Įkraunama...
Įkraunama...

Nuostabūs retriveriai

QUOTE(Eeyore_ @ 2014 11 06, 22:11)

oi tevai tai nereikia jum jokiu sunu lotuliukas.gif Aisku beda isvaziavus kur reikes palikti. g.gif Vyros nori labai biggrin.gif bet jis bijo, kad suo viska sugriaus. O likes namuose los ir istisai staugs doh.gif Istikruju tevai augina labre nuosavam name tai ji istisai kieme buna, su teciu mano. O cia suo butu tarp triju kambariu g.gif abu esame dirbantys, ar neliudetu labai tas suniuku. Vaiku neturim dar smile.gif
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2014 11 06, 20:53)
Sveikos, labriuku myletojos  4u.gif
Labai noriu isigyti retrivere  wub.gif  svajojau jau kokius 5 metus  doh.gif
Bet vyras vis atkalba ir sudvejoju.
Sakykite ar yra daug auginanciu butuose?  g.gif  kaip kovojate su plaukais? Daug kas sako, kad suo seriasi istisus metus. Tai pat viska griauzia ar tiesa? ar padeda tie purskalai nuo grauzimo, ka nors apsaugo?
Tai pat kokius veislynus rekomenduotumet? O kokiu reiketu vengti?  4u.gif

Plaukų tikrai bus biggrin.gif Graužimo, bent jau kol jaunas - irgi, bet tam padeda ne purškalai kažkokie ar kita chemija, o nuoseklus auklėjimas ir narvas.
Atsakyti
QUOTE(megeja @ 2014 11 06, 23:34)
Plaukų tikrai bus  biggrin.gif Graužimo, bent jau kol jaunas - irgi, bet tam padeda ne purškalai kažkokie ar kita chemija, o nuoseklus auklėjimas ir narvas.

drinks_cheers.gif del plauku, del grauzimo nezinau. Gal kad auksas pas mane. Niekada nieko negrauze, nekauke ir nelojo vienas paliktas. Nuo pat pirmos dienos dejo i aki kaip senas diedas.
Atsakyti
Aš kai prisimenu save ir saviškį prieš įsigyjant šunį - nebuvo tokių klausimų smile.gif Ar taip daro, ar anaip. Nuo vaikystės įsimylėjau labradorų veislę, matydavau kaimynų šunis ir viduje buvo toks didelis noras, kad net neleidau sau ieškot tos veislės minusų smile.gif Bet jų yra. Kad ir tas šėrimasis, tie plaukai. Kartais tikrai į neviltį varo, bet tai reikalauja keliolikos papildomų minučių dienoje, kas man iš tikrųjų dzin lyginant su tuo, kad vis tik auginu savo svajonę smile.gif Ir net patyrus visas šunės išdaigas, nuostolius, sugaišus tą laiką priežiūrai - vis tiek neįsivaizduoju savęs su kitos veislės šunimi. Čia matyt kažkokia chemija veikia smile.gif Nu myliu tą savo šunį ir viskas. Ką reikia tą darau ir jei reikia gyvenu tarp pūkų. biggrin.gif
Atsakyti
Man kalusimimų nekyla lotuliukas.gif cia vyras nori ir bijo.
Dar turiu klausima, ar yra pasitaike atveju, kaip tarkim padirbti suns dokumentai.
Gal labai jau priekabi pasirodysiu, bet esame patyre, kad pirko neva "labrarora" aisku be dokumentu bet grynaveislis labradoras (taip sake) tik augant sunukui pastebejome, kad ji kiek skiriasi g.gif aisku mes ne maziau ja mylime, bet ka sumokejome butume primokeje kelis simtus ir butu su dokumentais (cia mano tevai turi "labradora" toki)
Atsakyti
QUOTE(xernesta @ 2014 11 07, 22:49)
Man kalusimimų nekyla  lotuliukas.gif  cia vyras nori ir bijo.
Dar turiu klausima, ar yra pasitaike atveju, kaip tarkim padirbti suns dokumentai.
Gal labai jau priekabi pasirodysiu, bet esame patyre, kad pirko neva "labrarora" aisku be dokumentu bet grynaveislis labradoras (taip sake) tik augant sunukui pastebejome, kad ji kiek skiriasi  g.gif  aisku mes ne maziau ja mylime, bet ka sumokejome butume primokeje kelis simtus ir butu su dokumentais (cia mano tevai turi "labradora" toki)

