Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

[quote=agne_vvr,2014 07 25, 20:04]
SEKMES RYT !!!

vaiduse20,ilgesys); rusrena 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote

Ačiū, jos prireiks 4u.gif Taip viskas atsibodo doh.gif , ta kasdieninė ruoša, darbelių darymas, svarstymai taip ar anaip, net sapnai apie nesėkmes vedant šventę, kad galų gale jokios baimės nebeliko...tad rytojų pasitinku be jokios baimės ir jaudulio drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 25, 01:36)
Merginos,gal kuri galit plačiau papasakoti apie jaunųjų apsipirkinėjimą pirmai nakčiai?
Kada tie jų pirkiniai aptariami ? Grįžus ir išlydint nakčiai ar iškarto?

As dariau ta apsipirkima, tai mes sutojome kaimo parduotuveje pakeliui i sale ir daveme po 10 lt kiekvienam ir sakome, kad ziurim, kad nemoka planuoti biudzeto labai daug isleidzia pirmai savo sventei tai norim patikrinti , ka jie nupirks savo pirmai nakciai, tai jaunoji nupirko pigiausio sampo butelio, du ciulpinukus soskes, 2 bananus, 2 kramtoskes, o jaunasis desros slapiankos, batona, 2 agurkus, 1 kramtoske, 2 ciulpinukus, ir maisiuka su mazais balioneliais pardaveja sako imk didesnius tai jis sako, kad pinigu neturiu lotuliukas.gif , o kaip jaunieji is pardes isvaziuoti nenorejo labai jau patiko jiems apsipirkimas, o salia kavine zmones krikstynas svente, tai buvome i sale uzeje visus saldainiais vaisinome, paskui isbego dvi moteriskes sako tu jaunoji, as atsakiau, kad svocia, tai jos pradejo rekt kitoms ateikit paziurekit kokia svocia grazi lotuliukas.gif
QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 25, 15:58)
Panos, prisipažinkit, kuri neseniai pravedėtė jubiliejų  4u.gif

As svenciau liepos 5 savo su vyru Jubilieju mirksiukas.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 25, 21:04)
SEKMES RYT !!!

vaiduse20,ilgesys); rusrena  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oj iras prisidedu mergaites duokit GARO thumbup.gif

Na, ka jei kas mane pamirso tai prasom atsiminti lotuliukas.gif , nes as jau grizau po 2-os operacijos, viskas praejo gerai jau po 1.5 val laksciau, o narkoze buvo bendra, tai man jau vsi gydytojai pasake, tu nelakstik nes tau operacija buvo, o man gi veiklos trksta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Misis Vomband: 26 liepos 2014 - 05:46
QUOTE(ilgesys) @ 2014 07 26, 02:10)
tad rytojų pasitinku be jokios baimės ir jaudulio  drinks_cheers.gif

ui,kad man taip.. biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas visosm smile.gif

Visu pirma, sekmes siandiena startuojancioms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Oj, kai pagalvoju, kad pora savaiciu ir manasis sestadienis isaus doh.gif
Na ka, susi[pakavau tase, atrodo viska susidejau, tai siandien darbe laukiu vezeju kol atvaziuos paimti, svarbiausia, kad mano skrybelaite nesusigadintu flirt.gif

Vakar dar vaikstau po kambari, ziuriu ar nieko nepamirsau, tos jausmas, kad tikrai pamirsau, nu bet nieko nerandu daugiau ka isideti, tai galvoju, ech, bus kaip bus, jei ka, tai Lietuvoj nusipirksiu ko ju truks smile.gif

Del apsipirkimo pardotuvej tai as darysiu panasiai kaip Misis Vomband kad dare, tik as duosiu po 20lt ir liepsiu atskirai apsipirkti pirmai vestuviu nakciai, paprasysiu kad pabroliukas lydetu jaunaja ir pamerge jaunaji, negales rodyti vienas kitam ka nupirko, o jau islydint miegoti parodysim visiems sveciams ir pakomentuosim, nu dar varskes pridesim, nes tikrai kad jie jos nenusipirks suriui spasuti smile.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaičiukės smile.gif

Sėkmės dideliausios šiandieninėms svočiutėms ploja.gif flirt.gif

noriu pasidaryti etiketes buteliams, bet šita pati pirma nuorada iš 1 puslapio neveikia cray.gif

Etiketės buteliams: http://www.failai.lt...tiketes.rar.htm

gal kuri turit veikiančią nuorodą?

Kaip skaičiavot, kiek piršliui reikia bonkų? gamtoj kažkiek, muzikantams,
stalo išpirkimui, antros dienos rytui, kas dar?
Atsakyti
QUOTE(dzesimbora @ 2014 07 26, 10:37)
Del apsipirkimo pardotuvej tai as darysiu panasiai kaip Misis Vomband kad dare, tik as duosiu po 20lt ir liepsiu atskirai apsipirkti pirmai vestuviu nakciai, paprasysiu kad pabroliukas lydetu jaunaja ir pamerge jaunaji, negales rodyti vienas kitam ka nupirko, o jau islydint miegoti parodysim visiems sveciams ir pakomentuosim, nu dar varskes pridesim, nes tikrai kad jie jos nenusipirks suriui spasuti smile.gif

O man mergaites atrodo, kad jus per daug tu pinigu duodate, net ir 10 Lt per daug smile.gif. Esme juk ar moka issisukti su mazai, as duociau po 5 Lt ir tai centais, tegul skaiciuoja ir delioja, ir dar turi kuo mazesne graza parnesti. Ir galima sakyti, kad ne tik nakciai, o eikite ir pirkite, o kai gris, mazdaug susikeiskite, vienas kitam pusrycius po pirmos nakties nupirkote ir viska pristatyti saleje islydint miegoti. Gaila, kad as negalejau sitos uzduoties daryti, nes jau buvo pries gimines vestuvese smile.gif.

