kažkiek postų atgal kaip tik gi pasakojau koks aš puikus pavyzdys, ką reiškia šuo be dokumentų
maniškis gi turi įgimtą displaziją. Niekas nedarė tyrimų nei mamai nei tėvui... Nuo to mano mylimukas ne mažiau mylimas, bet šuns gaila... Dėl žmonių neatsakingumo jis turi kentėti skausmelį...
O mūsų paskutinis vizitas pas Diržinauską buvo puikus. Išlaužė mano šunį visaip, ištampė, pasikvietė Vaitkų, kartu iščiupinėjo, verdiktas: matyt trokoksilis apmažino uždegimą, šuo skausmų beveik nejaučia. Vienam klubo sanary yra laisvumas, ir jis trakši, bet tai neturėtų sukelti šuniui didleio diskomforto. Faktas, kad iš jo sportininko nepadarysi, nueiti ne daugiau 10km/dieną, neleisti šokinėti ir siusti su kitais šunimis. O daugiau? sakė eikit iš čia
Atkalbėjo jau antrą kart nuo rentgeno, kai pamačiau kaip tą šunį balerūnu daro, klausimų nekyla
Žodžiu reikalai visai smagūs, dabar pasirodyt po pusmečio. Bėda tik va, kad su šunim žaist negalima... O Pesto gi taip bėgiot nori.... Taip jį kusina... Aišku stengiuos riboti, bet kartais abu kaip vėjas pro kiemą prasineša
Beja Eiryn, nepasveikinau
Mačau vyrų įskaitoj ir kitas pažįstamas - Rokas prizinę vietą paėmė
Smagu matyti pažįstamus veidus