QUOTE(malinua @ 2015 03 20, 07:37)
Labai įdomi tema apie UK dokumentus ir klubus. Turiu aš vieną iš ten ruošiamą parodai čia. Na nežinau, keistai ten viskas vyko. Šuniui jau virš dviejų metų, dokumentųs atsiuntė tik nesenai, už kuriuos dar ir 80 svarų paprašė. Viskas kaip priklauso geneologinis medis ir t.t. Bandžiau ieškoti tėvų- nu juodas miškas. Tik tėvelis kas antram parduodamų šuniukų skelbime. Įlindau į UK labradorų skelbimus-labai jau jie toli nuo realybės, kainos kosminės už miksus visokius. Pastarajame matau labai daug trūkumų, nesu ekspertė, bet ilgai studijavau aš tą šunį... Įkelsiu vieną foto, aišku ne tuo kampu ji daryta, bet man jame kažko trūksta.
Ką aš matau-nėra "ūdros " uodegos, ūgis 5cm didesnis nei priklauso, nudribę apatiniai vokai, akių obuoliai paraudę, ilgokos ir per plonos kojos. Nugara irgi ne tokia turėtų būti. Gal galit iš nusimanančių apibūdinti iš savos pusės? Ačiū
Ką aš matau-nėra "ūdros " uodegos, ūgis 5cm didesnis nei priklauso, nudribę apatiniai vokai, akių obuoliai paraudę, ilgokos ir per plonos kojos. Nugara irgi ne tokia turėtų būti. Gal galit iš nusimanančių apibūdinti iš savos pusės? Ačiū
Tai kad pakalbejus su paciais britais forumuose, pasidaro aisku, kad geru veislynu ieskoti galima tik per patikimus zmones Pilna cia tu dokumentuotu, bet kaip ir visose salyse dokumentai dar nereiskia kokybes. Na, negi lietuvoje visi retriveriu veislynai patikimi?