QUOTE(DEM @ 2014 07 05, 21:31)
DEM, kokia tu man grazi

, siulau pakeisti avatare
QUOTE(agnemonas @ 2014 07 10, 00:02)
Merginos islendu ir as i skaidrius vandenis, per daug nepeikite

:
http://www.part.lt/i...d0be43a5888.JPG
OHO, kokia svocia

tikrai antra po nuotakos
zvilgne , ar galetum dar karteli visas nuotraukas istatyti, kurias dejai praeitoj temoj, nes man neatidaro, o taip smalsu
Mergaites, visoms saliut, na va sestadieni atbaliavojom savo su vyru jubilieju, oj visi sveciai pasake kaip antra karta pabuvo musu vestuvese

, pas mus net buvo dovanos tevams, tai skaitmeninis fotoremelis su musu geriausiomis gyvenimo momentais, mano seneliai gavo sketi, kad ir toliau butu po vienu skeciu, buvo dovana ir vyro krikstamotei, arbatos ir puodeliu rinkinis, buvo net nominacijos tiems sveciams, kuriems norejome siaip padekoti, as net eilerascius kuriau, o kiekviena pora po baliaus kai isejo namo gavo kasika: degtine, energetinis gerinis, marinuoti agurkeliai, surus lazdeliai, vytinos desrytes, musu jubiliejiniai saldainiai ir 2 LOVE IS, visi buvo tokie patenkinti, veliau Jums leidus parodysiu ir nuotraukas. Ir dar idomus momentas pas mane buvo tie patis muzikantai, kurie buvo vestuvese kai mano kelege inevas svocia buvo, tai mane suligino su inevas, tiek pat upo ir energijos, tai , kad merginos, mes niekada nete viena kitos, turim daug ko bendro
P.S: Merginos oj pamirsau pasakyti as jau pasidariau viena operacija, liko dar viena, operacija praejo gerai, kaip sake moterys su kuria gulejome vienoje palatoje, kad as labai patikau gydytojui, ot kaip buna