Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Rrasytia @ 2015 03 07, 13:24)
Mes laukiam lietuvoj suniuko, aisku norisi cia ir dabar biggrin.gif vis ziurineju cia uk, nes norisi nuo pat mazulelio tureti, o is lt tai beveik tik 4 menesiu gausim. Bet, kantrybe - dorybe smile.gif bus islauktas, ant karstuju nepirktas, apgalvotas zingsnis wub.gif

https://www.youtube....h?v=NCGE5GC3PQo

cia idedu viena is informaciniu filmuku 4u.gif

tai buvo pagrindine priezastis,kodel mes persigalvojom vestis suniuka is Lt nes kai jau atvaziuotu butu beveik 4 menesiu..nezinau vieni informacinei saltinei priestarauja vieni kitiems informacijos nemazai apie tai kokio amziaus ir kodel turi atvykti naujus namus ir tt zodziu mums tas varijantas netiko,nedel to,kad laukti ilgai,o del to,kad esam tureje patirty jau su suniuku,deja ji neko kokia tai dabar darom viska kitaip ir tikimes geru rezultatu,na aisku dar ir mes neieskome geriausio is geriausiu..nes Lt tikrai tokiu yra,ir atsakingu veislynu irgi,mes pasirinkome kitoky kelia,ir tikimes nesuklydome,nes mums ne tik norejosi patiem pabuti su mama suniuko giminaiciais,tureti jy nuo pat mazuliuko,bet ir visu kitu niuansu.
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif pavasaris lauke,uzejau pasiziuret kaip gyvuojat visi ax.gif
Alba laikosi super drinks_cheers.gif metai va po sunkiu isgyvenimu,jokiu pasekmiu nebebuvo (primenu: buvo operuotas maksties auglys). Darysiu tyrimus visus,paziuresim kiek kas normoj 4u.gif
o kol kas laimingas sunekas gyvena ir vargo nemato.. aptingsta greit tik mano mergyna wub.gif pasivaiksciojimai trumpesni,metai daro savo ax.gif
vistiek pati paciausia man wub.gif
Linkejimai is pajurio visiems 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Sveiki,

Norim jungtis į retriverininkų gretas. Pagaliau ir mes turim savo laimę namuose smile.gif wub.gif
Mėta - Da Yana Afaja

user posted image

Papildyta:
QUOTE(Paradoksualė @ 2015 03 16, 10:55)
Sveiki visi  4u.gif pavasaris lauke,uzejau pasiziuret kaip gyvuojat visi  ax.gif
Alba laikosi super  drinks_cheers.gif metai va po sunkiu isgyvenimu,jokiu pasekmiu nebebuvo (primenu: buvo operuotas maksties auglys). Darysiu tyrimus visus,paziuresim kiek kas normoj  4u.gif

Aš belaukdama savo Mėtos perskaičiau SM visas temas, pamenu ir Jūsų istoriją. Linkiu, kad tyrimai būtų kuo geriausi. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2015 03 16, 11:33)
Pagaliau ir mes turim savo laimę namuose smile.gif  wub.gif
Mėta - Da Yana Afaja

wub.gif tikrai turit Laime thumbup.gif
Atsakyti
Kokia gražutė wub.gif kiek jai čia? 2 mėn? Mes savojo laukiam vis dar rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE((mirtise) @ 2015 03 16, 14:02)
Kokia gražutė  wub.gif  kiek jai čia? 2 mėn? Mes savojo laukiam vis dar  rolleyes.gif

2mėn, iš kokio veislyno Jūs saviškio laukiate?
Atsakyti
Oj kokia grazuole wub.gif As vis ziuriu ir ziuriu afajos suniukus ir seile varvinu, tikrai baltai jum pavydziu 4u.gif
Atsakyti
Na ką, retriveristai, nebemiegam - pavasaris jau pasibeldė!

Renkama nauja dresūros kurso "Dresūra 101" grupė! Šį kartą labai trumpai, kadangi visa visa informacija čia www.mildos.lt: apie kursą, apie kainas, apie laikus, apie kitas paslaugas, apie instruktorę, mokinukų video ir pan.

user posted image
Atsakyti
user posted image

Negalėjau atsispirti biggrin.gif Gal čia ir šeimininkai lankosi?
Atsakyti
Labai įdomi tema apie UK dokumentus ir klubus. Turiu aš vieną iš ten ruošiamą parodai čia. Na nežinau, keistai ten viskas vyko. Šuniui jau virš dviejų metų, dokumentųs atsiuntė tik nesenai, už kuriuos dar ir 80 svarų paprašė. Viskas kaip priklauso geneologinis medis ir t.t. Bandžiau ieškoti tėvų- nu juodas miškas. Tik tėvelis kas antram parduodamų šuniukų skelbime. Įlindau į UK labradorų skelbimus-labai jau jie toli nuo realybės, kainos kosminės už miksus visokius. Pastarajame matau labai daug trūkumų, nesu ekspertė, bet ilgai studijavau aš tą šunį... Įkelsiu vieną foto, aišku ne tuo kampu ji daryta, bet man jame kažko trūksta.
user posted image
Ką aš matau-nėra "ūdros " uodegos, ūgis 5cm didesnis nei priklauso, nudribę apatiniai vokai, akių obuoliai paraudę, ilgokos ir per plonos kojos. Nugara irgi ne tokia turėtų būti. Gal galit iš nusimanančių apibūdinti iš savos pusės? Ačiū
Atsakyti
Norėtume prisijungti į retriveriukų mylėtojų gretas tongue.gif
Mūsų namuose gyvena dvi beproto meilios labradorės ax.gif
user posted image
Atsakyti
Forgete, Ateities svajone, labai gražu 4u.gif
Malinua, aš ne ekspertė, bet palyginkite su šia foto - linijos, gylis, kampai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tuoj: 21 kovo 2015 - 21:24