Sekmes siandien dirbancioms 4u.gif.
Atsakyti
Ar buvo su tradicijomis? Aš pati savo vestuves taip dariu, bet mes darem kuklia svente, be muzikantu, programu. Labai minimaliai. O čia jaunieji nori su tradicijomis ir plius krikstynos. Nesinori kažkaip kad būtų kai kurie dalykai daromi be prasmes. Tai va ir suku galvą.

Ar galima patekt į Jūsų sąrašiuką?

QUOTE(Geltonazuvis @ 2014 07 25, 14:58)
Aš neseniai liudininke buvau tokiose vestuvėse smile.gif

Panos, prisipažinkit, kuri neseniai pravedėtė jubiliejų  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(slaja @ 2014 07 27, 07:33)

Ar galima patekt į Jūsų sąrašiuką?

Labas mirksiukas.gif tikrai galima i sarasiuka,mielai prasom 4u.gif kuo daugiau musu tuo smagiau biggrin.gif mirksiukas.gif Kada vestuves?

O as susinervinus, vyras nupirko atminties blokeli (nzn kaip tiksliai jis vadinas) sumetem mano visus failus,beveik visas nuotraukas ir ka galvojat sitas S....... sugedo gun_bandana.gif gun_bandana.gif gun_bandana.gif viskas dingo doh.gif dabar ilindau i savo kompo siuksliu deze tai atradau pora failiuku tame tarme ir vestuviu scenarijus. Nes jei nebuciau radus butu nekas, turiu tik juodrasti popierini, zinoma sedeciau perrasyneciau doh.gif . ryt nes vyras, gal pavyks atkurt. va zmogau ir zinok kur viska laikyt,kad nedingtu g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos, svočiutės,
prisijungiu ir aš prie jūsų.. Būsiu liudininke (su vakaro vedimu) rugpjūčio 23, nebedaug beliko, o scenarijus dar nesudėliotas. Teko jau darbuotis šiose pareigose prieš keletą metų, bet ten buvo tradicinės vestuvės, o šios bus šiuolaikinės, subtilios ir elegantiškos, tad daug kas nebetinka. Todėl atėjau pasisemt idėjų pas jus smile.gif
Man reikia kokių žaidimų ar kitokių pramogų prie stalo, nes vakare šokiams nebebus vietos, tad aktyvesni žaidimai netinka. Taip pat atkrenta tokie dalykai kaip kopūstų plėšymas, centų skaičiavimas ir pan. Norisi kažko naujesnio ir subtilesnio, tačiau linksmo ir nenuobodaus smile.gif Kol kas esu suplanavus padaryt viktoriną svečiams apie jaunuosius, bet to neužteks. Gal turit kokių idėjų?
Atsakyti
[quote=Marile,2014 07 26, 11:44]
Sveikos, mergaičiukės smile.gif

Sėkmės dideliausios šiandieninėms svočiutėms ploja.gif flirt.gif
noriu pasidaryti etiketes buteliams, bet šita pati pirma nuorada iš 1 puslapio neveikia cray.gif

Aš turiu iš pirmo puslapio atsisiųstas į kompą. Atsiųskit AZ email savo, įmesiu kad buvo pirmam puslapyje. Pti iki etikečių dar nedaėjau sad.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės smile.gif
Biški pasirodau, kaip judu sraigės žingsniu biggrin.gif
Smėlio ceremonijai: http://public.fotki....m/dscf2736.html
Akmenukai:http://public.fotki.com/13Neringucius/my-first-album/dscf2739.html
Taurės: http://public.fotki....m/dscf2741.html
Beje, visgi suknelė bus tokia: http://public.fotki....867.html#media.. norėčiau kitokios, bet galimybės ribotos, o ją pasisiuvau prieš 5 metus ir tik kartą devėjau.. sueis smile.gif
Kaip sekes svočiavusioms? smile.gif
Atsakyti
Vestuves rugsejo 13. Nelabai daug beliko. Bandau jau dėliotis scenarijų, skaitau jau kazkelinta Jusu pokalbiu tema. Neturiu pirsliavimo ptirties, buvau 2 vestuvese, bet ir jos nebuvo labai tradicines. O cia jaunieji nori su tradicijom. Klausimų milijonas smile.gif

QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 27, 10:41)
Labas  mirksiukas.gif  tikrai galima i sarasiuka,mielai prasom  4u.gif  kuo daugiau musu tuo smagiau  biggrin.gif  mirksiukas.gif  Kada vestuves?

O as susinervinus, vyras nupirko atminties blokeli (nzn kaip tiksliai jis vadinas) sumetem mano visus failus,beveik visas nuotraukas ir ka galvojat sitas S....... sugedo  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif  gun_bandana.gif viskas dingo  doh.gif  dabar ilindau i savo kompo siuksliu deze tai atradau pora failiuku tame tarme ir vestuviu scenarijus. Nes jei nebuciau radus butu nekas, turiu tik juodrasti popierini, zinoma sedeciau perrasyneciau  doh.gif  . ryt nes vyras, gal pavyks atkurt. va zmogau ir zinok kur viska laikyt,kad nedingtu  g.gif  doh.gif

Papildyta:
Turiu tokį klausimą. Kada maždaug darote tą smėlio ceremoniją? Jau lyg ir išsiaiškinau kaip ji pati vyksta ir kokia mintis, nes neturėjau žalio supratimo 4u.gif Bet kurioje mazdaug vietoje vakaro eigoje ji daroma?
Atsakyti