Tęsiam pokalbius, rausvaskruostės
Sena tema : http://www.supermama...?...6491&st=588
QUOTE(Monmorensi @ 2014 07 07, 06:57)
kas turit rožinę, kuo saugotės nuo saulės? nusipirkau Avene su SPF50, tai vos neapsižliumbiau išsitepus. kaip Trečiadienė iš Adamsų stora balta kaukė, kaip į žmones eit ...
Dabar naudoju La Roche Posay Rosaliac CC Creme. Labai natūraliai atrodo, nėra toks tamsus kaip Bioderma kremuks (nepamenu, tas CC ar BB). Ir specialiai odai su tokiomis problemomis skirtas . SPF30 (užsuk, išbandysi ant veido )
Bet kiek BB/CC kremų bandau pastaruosius metų , kad man to balto sluoksnio jie nepalieka Va jei kremas tik su apsauga, ir didele apsauga, tai jau kitas dalykas, anksčiau ir aš esu su tuo susidūrusi.
QUOTE(Ingėnas @ 2014 07 07, 12:08)
Dabar naudoju La Roche Posay Rosaliac CC Creme. Labai natūraliai atrodo, nėra toks tamsus kaip Bioderma kremuks (nepamenu, tas CC ar BB). Ir specialiai odai su tokiomis problemomis skirtas . SPF30 (užsuk, išbandysi ant veido )
aš bandžiau pas tave jį bet susidarė įspūdis, kad per tamsus man jis nors gal reiktų dar kartą pabandyt.
kol kas aš BB iš Too Faced tepuosi su 20 SPF, bet su šita zaraza (rosacea) galvoju, kad reik gal kažko labiau gydomojo pobūdžio
Merginos kaip per šituos karščius saugot savo veidukus Mano rožinė paūmėjo galvoju gal pagert antibiotikų
prie ko cia ta alergiska? nebutinai juk alergiska reiskia kapiliarine.
QUOTE(ingriga @ 2014 07 31, 20:44)
Merginos kaip per šituos karščius saugot savo veidukus Mano rožinė paūmėjo galvoju gal pagert antibiotikų
tepu kremu su SPF. bijau prisišnekėt, bet atostogų metu šiek tiek įdegiau (nors ir tepliojausi su apsauga), tai oda net normaliau kažkaip atrodo
Su saule tai viskas aisku bet ka daryti su karsciu