Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiška, jautri, raustanti, kapiliarinė oda

QUOTE(happy @ 2014 11 20, 19:34)
Konsultacija 50lt, Petrausko g..Kaune..pagooglink rasi konkreciau..tik ten gyva eile, nusiteik porai valandu laukimo...
Kol dar galvojau, kad tai alergija isbandxiau oligoterapija, geriau men toki skysti, uzrasyta manganesum, menesiui kursas apie 150lt..mistika kaxkokia. Info lietuviu kalba neradau..geriu kaxkoki chem elementa ir padeda..tikrai buvo pagereja..nekaito, neraudo veidas...mastau apie ja vel..reik dar paklausti gal prie kuperozes kaxka kita pasiulys..

o uzsiregistruot neimanoma, kazin. nes vaziuociau is kito miesto, seztadieni unsure.gif
pasidomesiu mangonesum 4u.gif
aciu 4u.gif
Atsakyti
Be registracijos ten..gyva eile...vieni užtrunka 5min, kiti ir 30min kabinete. Ar sestadieni dirba nzn..
Atsakyti
Sveikos, deja, ir as turiu raustancia oda verysad.gif
Iki siol problemu dideliu neturejau, nes pudra puikiai uzmaskuodavo veido raudoni, bet dabar oda eme netoleruoti maskavimo priemoniu, pradeda oda dirginti, siek tiek kaisti.
Ar kuri esate su tuo susidurusi? gal radote kokias maskavimo priemones, kurios nedirgintu odos?
Nes ir biodermos bb kremas nelabai patinka mano odai... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2014 12 22, 18:10)
Sveikos, deja, ir as turiu raustancia oda verysad.gif
Iki siol problemu dideliu neturejau, nes pudra puikiai uzmaskuodavo veido raudoni, bet dabar oda eme netoleruoti maskavimo priemoniu, pradeda oda dirginti, siek tiek kaisti.
Ar kuri esate su tuo susidurusi? gal radote kokias maskavimo priemones, kurios nedirgintu odos?
Nes ir biodermos bb kremas nelabai patinka mano odai... verysad.gif

žiūrint, kokios pas jus problemos, gal ten jau rožinė, o ne tiesiog raustanti oda? aš supratau, kad man nuo visokių meteoritų, skaistalų, pudrų oda sudirgdavo. reikia, žiūrėt, kas būtent netinka. galėčiau patart kurį laiką duot odai pailsėt (kartu tai reiškia, kad reikės vaikščiot be nieko), nes pirkti maskuojamąsias priemones, kai nežinai, kas netinka, pinigų švaistymas.
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 12 22, 21:51)
žiūrint, kokios pas jus problemos, gal ten jau rožinė, o ne tiesiog raustanti oda? aš supratau, kad man nuo visokių meteoritų, skaistalų, pudrų oda sudirgdavo. reikia, žiūrėt, kas būtent netinka. galėčiau patart kurį laiką duot odai pailsėt (kartu tai reiškia, kad reikės vaikščiot be nieko), nes pirkti maskuojamąsias priemones, kai nežinai, kas netinka, pinigų švaistymas.

Taip, panasu, kad pas mane yra rozine. Sausio pradzioje del viso pikto man padarys tyrima, ar nesu alergiska kokiem kosmetikos ingridientams, ziuresim ka ras. O be nieko eiti nelabai iseina... verysad.gif Per sventes zadu nieko netept, bet vargu, ar pakaks tu 5 dienu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2014 12 22, 22:02)
Taip, panasu, kad pas mane yra rozine. Sausio pradzioje del viso pikto man padarys tyrima, ar nesu alergiska kokiem kosmetikos ingridientams, ziuresim ka ras. O be nieko eiti nelabai iseina... verysad.gif  Per sventes zadu nieko netept, bet vargu, ar pakaks tu 5 dienu  verysad.gif

