Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 08, 19:41)
Sveikos,

Labai grazu, o ten isdeginta?
Atsakyti
Siaubas merginos, kaip nefaina gavos su tuo gandro laisku doh.gif pasiskelbiau ir neikeliau ir pagyrimus susirinkau nesavo. Visus grazinu teisetai seimininkei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 08, 20:16)
Labai grazu, o ten isdeginta?

taip išdeginta.Gal ir per kukliai, bet daryta iš širdies .Džiaugiuosi thumbup.gif , ką tik iš maksimos medinį kočėlą už 9,99 papirkau, o šiandien žiūrėjau dekupažo krautuvėlėi, ten medinukais prekiauja 35 litai kočėlas doh.gif
Dar mačiau idėją antpečiams, bet neradau kutosų, dar paieškosiu gal pavyks įgyvendint tai ką mačiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilgesys): 08 liepos 2014 - 21:37
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 07, 08:07)
Aciu uz nauja troba  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  gathering.gif

DEM- kaip faina  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif

Geltonazuvis;4mamavita

cia svociutes pasichmelinam  mirksiukas.gif
user posted image
Papildyta:
Atnesu nauja sarasiuka  mirksiukas.gif (pirmam yra senas  ax.gif )

Svočiauti pasiruošusios

LIEPA

10d. – ziedlapiux
12d.- ingrid1118;Denira76
19d.- Padange;fantasyja; jurgitaR.7; mien
26d.-vaiduse20,ilgesys)
RUGPJŪTIS
1d.Natalėja
2d.- agne_vvr;rollick;asmodeja;topas
9d. –sandrixe;Blazike;dzesimbora
15d. ingri00;zaraa; ryto_rasa
16d.- mildzike;AusrineKB;bambambuzas
23d.- Monikiuxas; liojka
27d.-Monikiuxas
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk;AusrineKB; asterra;ingisee
1od. - RaNita
20d.- zvaigzduole;diana79
SPALIS
4d - lina_skl

ingzuki - kada tu svociauji?

rugpjucio 9d
Atsakyti
sveikute,buvau dingusi turejau daug reikalu,sestadieni buvau vilniuje tai nemazai apsipirakau,bet niekur negavau lekstutes sveciu parasams,gal galite ka parekomenduoti kur ju gaut?
Atsakyti
ilgesys) labia grazioso sirdeles smile.gif

As siandien nieko daug nepasidariau, atejo man dezutes kur naudosiu buciniams, o daugiau nieko naujo...
Nusprendziau, kad man geriau neziureti scenarijaus, vo vel taisyti pradedu ir perdirbineti, jei taip ir toliau, tai nekas bus...
Atsakyti
Oi merginos, o as va iskrisiu is pado doh.gif Siandien suzinojau, kad ir mano brolis kartu su mama zenyjasi. Toj pacioj vietoj, tuo paciu laiku, tam paciam mieste doh.gif doh.gif Tik va beda, kaip man reiks islikti taktiskai, jei as su juo ziauriai susipykus ir atleist nezadu g.gif O tai cia misja neimanoma.. Isvis siandien man smugiu diena. Suzinojau, kad mano trauma sitaip lengvai nesibaige. Man truke kojos raisciai, reikes operacijos! Dabar kybo ant plauko mano grizimas i LT ... Kas cia vyksta??? PASAULIO PABAIGA MANO GYVENIME!!!! Kas cia per isbandymai man??? unsure.gif
Ir isvis. Galvojau, kad tik mano seima yra adamsu seima,o pasirodo dar ir mano gimine tokia pati lotuliukas.gif doh.gif As su sese kartu nescios vaiksciojom, mama su broliu kartu kelia vestuves.. Kas toliau bus? lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monikiuxas: 08 liepos 2014 - 23:34
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 08, 23:30)
Oi merginos, o as va iskrisiu is pado  doh.gif  Siandien suzinojau, kad ir mano brolis kartu su mama zenyjasi. Toj pacioj vietoj, tuo paciu laiku, tam paciam mieste  doh.gif  doh.gif  Tik va beda, kaip man reiks islikti taktiskai, jei as su juo ziauriai susipykus ir atleist nezadu  g.gif  O tai cia misja neimanoma.. Isvis siandien man smugiu diena. Suzinojau, kad mano trauma sitaip lengvai nesibaige. Man truke kojos raisciai, reikes operacijos! Dabar kybo ant plauko mano grizimas i LT ... Kas cia vyksta??? PASAULIO PABAIGA MANO GYVENIME!!!! Kas cia per isbandymai man???  unsure.gif
  Ir isvis. Galvojau, kad tik mano seima yra adamsu seima,o pasirodo dar ir mano gimine tokia pati  lotuliukas.gif  doh.gif  As su sese kartu nescios vaiksciojom, mama su broliu kartu kelia vestuves.. Kas toliau bus?  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Oje, nu nekas... O tai jie daro dvigubas vestuves? Ir tu pirsliene busi? blink.gif
Daug stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 09, 00:38)
Oje, nu nekas... O tai jie daro dvigubas vestuves? Ir tu pirsliene busi?  blink.gif 
Daug stiprybes tau  4u.gif

