Įkraunama...
Įkraunama...

Svočiutės šnekučiuojasi toliau 4

sakykite merginos,kur gauti sveciu parasu lekstute?
kur dedat butelius su tom juokingom etiketem,
gal kas zinot kaip pasigaminti pirslio kraujo?
Atsakyti
Merginos, o kaip susegate vestuvinio laikrastuko lapus?
QUOTE(ingisee @ 2014 07 10, 21:36)
Nu super, as tai negraviruociau,tik bandyciau kamstelius paslepti (gal apvyniociau spalvotais siulais,ar siaudais) g.gif  O kur pirkai pagrindini buteli? as tai uzsisakiau 0,5 l. dvieju sirdeliu buteli,bet tavasis taip pat labai puikus drinks_cheers.gif

Pirkau Klaipedos sanitexe, bet jis toks didokas 1,3l, tad tos 4 spalvos man kaiptik pripildys visa buteli.
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 10, 17:06)
Specialiai labai prašančiai biggrin.gif

Ir pamiršau pasigirti,kad  už triūsą, pasiruošimą ir rūpestį gavom savaitgalį į Druskininkus wub.gif

Nu kaip super viskas thumbup.gif

Oho bigsmile.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 07 10, 18:46)
Merginos imetu savo smelio ceremonijos rekvizitus, na negimusi as tiems meniskiems dalykams  doh.gif , laukiu jusu kritikos streliu

Man tai visko čia pakanka 4u.gif O kamštukai man kaip tik egzotikos priduoda bigsmile.gif Aš jų nedengčiau smile.gif

QUOTE(ingzuki @ 2014 07 10, 23:12)
gal kas zinot kaip pasigaminti pirslio kraujo?

Aš su mėlynu likeriu nuspalvinsiu kažkokį šviesų gėrimą.
Galima dar su maistiniais dažais padažyt.

QUOTE(asmodeja @ 2014 07 11, 08:02)
Merginos, o kaip susegate vestuvinio laikrastuko lapus?

Greičiausiai mušiu skylamušiu skylutes ir virvele perrišiu.
Atsakyti
Labas rytas, merginos,

Nelabai turiu laiko, kad ir kaip noreciau su jumis pabuti, kaip ataskaita imeciau i pastuka savo atributika jusu teismui, tik smelio ceremonijos indai tusti, nufotkinsiu ir atsiusiu smile.gif ax.gif
Atsakyti
Lemona` - Aciu 4u.gif

Denira76 - viskas super drinks_cheers.gif thumbup.gif wub.gif o ten pavarde uzkonservuota taip g.gif

as tai zadu duoti stiklaini ir tegu pati jaunoji ideda pavarde i stiklaini ir uzsuka su tuo aparatu dangteli biggrin.gif tipo svocia jau ismokino konservuot smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agne_vvr: 11 liepos 2014 - 07:40
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 11, 08:08)
Labas rytas, merginos,

Nelabai turiu laiko, kad ir kaip noreciau su jumis pabuti, kaip ataskaita imeciau i pastuka savo atributika jusu teismui, tik smelio ceremonijos indai tusti, nufotkinsiu ir atsiusiu smile.gif  ax.gif

denira, viskas liuks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lina_skl @ 2014 07 10, 20:30)
noriu paklausti tu kurios dare sveciu anspaudu medi.... ar ne istepe jo su pirstais ar rasikliu ?
man taip grazu, noriu toki daryti, bet dideli, paveikslo dydzio, tik bijau kad issiteplios

Aš pirštukų medį darau visose šventėse viskas ten gerai. Naudoju arba guašą arba spec. dažus antspaudukams, o paskui pasirašiusiems duodu šlapią sevetėlę nusivalyt. Niekada jokių bėdų nebuvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 09, 23:02)
Merginos islendu ir as i skaidrius vandenis, per daug nepeikite  biggrin.gif:
http://www.part.lt/i...d0be43a5888.JPG

Oba!!!!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 11, 07:25)
Lemona` - Aciu  4u.gif

Denira76 - viskas super  drinks_cheers.gif  thumbup.gif  wub.gif o ten pavarde uzkonservuota taip  g.gif

as tai zadu duoti stiklaini ir tegu pati jaunoji ideda pavarde i stiklaini ir uzsuka su tuo aparatu dangteli  biggrin.gif tipo svocia jau ismokino konservuot  smile.gif

Taip , uzkonservuota pavarde, vogiau ideja is Agnemono blush2.gif , manau, jog ji nesupyks 4u.gif man labai patiko, pavarde maniskes labai ilga, emiau pigesnes paprikas (kiek as ju prigadinau doh.gif ) graziau gal ziuretusi raudonos raides, bet bus gerai ir taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2014 07 10, 17:06)
Specialiai labai prašančiai biggrin.gif  Sausainėliai vardiniai buvo įdėti į štai tokį pažadų tortąsmile.gif
Svočiavusi pora nusipelniusius šventės dalyvius apdovanojo medaliais.

