QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 25, 01:36)
Merginos,gal kuri galit plačiau papasakoti apie jaunųjų apsipirkinėjimą pirmai nakčiai?
Kada tie jų pirkiniai aptariami ? Grįžus ir išlydint nakčiai ar iškarto?
As dariau ta apsipirkima, tai mes sutojome kaimo parduotuveje pakeliui i sale ir daveme po 10 lt kiekvienam ir sakome, kad ziurim, kad nemoka planuoti biudzeto labai daug isleidzia pirmai savo sventei tai norim patikrinti , ka jie nupirks savo pirmai nakciai, tai jaunoji nupirko pigiausio sampo butelio, du ciulpinukus soskes, 2 bananus, 2 kramtoskes, o jaunasis desros slapiankos, batona, 2 agurkus, 1 kramtoske, 2 ciulpinukus, ir maisiuka su mazais balioneliais pardaveja sako imk didesnius tai jis sako, kad pinigu neturiu

, o kaip jaunieji is pardes isvaziuoti nenorejo labai jau patiko jiems apsipirkimas, o salia kavine zmones krikstynas svente, tai buvome i sale uzeje visus saldainiais vaisinome, paskui isbego dvi moteriskes sako tu jaunoji, as atsakiau, kad svocia, tai jos pradejo rekt kitoms ateikit paziurekit kokia svocia grazi
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 25, 15:58)
Panos, prisipažinkit, kuri neseniai pravedėtė jubiliejų
As svenciau liepos 5 savo su vyru Jubilieju
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 25, 21:04)
SEKMES RYT !!!
vaiduse20,ilgesys); rusrena
Oj iras prisidedu mergaites duokit GARO
Na, ka jei kas mane pamirso tai prasom atsiminti

, nes as jau grizau po 2-os operacijos, viskas praejo gerai jau po 1.5 val laksciau, o narkoze buvo bendra, tai man jau vsi gydytojai pasake, tu nelakstik nes tau operacija buvo, o man gi veiklos trksta