As liudininke busiu pas mama. Broliui net nezadu det savo paraso. Ir islydint jo nezadu minet. Kaip sugebejo prisidirbt, taip tegu dabar iesko kvaileliu. O vestuves tai jo, dvigubos gaunasi... g.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 08, 22:36)
taip išdeginta.

nieko man ne per kuklu,labai grazus rastas wub.gif del to ir uzklausiau smile.gif
kutosu yra audiniu parduotuvese, as vietoj kutosu paemiai burbuliuku juosta, man graziau ir nauja ax.gif

Papildziaus - sriukis ir ingzuki (Naujoke, jei norit i sarasiuka kopijuokit paskutini saras. ir isirasot mirksiukas.gif jei nemokat, irasysim 4u.gif )

Svočiauti pasiruošusios

LIEPA

10d. – ziedlapiux
12d.- ingrid1118;Denira76
19d.- Padange;fantasyja; jurgitaR.7; mien
26d.-vaiduse20,ilgesys)
RUGPJŪTIS
1d.Natalėja
2d.- agne_vvr;rollick;asmodeja;topas
9d. –sandrixe;Blazike;dzesimbora;ingzuki
15d. ingri00;zaraa; ryto_rasa
16d.- mildzike;AusrineKB;bambambuzas
23d.- Monikiuxas; liojka;sriukis
27d.-Monikiuxas
30d.- Lemona`; Zvirbliss; Route
RUGSĖJIS
6d.- Sjugk;AusrineKB; asterra;ingisee
1od. - RaNita
20d.- zvaigzduole;diana79
SPALIS
4d - lina_skl
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 09 liepos 2014 - 07:39
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 09, 00:28)
As liudininke busiu pas mama. Broliui net nezadu det savo paraso. Ir islydint jo nezadu minet. Kaip sugebejo prisidirbt, taip tegu dabar iesko kvaileliu. O vestuves tai jo, dvigubos gaunasi...  g.gif

Ojai.... monikiuxas doh.gif stiprybes tau. o kazi kaip brolis su liudininkais? nebus antri? kalbejai ka? paskui anie kalbetu, tu... u tikrai uzjaucianti situacija. ir dar koja... doh.gif stiprybes, moteryt 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monikiuxas @ 2014 07 09, 00:30)

cia matai tau likimas siuncia isbadymus,kad labai neuzsisedetum namie ir nenubuktum (dabar turi veiklos - mastai, nervuojies ir t.t. biggrin.gif ) zinok mergyt rupestis po viena nevaiksto doh.gif Del nestumo tai paguosiu tave - as t.p. su sese vienu metu vaiksciojau nestuke.gif tarp vaiku 5 dienos biggrin.gif Toks jau tas gyvenimas, be rupesciu butu liudna gyvent. Kadangi tu stipri tai viska istversi 4u.gif
Atsakyti