Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(?angeliux? @ 2015 03 23, 12:09)
suaugusiam suniui tik 200 g?  blink.gif  musiskis sulapnoja beveik 14 kg maisa Royal canin (uztenka siek tiek ilgiau nei menesiui) smile.gif

Taip, 200 g. būtent suaugusiam šuniui mirksiukas.gif abi valgo vienodą kiekį maisto ir viena yra stambesnė (storesnė), nes skiriasi maisto pasisavinimas. O nuotrauką įmečiau praeitam puslapy vienos savo mergičkų, negi atrodo kūdas šunelis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 20, 08:37)
Labai įdomi tema apie UK dokumentus ir klubus. Turiu aš vieną iš ten ruošiamą parodai čia. Na nežinau, keistai ten viskas vyko. Šuniui jau virš dviejų metų, dokumentųs atsiuntė tik nesenai, už kuriuos dar ir 80 svarų paprašė. Viskas kaip priklauso geneologinis medis ir t.t. Bandžiau ieškoti tėvų- nu juodas miškas. Tik tėvelis kas antram parduodamų šuniukų skelbime. Įlindau į UK labradorų skelbimus-labai jau jie toli nuo realybės, kainos kosminės už miksus visokius. Pastarajame matau labai daug trūkumų, nesu ekspertė, bet ilgai studijavau aš tą šunį... Įkelsiu vieną foto, aišku ne tuo kampu ji daryta, bet man jame kažko trūksta.
user posted image
Ką aš matau-nėra "ūdros " uodegos, ūgis 5cm didesnis nei priklauso, nudribę apatiniai vokai, akių obuoliai paraudę, ilgokos ir per plonos kojos. Nugara irgi ne tokia turėtų būti. Gal galit iš nusimanančių apibūdinti iš savos pusės? Ačiū

na as irgi nenusimanau deja kiek sugebejau tiek pasidomejau ir suzinojau,is kur pirkti ir tt,bet kaip jus skelbimuose matete,kad suniukai miksai ar kazkas panasaus,o tevus juk parodo bent jau nuotraukose ir kazkokius kontaktus galima paprasyti ir susirasti vietoj tebesant,skelbimuose buvo ir 3 menesiu suniuku dar nenupirktu,o kiti zmones sake,kad uzsisake zmones dar is anksto ir lauke..kaip ir Ltatvirai sakant labiau norejosi is Lt suniuko susiradus patikima veislyna,tik,kad jy atvezti galima tik beveik 4 menesiu tas mums netiko.
Atsakyti
aš to šuns nepirkau, pas mane jie atėjo mokytis dresūros jau virš metų, o dokumentų sakė nedavė, nes jie nenorėjo į parodas eit, o db kai paprašė, tai susimokėjo dar 80 svarų už tą lapą su visom generacijom . Kažkoks briedas. Nu pas mus tokių čiudų nėra biggrin.gif Ėmiau ieškot galų, nes pats šuo man pasirodė įtartinas ir ta visa politika dokumentų. Paskutinė treniruotė :
user posted image

Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 25, 08:35)
aš to šuns nepirkau, pas mane jie atėjo mokytis dresūros jau virš metų, o dokumentų sakė nedavė, nes jie nenorėjo į parodas eit, o db kai paprašė, tai susimokėjo dar 80 svarų už tą lapą su visom generacijom . Kažkoks briedas. Nu pas mus tokių čiudų nėra  biggrin.gif Ėmiau ieškot galų, nes pats šuo man pasirodė įtartinas ir ta visa politika dokumentų. Paskutinė treniruotė :
user posted image

as nebesuprantu jus uk dresuojat ta suniuka ar i Lt parsiveze pirkta ten smile.gif
o kas liecia tuos pirkejus ir pardavejus tai tikriausia bus kirvis atitikes kota kaip yra sakoma,kas ima dokumentus po dvieju metu..ir domisi suniuku jau po 2 metu man atrodo ta reikia daryti pries isigyjant suniuka ax.gif ,nes labradoru veisle bent uk viena is populiariausiau ir yra ispejama itin atydziai rinktis suniuka.As labai abejoju,kad Lt jau viskas taip rozem klota perkant suniuka buna manau ir tu ciudu kaip,kad ir visur kai zmogus uzsinori gyvuno cia ir dabar arba nesidomedamas perka is pirmos pasitaikiusios vietos ir pasekmes paskui buna visokios,as irgi nerimauju siek tiek atrodo uk viskas kitaip nei Lt kiek galejom tiek isiaiskinom tikimes bus viskas gerai,ir savo darbininka greitai parsivesime namo ax.gif
Atsakyti
Yra nemažai veisėjų (ypatingai nemažai žinau iš Rusijos), kurie eksportinius dokumentus įkainoja ir už juos savininkas moka papildomai. Gal ir čia toks variantas?
Atsakyti
user posted image
Na skiriasitas šunėkas nuo piešinuko su standartu smile.gif nesu ekspertė, tai tik paveiklsiukus palygint galiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 25, 07:35)
aš to šuns nepirkau, pas mane jie atėjo mokytis dresūros jau virš metų, o dokumentų sakė nedavė, nes jie nenorėjo į parodas eit, o db kai paprašė, tai susimokėjo dar 80 svarų už tą lapą su visom generacijom . Kažkoks briedas. Nu pas mus tokių čiudų nėra  biggrin.gif Ėmiau ieškot galų, nes pats šuo man pasirodė įtartinas ir ta visa politika dokumentų. Paskutinė treniruotė :
user posted image

