuoti ar parekomenduoti kokį veislyną? Šuniuko ieškom ne parodoms, tiesiog šeimos draugo, kadangi patys prieš kelis mėn netekom šuniuko... verysad.gif Aišku kaina irgi svarbi.. ax.gif Dėkoju iš anksto!  smile.gif

Mes pirkom auksiuka iš Vilnojos veislyno, nežinau ar jie planuoja turėti šuniukų liepos mėn., bet savo kalyte esam labai patenkinti smile.gif o ir pati veisėja labai geras žmogus, net ir po pirkimo praėjus 3 metams aš paskambinu kartais kokiu klausimu, visad pataria. ax.gif

Aš norėjau pasiklausti, gal kas iš auksiukų šeimininkų turi šukas Furminator. ar bandėt? ar padeda kažkiek apmažinti plaukų kiekį namuose?
Atsakyti
QUOTE(Mamux121 @ 2015 04 13, 14:45)
Aš norėjau pasiklausti, gal kas iš auksiukų šeimininkų turi šukas Furminator. ar bandėt? ar padeda kažkiek apmažinti plaukų kiekį namuose?

Mes turime, jau ghm 6 metai, nemirtingas daiktas, atrodo įspūdingai, nes rankena nugraužta kadaise Argos bet savo funkciją atlieka puikiai ax.gif Be jo negyvenčiau lotuliukas.gif Va ir dabar Torukas pradejo mest kailį, jau galvoju kad reikia susikaupt ir nufurminuot jį, iškart namuose pagerėtų... Radau nuotrauką, seną bet informatyvią, furminatoriaus sezono atidarymas

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eiryn: 15 balandžio 2015 - 08:08
Na, prisijungiam ir mes prie labradorų mylėtojų biggrin.gif Vakar pas mus į namus atkeliavo beveik 10 savaičių juoda labradoriukė Bruknė.

Vėl turim kūdikėlį - ačiū Dievui, naktis buvo rami karsta.gif biggrin.gif neverkė labai, neinkštė.

Tik vat turim šiokią tokią bėdą (tiesa, jos ir tikėjomės) - turim katę, kuri vakar nepasitenkinimo pilna bandė apdraskyt, o kai neleidom - užlipo į antrą aukštą ir dabar gyvena ten, žemyn kol kas nelipa. Tad pirmam aukšte kalytė, antram - katė. Gal kas iš patirties pasakysit, per kiek laiko aistros aprimsta? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 04 15, 09:04)
Mes turime, jau ghm 6 metai, nemirtingas daiktas, atrodo įspūdingai, nes rankena nugraužta kadaise Argos bet savo funkciją atlieka puikiai  ax.gif Be jo negyvenčiau  lotuliukas.gif

Eiryn, o duodasi ciucius su furminatorium šukuotis? mano katės žviegia nuo jo kaip skerdžiamos. Šuo dar per mažas šiam reikalui. Be to esu skaičius, kad auksaspalviam netinka furminatorius g.gif

QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 15, 09:06)
Na, prisijungiam ir mes prie labradorų mylėtojų biggrin.gif Vakar pas mus į namus atkeliavo beveik 10 savaičių juoda labradoriukė Bruknė.

Vėl turim kūdikėlį - ačiū Dievui, naktis buvo rami  karsta.gif  biggrin.gif neverkė labai, neinkštė.

Tik vat turim šiokią tokią bėdą (tiesa, jos ir tikėjomės) - turim katę, kuri vakar nepasitenkinimo pilna bandė apdraskyt, o kai neleidom - užlipo į antrą aukštą ir dabar gyvena ten, žemyn kol kas nelipa. Tad pirmam aukšte kalytė, antram - katė. Gal kas iš patirties pasakysit, per kiek laiko aistros aprimsta? g.gif

