Spindulėle, aš išvis katinų prisibijau, nesuprantu aš jų. Tad nesistebiu, kad užpuolė. Esu ir aš nukentėjusi
O aš atsakysiu į savo klausimą apie Druskininkus: taigi va, susiradau superinę vietą, kur pabuvojome visa šeimyna su sobakais. Jokio mokesčio už šunis mokėti nereikėjo. http://www.draugunamai.lt/ va čia buvom.
Ten prie jų ir kavinė Coffe Inn tose pačiose patalpose. Tai ką galvojate, kol aš su vaikais antrame aukšte buvau žaidimų kambary, mano šuniai sugalvojo kad nefik sėdėti kambary, atsidarė duris ir nuėjo į kavinę. Pas mane atbėgo registratorius, sako jūsų šuniukai jau kavinėj sėdi. Man širdis į kulnus, nubėgu - nu jo, sėdi, fotografuojasi su lankytojais Palaukiau, kol baigs, atsiprašiau. Ai sako čia nieko tokio, mes mėgstam šunis, galite pabūti. Nu ir po to registratorius patarė juos nusivesti į vaikų kambarį. Ten dar viena mergaitė su močiute buvo, susipažino su Jazzu, apsikabino, pasimylavo Žodžiu tikrai labai malonūs prisiminimai. Kitą kartą sakėm irgi tik ten važiuosim
Atsakant į klausimą kuo šeriam - mes irgi mėsom.
Purkeli, mano aliaVA turėjo tokių paniškų baimių, niekaip neįveikėm. Manau reikia labai gero speco konsultacijos, kuris matytų gyvai šunį ir kas su juo darosi.
QUOTE(Jazzas @ 2014 09 29, 13:58)
mano šuniai sugalvojo kad nefik sėdėti kambary, atsidarė duris ir nuėjo į kavinę
merginos, ar normalu, kad suniukui (1,5 m) miegant isteka po kelis lasiukus spermos? vis pastebiu, kad ten, kur buvo miegojes, lieka gelsvos demeles ar reiktu susirupinti, ar cia tiesiog normalus vyriskas reiskinys?
QUOTE(?angeliux? @ 2014 10 01, 11:03)
merginos, ar normalu, kad suniukui (1,5 m) miegant isteka po kelis lasiukus spermos? vis pastebiu, kad ten, kur buvo miegojes, lieka gelsvos demeles ar reiktu susirupinti, ar cia tiesiog normalus vyriskas reiskinys?
Maniškiui taip buvo, padarėme tyrimus, rado chlamidijas, gavo antibiotikų, praėjo tik po antro kurso.
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 01, 15:34)
Maniškiui taip buvo, padarėme tyrimus, rado chlamidijas, gavo antibiotikų, praėjo tik po antro kurso.
bet juk cia lytine liga Mano vaiks dar nekaltas
QUOTE(?angeliux? @ 2014 10 01, 15:57)
bet juk cia lytine liga Mano vaiks dar nekaltas
Ir mano nekaltas
Chlamidijom nebūtinai lytiniu keliu užsikrečia. Ir ne sperma ten teka Bet šiaip tas pavarvėjimas sakyčiau normalus dalykas, ypač nekastruotam šuniui. Mes prieš porą metų darėm tyrimus, vienam rado šiaip kažkokią bacilą bet pas jį ir daugiau tekėjo tuo momentu. O kitam nieko nerado, nors visumoj pas jį pavarva daugiau (abu nekalti, jei ką ). Kol buvau jauna ir darbšti, paplaudavau pirmajam šuniui su kalio permanganatu. Bet vetai liepė taip nebedaryti, kad neišsausėtų visai ir tai nesukeltų dar didesnių problemų - su tuo pavarvėjimu apsivalo vyrukai savo svarbų organą. Tad jei ten vos vos palaša, viskas ok. O jei neramu - visada galima tepinėlį pas vetus padaryti.
QUOTE(Tuoj @ 2014 10 15, 09:24)
luztu grynai maniskis labris atrodo, kad badaves menesius
SOS - IEŠKAU PAGALBOS -
Kas galėtų Vilniuje 2 savaitėm (nuo 2014-11-10 iki 23 dienos) priglausti mūsų sterilizuotą ir švelnumo įsikūnijimą labradorę BLANKĄ (7 metų).
Visiškai neturim kam palikti iš artimųjų, draugų ir pan. Gal sakau kas atsiras čia ir padės mums.
vyras išvaro į komandiruotę o man vienai su dviem vaikais sunku labai ryte ją vesti ir vakare vėlai ir pan. Būna dažnai ir vaikai serga laukan negaliu eiti.
Deja, neturim Lt. viešbučiams
Tai sumokėti galėtume simboliškai 50 lt. + maistelis aišku mūsų.
Mūsų Blanka labai rami, nieko negraužia (niekada negraužė), miega ramiai sau per dienas. Vedžiojam ir gi palaidą, niekur nebėga. Žodžiu ramus ir geras nebproblemiškas šuo. Dėl jos vaikystėje patirtų kojų problemų - jai daug nereikia lakstymo. Užtenka ramiai pavedžioti 30-40 min. ir viskas.
tai tiek, gal kas atsiliepsit
tiesa, turim ir narvą medžiaginį ir gultą, jei ką turės savo vietą pas Jus.
va mūsų Blankutė
spausktie ant foto
Kas galėtų Vilniuje 2 savaitėm (nuo 2014-11-10 iki 23 dienos) priglausti mūsų sterilizuotą ir švelnumo įsikūnijimą labradorę BLANKĄ (7 metų).
Visiškai neturim kam palikti iš artimųjų, draugų ir pan. Gal sakau kas atsiras čia ir padės mums.
vyras išvaro į komandiruotę o man vienai su dviem vaikais sunku labai ryte ją vesti ir vakare vėlai ir pan. Būna dažnai ir vaikai serga laukan negaliu eiti.
Deja, neturim Lt. viešbučiams
Tai sumokėti galėtume simboliškai 50 lt. + maistelis aišku mūsų.
Mūsų Blanka labai rami, nieko negraužia (niekada negraužė), miega ramiai sau per dienas. Vedžiojam ir gi palaidą, niekur nebėga. Žodžiu ramus ir geras nebproblemiškas šuo. Dėl jos vaikystėje patirtų kojų problemų - jai daug nereikia lakstymo. Užtenka ramiai pavedžioti 30-40 min. ir viskas.
tai tiek, gal kas atsiliepsit
tiesa, turim ir narvą medžiaginį ir gultą, jei ką turės savo vietą pas Jus.
va mūsų Blankutė
spausktie ant foto
Kol kas atsirado vienas geras žmogutis, kuris apsiima mums pagelbėti.
Tik turi dar kitos veislės kalytę, tai tikimės, kad sutars jos.
Tik turi dar kitos veislės kalytę, tai tikimės, kad sutars jos.