man nustatatė rožinę, tai aš persiskaičiau daug straipsnių apie ją - nuo to, ko negalima valgyt (kava, vynas ir pan., internete galima rast daug sąrašų) iki kokios kosmetikos ingredientai kenkia (čia toks bendras, ko vengti anglų k. http://www.rosacea.o...care/index.php). čia, aišku, jei nustatys rožinę, tai patarčiau pasiskaityt, kaip tvarkytis su tokia oda - jokių pirčių, karštų gėrimų. mano oda daugiau mažiau susitvarkė, bet reikia nepamiršt, ypač man dirgino mineralinė kosmetika, kadangi netinka pagrindiniai ingredientai, pvz., mica (dbr nerandu tų mokslinių straipsnių apie dirginimą), apskritai reikėtų vengti tokio įtrinimo kaip su mineraline. jei anksčiau žmonės klausdavo, kas čia man, tai dbr daugiau mažiau susitvarkė, aišku, dėl klimato kartais dar matosi tos rožinės vietos, reikia šiek tiek pamaskuot, bet čia ilgas darbas su savo oda. išsiplėčiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 12 23, 12:30)
man nustatatė rožinę, tai aš persiskaičiau daug straipsnių apie ją - nuo to, ko negalima valgyt (kava, vynas ir pan., internete galima rast daug sąrašų) iki kokios kosmetikos ingredientai kenkia (čia toks bendras, ko vengti anglų k. http://www.rosacea.o...care/index.php). čia, aišku, jei nustatys rožinę, tai patarčiau pasiskaityt, kaip tvarkytis su tokia oda - jokių pirčių, karštų gėrimų. mano oda daugiau mažiau susitvarkė, bet reikia nepamiršt, ypač man dirgino mineralinė kosmetika, kadangi netinka pagrindiniai ingredientai, pvz., mica (dbr nerandu tų mokslinių straipsnių apie dirginimą), apskritai reikėtų vengti tokio įtrinimo kaip su mineraline. jei anksčiau žmonės klausdavo, kas čia man, tai dbr daugiau mažiau susitvarkė, aišku, dėl klimato kartais dar matosi tos rožinės vietos, reikia šiek tiek pamaskuot, bet čia ilgas darbas su savo oda. išsiplėčiau  ax.gif

Aciu labai uz issamia informacija wink.gif kas liecia mineralines pudras, tai is tiesu, pasitepus ja, dienos eigoje pradedavau jausti, kad man dirgina visa veida. O kokias maskavimo priemones naudojat siuo metu? is vaistines ar kitur? vaistineje kazkaip sudetinga su itin sviesios spalvos radimu...biodermos BB kremas per tamsus ir maskavimo per mazai, plius veido blizgesys greitai islenda... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Graze @ 2014 12 23, 14:15)
Aciu labai uz issamia informacija wink.gif kas liecia mineralines pudras, tai is tiesu, pasitepus ja, dienos eigoje pradedavau jausti, kad man dirgina visa veida. O kokias maskavimo priemones naudojat siuo metu? is vaistines ar kitur? vaistineje kazkaip sudetinga su itin sviesios spalvos radimu...biodermos BB kremas per tamsus ir maskavimo per mazai, plius veido blizgesys greitai islenda... verysad.gif