Ir pamiršau pasigirti,kad  už triūsą, pasiruošimą ir rūpestį gavom savaitgalį į Druskininkus wub.gif

Oho, kaip viskas Grazu thumbup.gif , o svociavusi pora wub.gif thumbup.gif

QUOTE(asmodeja @ 2014 07 10, 18:46)
Merginos imetu savo smelio ceremonijos rekvizitus, na negimusi as tiems meniskiems dalykams  doh.gif , laukiu jusu kritikos streliu gun_rifle.gif galvoju gal kazkokiu uzrasu dar reiketu, bet graviruoti kazkaip nesinori, o gal graviruoti  g.gif
user posted image

Ogo kaip liuksatrodo, na kita kart ir as i paprastus butelius smeli supilsiu thumbup.gif

agne_vyr, zinok reikia viska suspeti ir pasokti ir kaip sakai po skalpeliu paguleti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Denira76 @ 2014 07 11, 09:45)
Oba!!!!!! thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai grazu wub.gif
Papildyta:
Taip , uzkonservuota pavarde, vogiau ideja is Agnemono blush2.gif , manau, jog ji nesupyks  4u.gif man labai patiko, pavarde maniskes labai ilga, emiau pigesnes paprikas (kiek as ju prigadinau doh.gif ) graziau gal ziuretusi raudonos raides, bet bus gerai ir taip ax.gif

Aciu, lisiu ir as paziureti tu tavo grozybiu. O del tos pavardes, jei pamenate as du kartus ja dariau, nes pirma karta susidrumste (itariau dangteli), perdariau antra karta, ir va brolis sake, kad jau po iteikimo vel lyg pradejo drumstis, tai pusbrolis jau nebelauke ir atidare (bet si karta jau buvau padariusi su nauju dangteliu). Tai va as ir galvoju, ar toms paprikoms netinka paprastas agurku marinatas (nes dariau taip kaip agurkus konservuoju), nu zodziu kas konservuosite tokiu budu labai is anksto sito reikalo nedarykite. O gal stiklainis mano koks brokuotas dar buvo g.gif. Denira76 o tu seniai ja uzkonservavai?
Viskas super thumbup.gif O papuostame krepsyje saldainiai ir dar kazkokie maisiukai matosi, kas ten?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnemonas: 11 liepos 2014 - 10:00
Sveikutes,
mes pasinere i pasiuosima, dar baliu iki vestuviu nusimato rimtu, tai visia nera laiko prisesti pasiskaityti.
Tik vat nuotaika labai sugadino muzikantai. Buvau susitikusi, tai pareiske, kad rinks du kartus pinigus - viena i stiklaini, o kita uz mergaite ir berniuka.
Nu gerai, kaip ir jau susitaikiau moraliskai, bet vienas dalykas ismuse is veziu. Pasirodo uz tai yra dar "stafkes". Pvz i stiklaini nuo pirsliu priklauso 100lt. Cia tikrai taip turi buti? Nes jei maziau bus ideta, tai sake gros prie pirsliu kol nebus ideti 100lt blink.gif . Cia visur taip buna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(RaNita @ 2014 07 09, 08:31)
Ojai.... monikiuxas  doh.gif  stiprybes tau. o kazi kaip brolis su liudininkais? nebus antri? kalbejai ka? paskui anie kalbetu, tu... u tikrai uzjaucianti situacija. ir dar koja...  doh.gif  stiprybes, moteryt  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Labas mergaites, Va, grizau ir is antros keliones. Ziuriu priplepejusios. Nebespeju su Jumis. O LT kompiuterio kuri laika neturesiu doh.gif Truks man Jusu 4u.gif
ACIU uz stiprybe, tureciau jos nepritrukti smile.gif O del brolio nezinau. Jis mane istrynes is visu kontaktiniu puslapiu, nr. neturiu. Visa tai ka suzinojau, suzinojau per sese.. Tik labai keista, kad mama tyli.Juk pastatys mane ir broli su drauge i nepatogia padeti. Itariu, kad laukia kada as grisiu, kad pasakyti.. Girdejau, kad brolis nori manes atsiprasyt. Tik va man nerupi jo atsiprasymas schmoll.gif Nu zodziu, grisiu namo, savaime bedos issispres smile.gif
Papildyta:
QUOTE(agne_vvr @ 2014 07 09, 08:38)
cia matai tau likimas siuncia isbadymus,kad labai neuzsisedetum namie ir nenubuktum

Ach tas likimas.. Reikia ji pati gerai pakutenti, kad nustotu mus persekioti .. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(diana79 @ 2014 07 09, 10:14)
Tik man atrodo koją operuoja iš kart po trūkimo, bet aš ne gydytoja, gal ką ir painioju. Kad ir kaip bebūtų manau finale viskas bus čiki  drinks_cheers.gif

Na ir mes taip galvojom, o UK taisykles atvirkscios nei LT. Cia viskas kitaip, mums nesuvokiama. Del to eisiu dar pas savo mediku.
O kad bus viskas CIKI, tai net neabejoju thumbup.gif Dar ne tokiu laipteliu perkopiau gyvenime, sitas irgi ne isimtis, perlipsiu ax.gif

Uzsisakiau mamos vestuvems suknele:
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2649 ,dabar laukiu kol ateis.
Labai norejau sitos:
http://www.ebay.co.u...984.m1497.l2648 , bet laiko neturiu sitiek laukti ir ji is Kinijos. O su kinais jau pora kartu nusvilau..
Atsakyti