Ateinu palikti ataskaita, kadangi skaiciau tema, tai jauciu pareiga ir pasisakyti.
Vykome pirmuoju reisu geguzes 18 i Auksines smiltis, nusipirkau pagauta akimirkos, o paskui pradejus skaityti cia issigandau, kaip ten baisu, kad bus salta, kad ner ka veikti
o finale dziaugiuosi, kad pasirinkome kurorta netoli orouosto, nes su dviem mazais vaikais yra ka veikti. Musu tikslas buvo pasyvios atostogos,turejome AI- tai musu marsrutas buvo viesbutis, papludimys ir pasivaiksciojimas po miesteli, bet kadangi paciam centre daug pagundu vaikams- mes stengemes sita vieta aplenkti
kurorto centras tai taip-primena Basanaviciaus gatve Palangoje, bet man nemaise, nes as ten nejau
Tiesa, kad kurortas orientuotas i jaunima, nes daug klubu, pub'u ir visokiu kokteiliniu
bet taip pat kadangi buvo sezono pradzioje tai dauguma ju neveike
oras, kaip minejau buvo idealus, neprireike, nei mano striuku ir storu megztiniu, diena buvo 22-26, vakarais reikejo megztinio, tai mano atveju, isvykus is saltos Lietuvos, man ten 26 buvo per akis, spejau ir per daug nudegti, o ir vaikus 26+ nuvargindavo jau
reziume- antra karta gal ir negrizciau i ta pati kurorta, bet Bulgarija ir jos zmones man labai patiko, o tikiuosi uz tokia patrauklia kaina rasiu i kitamet