kaip jau rašiau, atsisakiau mineralinių pudrų, meteoritų, skaistalų, naudoju viską kreminės faktūros. truputį geriau. šiuo metu sėdžiu namie, tai galiu leist sau tokią prabangą dažytis itin retai, bet veidą apsitvarkiau dar prieš tai. kai kur nors einu, naudoju Revlon nearly naked pudrą, ji neturi aštraus kvapo (su jautria, raustančia oda reikėtų vengti aštriai kvepiančių produktų), maskuoja (kartais net per daug, bet man reik maskuot tik tuos raudonus plėmus, kurie ir taip sumažėjo), yra šviesių atspalvių. parašyta, kad may contain mica, bet bent jau ne pagrindinis ingredientas. tiesa, ją reikia siųstis. mano oda mišri, blizgesys išlenda, bet tam naudoju kompaktinę pudą (the body shop all in one face base arba dar viena itin patikusi ir geros sudėties the balm sexy mama anti-shine, bet ją irgi reikia siųstis) arba popierėlius riebalams sugerti.
Atsakyti
Gamma tu isiplesk isiplesk..kuo daugiau info tuo geriau..su sia liga reik kazkaip ismokt gyventi..gaila nuoroda angliska, bet pabandysiu prasiverst.. Oda paskutiniu metu kosmaras, skauda,rausta,kaista,istisai sudirgusi ir pleiskanota..besilupanti...prie lovos padeta kremo banke, kad pabudus nuo odos tempimo galeciau pasitepti.. Nebeistveriau ir pasitepiau hormoniniu tepalu..tai biski ramiau.. Pradejau gerti vit C, rutina, probiotikus..nebegeriu kavos, vyno, maista renkuosi daugiau sarmini..ziuresiu bus koks poveikis ar ne..nes kartais norisi veida kaip struciui kur giliau i smeli ikisti..
Atsakyti
Happy man ši karta padejo A+D tepalas, nes nuo itampos/streso buvo kakta "uzsidegus, issausejus" blush2.gif Pries tai para kartu su antibiotikais "gesinau" doh.gif
O banke riebaus ar drekinancio g.gif
Atsakyti
aš šiuo metu naudoju Physiogel calming relief A. I. kremą veidui, gana greitai sutvarkė šerpetojimus (po slogos), jis riebokas, bet bent odos nejautrina. tiesa, kremas brangokas (su akcija eurovaistinėj net 50 Lt unsure.gif ) po makiažu tai per riebus, bet žiemos šalčiams namie pats tas.

happy, tas maisto/gėrimų parinkimas tai jo, užtruks ilgokai. o ir šiaip kartais taip norisi kavyyyytės..

ingriga drinks_cheers.gif aš irgi naudoju A+D tepalą.
Atsakyti
QUOTE(ingriga @ 2014 12 26, 08:40)
Happy man ši karta padejo A+D tepalas, nes nuo itampos/streso buvo kakta "uzsidegus, issausejus"  blush2.gif  Pries tai para kartu su antibiotikais "gesinau"  doh.gif
O banke riebaus ar drekinancio  g.gif

Kartais tepuos Vitella losjonu, cia vien lipidai, riebus baisiai..bet suminkstina oda kaxkiek, turiu banke ir jericho drekinanciio..as juos kaitalioju, nes kartais atrodo vienas padeda, kartais kitas..aisku kai jau blogai, tai kuo betepsi vistiek blogai..
QUOTE(GammaOrionis @ 2014 12 26, 11:50)
aš šiuo metu naudoju Physiogel calming relief A. I. kremą veidui, gana greitai sutvarkė šerpetojimus (po slogos), jis riebokas, bet bent odos nejautrina. tiesa, kremas brangokas (su akcija eurovaistinėj net 50 Lt  unsure.gif ) po makiažu tai per riebus, bet žiemos šalčiams namie pats tas.

happy, tas maisto/gėrimų parinkimas tai jo, užtruks ilgokai. o ir šiaip kartais taip norisi kavyyyytės..

ingriga  drinks_cheers.gif aš irgi naudoju A+D tepalą.

Ziauriai norisi kavos..nes kava tai man ne gerimas, o pats procesas..atsipalaidavimas..bet dabar atrodo padaryciau bele ka, kad tik geriau butu..

O kremas A+d is kur? As turiu A+E krema is azuolyno vaistines, nzn ar man jis gerai ar negerai..Riborili Grusauskas rekomendavo, bet man jis perskystas..perlengvas ziemai..baigiau viena banke ir nzn ar kita pirksiu, nors gydytojas sake bent 3men panaudot..
Papildyta:
Ai..o makijazui man labai patinka body shopo bb kremas..superinis..perku anglijoj per akcijas
Atsakyti