Cia uz ka 80 svaru? blink.gif Eksportinis pedigree kainuoja 60 svaru. Paprastas 5 generaciju KC pedigree kainuoja 40. Nebent jie cia jau labai norejo sau ant sienos pakabinti dar ir A3 formato pedigree kuris kainuoja dar 20 svaru? doh.gif Gerai jei tas suo su tikrais dokumentais ir viskas svaru, tik veisejai sugalvojo sau pinigeliu uz popieriuka paimti... Bet man kazkaip keistai viskas skamba.
Atsakyti
QUOTE(k_azu @ 2015 03 25, 16:22)
Cia uz ka 80 svaru? blink.gif Eksportinis pedigree kainuoja 60 svaru. Paprastas 5 generaciju KC pedigree kainuoja 40. Nebent jie cia jau labai norejo sau ant sienos pakabinti dar ir A3 formato pedigree kuris kainuoja dar 20 svaru? doh.gif Gerai jei tas suo su tikrais dokumentais ir viskas svaru, tik veisejai sugalvojo sau pinigeliu uz popieriuka paimti... Bet man kazkaip keistai viskas skamba.

suklydau su skaičiais. 15 svarų už owner perrašymą jei gerai supratau ir 40svaru už tą pedigree. Šuo LT , pirktas UK. Kai pirko , sakė mums nereikia, šuo kainavo 500svaru, dabar užsinorėjo rodytis, sako prašom, ne bėda, susimokėkit. Nu aš nesuprantu tokio dalyko -nebuvo bet atsirado dokumentai, bet juk tai Anglija...Radau skelbimą vieną, kur siūlomas reproduktorius, rašoma, kad šis patinas net su dogu buvo kergtas, ir turėjo puikių labradogų šuniukų... doh.gif tai pat rašoma, kad mes suprantame, kad gal jūsų kalytės nepavyksta užregistruoti i KC, bet ne bėda, galima ir neregistruoti vados.... jergau jergau... Tėvas šio šuns kaip supratau iš darbinių linijos, bet jis net į tą nepanašus.O kaip su tokiu kilmingu šunimis pas mus bus parodose...išbrokuos? g.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 25, 19:12)
suklydau su skaičiais. 15 svarų už owner perrašymą jei gerai supratau ir 40svaru už tą pedigree. Šuo LT , pirktas UK. Kai pirko , sakė mums nereikia, šuo kainavo 500svaru, dabar užsinorėjo rodytis, sako prašom, ne bėda, susimokėkit. Nu aš nesuprantu tokio dalyko -nebuvo bet atsirado dokumentai, bet juk tai Anglija...Radau skelbimą vieną, kur siūlomas reproduktorius, rašoma, kad šis patinas net su dogu buvo kergtas, ir turėjo puikių labradogų šuniukų... doh.gif tai pat rašoma, kad mes suprantame, kad gal jūsų kalytės nepavyksta užregistruoti i KC, bet ne bėda, galima ir neregistruoti vados.... jergau jergau... Tėvas šio šuns kaip supratau iš darbinių linijos, bet jis net į tą nepanašus.O kaip su tokiu kilmingu šunimis pas mus bus parodose...išbrokuos? g.gif

Ką tik kalbėjau su vienu veislynu UK, šuniuko kaina pas juos 3 kartus didesnė...

O gal žinote, iš kokio veislyno tas juodukas? Koks pilnas vardas, tėvų vardai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 25 kovo 2015 - 19:22
Tai aš tą ir suprantu, tik nesugebu žmonėms to paaiškinti... doh.gif
taip viską žinau, kopiją pasiimiau.: Tėvas:Delgarno black grouse, mama: Lady of shady, paties šuns vardas: Honeys eclipse
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malinua: 25 kovo 2015 - 19:42
Ar šuniuko šeimininkai įstojo į klubą? Kaip suprantu nori dalyvauti parodose. Kažkaip pagal vardus kyla įtarimas, kad tie dokumentai netikri blink.gif
Atsakyti
QUOTE(malinua @ 2015 03 25, 17:12)

Apie motina nieko nerandu, o tevo linija tai grynai darbinio veislyno ir sunys grazus. Uz 500 svaru tikrai tikrai galima rasti dokumentuota, sveiku tevu retriveri mirksiukas.gif Uz tiek galima rasti geru darbiniu liniju suniuka, kuris gal nebus parodose gerai vertinamas (nes neatrodo kaip backute ant 4 kojyciu). Na, pet klases suniukas ir tiek. O uz 1500 svaru labradoru cia aisku galima rasti irgi... bet netikiu, kad daug zmoniu tiek moketu rolleyes.gif Normalios kainos cia tarp 800 iki 1200 (tiek jau moketum uz garsesniu, pastoviai laiminciu tevu suniuka).

O del to labradoro i dogo veisimo... o koks skirtumas tarp to skelbimo ir desimciu paprastu kiemsargiuku, kur skelbiu.lt ir bone.lt siulo savo "paslaugas"? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Ateities svajonė @ 2015 03 25, 18:34)
Ar šuniuko šeimininkai įstojo į klubą? Kaip suprantu nori dalyvauti parodose. Kažkaip pagal vardus kyla įtarimas, kad tie dokumentai netikri  blink.gif

Tevai tikri, dokumentai irgi tikri turetu buti. Tevui yra atlikti klubo displazijos tyrimai, originalus veisejai turi jo broli. Tiesa, motinos jokiu tyrimu neimanoma rasti... tad gali buti, kad nieko ir nebuvo tirta. Ir is viso, motina 10 metu, registruotos vados 2012, 2013, 2014 metais verysad.gif 12 ir 13 metais nuo to pacio tevo. O Honeys eclipse priregistruotas tad viskas tvarkoje. Bet aiskiai matosi, kokie "veisejai" toks ir standarto atitikimas suns...
Atsakyti