Sveikinu su nauja šeimos nare 4u.gif Pilni namai džiaugsmo, kai kam biggrin.gif Maniškės katės vis dar purkštauna, nors šuo jau visas mėnesis namuose. Ypač viena puola ir puola. Aš tik nagus nukarpau, kad akių neiškabintų.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 04 15, 09:17)
Eiryn, o duodasi ciucius su furminatorium šukuotis? mano katės žviegia nuo jo kaip skerdžiamos. Šuo dar per mažas šiam reikalui. Be to esu skaičius, kad auksaspalviam netinka furminatorius  g.gif

Na pas mane nėr tokio dalyko duodasi nesiduoda - yra dalykai kuriuos reikia daryti ir nori nenori aš tai darysiu, jeigu priešinsies gausi velnių blush2.gif Tai pas mane nieks nesipriešina kad ir ką bedaryčiau... ax.gif Su tuo reikalu tinka netinka, tai jeigu šuo laaabai parodinis gal ir sutinku kad prieš parodas nudrožt nereiktų, nes kailio neliks visai, bet žmonėm kurie apie parodas negalvoja tai drasiai šukuot sakyčiau. Be to dabar jau yra jie ir ilgaplaukiam šunim skirti bigsmile.gif

Dėl šuns ir katino draugystės... Šiaip daug priklauso nuo katino, bet šuo negali - jokiu būdu negali vytis katės, vejasi katę - santykiai sugadinti. Reikia mokėti sudrausminti šunį kad nesivaikytų katės. O vėliau apsipranta, kada šuo žino ribas kiek galima su katinu, tai katinas jaučiasi saugus ir to pasekoje santykiai tikrai neblogi. Pvz pas mus katinas matęs daug šunų, sociališuniavesis taip sakant, bet jeigu jį vytusi šuo - tai būtų negailestingas jam ir draugystės nebūtų.
Atsakyti
QUOTE(Eiryn @ 2015 04 15, 10:53)
Šiaip daug priklauso nuo katino, bet šuo negali - jokiu būdu negali vytis katės, vejasi katę - santykiai sugadinti.

Dėkui už įspėjimą. Mūsų ta stipresnio charakterio katė labai reaguoja kai šuo pradeda šokinėti, na pvz grįžo vaikas iš mokyklos ir šuo visas aplinkui laimės pilnas duodasi. Tai katė tiesiog įsijungia kažkokį instinktą, pasidaro viskas dzin dzilin ir puola. Atstumi ją, o ji vėl puola kaukdama. Šuo jos bijo, tikrai kol kas nevaiko , žiūrėsiu , kad ir ateity nevaikytų.
Atsakyti
Gal zinot kiek mazdaug kainuoja labradoro suniukas, tiksliau kalyte, Lietuvoje?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shalimar: 15 balandžio 2015 - 16:18
QUOTE(RitaRazi @ 2015 04 15, 08:06)

pas mane per beveik metus taip ir nesusitaikė katė su Mėta schmoll.gif kaip išsikraustė į 2a., taip ir nebegryžo.. schmoll.gif nepriprato prie 30kg džiaugsmo, o antroji katė bijojo, bet dabar atkalė sistemą, kad naktim atsipūtus gali palei šuns snukį praeit ir šuo nepastebės, miegos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shalimar @ 2015 04 15, 16:18)
Gal zinot kiek mazdaug kainuoja labradoro suniukas, tiksliau kalyte, Lietuvoje?

Šuniukai su kilmės dokumentais kainuoja tarp 2000 ir 3000 Lt.
Atsakyti
Sveiki, o kur kerpat auksiukus Kaune? Gal pasidalintumėt kontaktais galima ir į AŽ.
Norim pabandyt sudalyvaut parodoje gegužę, tai reiks apsikirpt tą progą pirmą kartą.
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2015 04 16, 07:42)
Šuniukai su kilmės dokumentais kainuoja tarp 2000 ir 3000 Lt.

Aisku aciu 4u.gif

O del furminatoriaus, tai man jis nepakeiciams, isbandziau ant kaukazo, rotveilerio ir labradoro, visiems plaukams puikiai tinka.
Atsakyti