šuo tai ne pieno pakelis parduotuvėj:) rinksitės veislyną su geru vardu, žiūrėsit tėvų tyrimų rezultatus, bendrausit su veisėju (kuris neretai tampa nauju šeimos draugu) todėl kalbos apie padirbtus dokus neturėtų būti. O tėvai pirko bedokumentį - gavo bedokumentį smile.gif Puikus pavyzdys, kai "tėvai tikrai turi dokumentus, bet dokumentai labai brangus todel suniukam nepirkom biggrin.gif ) Ir jūs sakote teisingai - šunį vistiek labai myli, bet jis nėra labradoro retriveris.
Atsakyti
Susilaikem nuo pirkimo. Seip viskas gerai ten buvo. Bet susilaikem todel, pradejau dometis sunu dresa ir ziuriu uzsiemimai vyksta lauke, vyras geletu eiti tik nuo sesiu i uzsiemimus. O jau butu tamsu.
Gal galite rekomenduoti keleta, veislynu kurie tikrai patikimi :-) domintu sviesi spalva suns, nes
Tu veislynu tai labai daug yra. Planuojame pirkti pavasary :-)
Atsakyti
Aš vakar vos neapsiverkiau, kadangi pradėjau dirbti gyvūnų prekių parduotuvėje, vakar buvo moteris, kuriai padėjau išsirinkti skanukus į dresūrą ir panašiai, ir išsikalbėjom aišku o pas ją mažas auksiukas, šnekėjom, pasakojau apie daug ką, akys tik apsipylė ašarom, galvoju, jaučiu tas trukumas, tas ilgesys niekuomet nepraeis ir niekur nedings, niekada schmoll.gif
Atsakyti
Eiryn aš manau, kad tas ilgesys visada išliks, gal ne visada tokia jautria forma, bet išliks.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 15, 08:24)

Na jau nepamenu, kad taip kada nuo dūšios būčiau pasijuokęs. Ačiū žinutės autorei. thumbup.gif
kaip matot iš nuotraukos avatare, mums abiems su broliu buvo labai juokinga. lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almiox: 09 lapkričio 2014 - 15:17
sveiki,

seniai čia besilankiau 4u.gif

turiu klausimą- kas naudojate Bimbay guolius? Kokio dydžio retrivereiui reik 3 ar 4? Niekur neradau gyvai pačiupinėti, pirksiu internetu, 3 pagal išmatavimus atrodo mažokas,o 4 jau didelis lb... g.gif nors mano bernužėlis nemažas, ties ketera ~62 cm, svoris ~38-39kg o gal yra kas nors geresnio? Man svarbu, kad skalbtųsi ir šuniui patogu būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rose Prick @ 2014 11 11, 13:19)
sveiki,

seniai čia besilankiau  4u.gif

turiu klausimą- kas naudojate Bimbay guolius? Kokio dydžio retrivereiui reik 3 ar 4? Niekur neradau gyvai pačiupinėti, pirksiu internetu, 3 pagal išmatavimus atrodo mažokas,o 4 jau didelis lb...  g.gif  nors mano bernužėlis nemažas, ties ketera ~62 cm, svoris ~38-39kg o gal yra kas nors geresnio? Man svarbu, kad skalbtųsi ir šuniui patogu būtų  ax.gif

Pas mane lyg tai Bimbay buvo... ne stebuklas tiesa sakant, greitai tas brezentas pradyla.
Turiu dabar kazkoki kita lietuviu gamyba is kokios tai dirbtines odos, va tas tai gerai laiko ir atrodo graziai. Pirkau parodoj vasara.
Atsakyti