Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

o gal galit man blondinei paaiškinti siunčiam gandrui laišką, viskas aišku. O ryt gaunam atsakymą o tai kaip su su tuo vaikelio laišku g.gif Čia dubliuojasi? ar gandras ir vaikelis nesusiję ar jie vienas kitą papildo g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Laba diena svociutes:)

Pirmiausia tai labai noriu Jus visas pagirti! Ir as tokiu kaip Jus noreciau! Kaip visos ruosiates ir kaip planuojat! Super! Laimingos poros, tokias svocias turedamos!

Mus su vyru pirsliaut pakviete mano brolis, 2015.06.17
Data tolima, bet nutariau, kad kuo anksciau pradesiu ruostis, tuo sklandesnis tas pasiruosimas bus:) maziau streso bus:)

Lysiu i temas ir uzsirasinesiu mintis, idejas:) Tikiuosi ir pabendraut. Pasekti naujas temas.

Atsakyti
Svociutes, koki gerimuka veziosites kartu - sampana ar vyna rolleyes.gif Ar cia jaunuju rupestis g.gif Noriu perklijuoti etiketes. Galbut sampanui butu praktiskiau g.gif
Atsakyti
Gal galitmintim pasidalinti apie tai kaip nakčiai jaunuosius perrengti? Jau naktinę užkandėlę darėm, meiles paklodę darėm. Gal dar kas ideju turit?
Atsakyti
QUOTE(rusnesmamyte @ 2014 07 09, 14:08)
Gal galitmintim pasidalinti apie tai kaip nakčiai jaunuosius perrengti? Jau naktinę užkandėlę darėm, meiles paklodę darėm. Gal dar kas ideju turit?

Pas mus bus uzduotis keliaujan i gamta apsipirkti parduotuveje pirmai vestuviu nakciai, tai va jiedu apsipirks atskirai ir tada pries islydint miegoti apzvelgsime ka nusipirko, dar duosime varskes suriui ir viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 09, 00:30)
Oi merginos, o as va iskrisiu is pado  doh.gif  Siandien suzinojau, kad ir mano brolis kartu su mama zenyjasi. Toj pacioj vietoj, tuo paciu laiku, tam paciam mieste  doh.gif  doh.gif  Tik va beda, kaip man reiks islikti taktiskai, jei as su juo ziauriai susipykus ir atleist nezadu  g.gif  O tai cia misja neimanoma.. Isvis siandien man smugiu diena. Suzinojau, kad mano trauma sitaip lengvai nesibaige. Man truke kojos raisciai, reikes operacijos! Dabar kybo ant plauko mano grizimas i LT ... Kas cia vyksta??? PASAULIO PABAIGA MANO GYVENIME!!!! Kas cia per isbandymai man???  unsure.gif
  Ir isvis. Galvojau, kad tik mano seima yra adamsu seima,o pasirodo dar ir mano gimine tokia pati  lotuliukas.gif  doh.gif  As su sese kartu nescios vaiksciojom, mama su broliu kartu kelia vestuves.. Kas toliau bus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Stiprybes tau mergina,nemanai,kad tai specialiai sugalvota,kad tu broliui atleistum g.gif nors nezinau ka jis tau pridirbo,bet gal reiktu atleisti,neseniai maciau,kaip brolis verke netekes brolio,jie taip pat buvo susipyke schmoll.gif patikek tai labai ne kas
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 09, 14:46)
Pas mus bus uzduotis keliaujan i gamta apsipirkti parduotuveje pirmai vestuviu nakciai, tai va jiedu apsipirks atskirai ir tada pries islydint miegoti apzvelgsime ka nusipirko, dar duosime varskes suriui ir viskas smile.gif

Įkėliau į paštuką kaip atrodė mano jaunieji prieš pora metų.
Tik per skubėjimą nespėjau ant jaunojo "pimpaliuko" vainikėlio užklijuot...

Šiemet bandysiu išmąstyt kažką kita...
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2014 07 09, 15:23)

thumbup.gif o kur gavot tuos nuostabius apdarus?
Atsakyti
QUOTE(asmodeja @ 2014 07 09, 17:14)
thumbup.gif  o kur gavot tuos nuostabius apdarus?

Pirkau Alytui yra tokia parduotuvė kur visko labai daug krikštynom ir vestuvėm... Dabar tokių nematau jau sad.gif

Prieš pora metų buvo ant bangos jie biggrin.gif

Turiu mergaitės klausimuką: kuo dažot smėlį smėlio ceremonijai, kad jis skirtingų spalvų būtų?
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2014 07 09, 17:45)
Pirkau Alytui yra tokia parduotuvė kur visko labai daug krikštynom ir vestuvėm... Dabar tokių nematau jau sad.gif

Turiu mergaitės klausimuką: kuo dažot smėlį smėlio ceremonijai, kad jis skirtingų spalvų būtų?

Senuku pc yra pirkti spalvoto smelio
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2014 07 09, 18:45)

Planuok pati siulo stai ka biggrin.gif
Planuojate daryti smėlio ceremoniją vestuvių metu? Taigi jums reikia spalvoto smėlio. Kodėl gi jo nepasigaminus pačiai.

Jums reikės:

balto smėlio (jį galima keisti druska, tačiau druska nuo drėgmės ilgai stovėdama "sušoka" į gabalus),
spalvotų kreidelių, su kuriomis piešiama ant asfalto,
didesnės vienkartinės lėkštutės ar popieriaus lapo,
indo ar indų, kur supilsite smėlį.

Supilkite norimą kiekį smėlio ant lėkštutės (arba popieriaus lapo). Į jį trinkite norimos spalvos kreidelę, kad su smėliu liestųsi kuo didesnis jos paviršius (paguldykite kreidelę) tol, kol gausite norimo intensyvumo spalvą. Sumaišytą su kreidele smėlį galite naudoti įvairioms dekoracijoms stikliniuose induose.
Atsakyti
QUOTE(rusrena @ 2014 07 09, 15:23)

Nu gerai atrodo biggrin.gif thumbup.gif

O kiek kainuoja senukuose tas smelis? As vis dar galvoju gal iterpti ta ceremonija... g.gif
Atsakyti