Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

QUOTE(elifė @ 2015 05 24, 11:35)
ta prasme, keisti į levus arba mokėt kortele geriausia? g.gif

Nežinau, kokią sumą keisit, bet ne tūkstančiais keičiant tie nuostoliai nedideli.
Atsakyti
bulgarijoj dar nebuvau, tik mintyse ir planuose, bet bele kur nuvykus arba banke gryninu į vietinę valiutą atsivežtus eurus arba bankomate išsiimu reikiamą sumą. 200 eu keičiant kazkur 4 eurus nuskaito mūsų bankas-čia turiu galvoj iš bankomato imant.... tad jei labai skaičiuojant, kol neturėjom eurų LT, keitimai tikrai nuostolingi buvo. čia perki eurus, ten parduoti eurus, o bankai savo mokestį tai pasiima ir čia ir ten. o kortele skaičiuojama banko kursas be pirkimo-pardavimo maržos
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eceris: 24 gegužės 2015 - 17:21
QUOTE(tofista @ 2015 05 22, 10:13)
Gal kas keliauja su Novaturu ar Tezturu (ne su mašina) liepos antroje pusėje ?

Mes su mazu bandysim 4u.gif
Atsakyti
Kaip orai buna pirmoje rugsejo pusej ? (Sauletas krantas)
Atsakyti
as rugsejo antroj pusej buvau rugsejo 17-22, tai oras ok, karsta diena, vakarai jau veseko, ir zmoniu labai jau mazai
Atsakyti
Ateinu palikti ataskaita, kadangi skaiciau tema, tai jauciu pareiga ir pasisakyti.
Vykome pirmuoju reisu geguzes 18 i Auksines smiltis, nusipirkau pagauta akimirkos, o paskui pradejus skaityti cia issigandau, kaip ten baisu, kad bus salta, kad ner ka veikti smile.gif

o finale dziaugiuosi, kad pasirinkome kurorta netoli orouosto, nes su dviem mazais vaikais yra ka veikti. Musu tikslas buvo pasyvios atostogos,turejome AI- tai musu marsrutas buvo viesbutis, papludimys ir pasivaiksciojimas po miesteli, bet kadangi paciam centre daug pagundu vaikams- mes stengemes sita vieta aplenkti smile.gif kurorto centras tai taip-primena Basanaviciaus gatve Palangoje, bet man nemaise, nes as ten nejau smile.gif Tiesa, kad kurortas orientuotas i jaunima, nes daug klubu, pub'u ir visokiu kokteiliniu smile.gif bet taip pat kadangi buvo sezono pradzioje tai dauguma ju neveike smile.gif

oras, kaip minejau buvo idealus, neprireike, nei mano striuku ir storu megztiniu, diena buvo 22-26, vakarais reikejo megztinio, tai mano atveju, isvykus is saltos Lietuvos, man ten 26 buvo per akis, spejau ir per daug nudegti, o ir vaikus 26+ nuvargindavo jau smile.gif

reziume- antra karta gal ir negrizciau i ta pati kurorta, bet Bulgarija ir jos zmones man labai patiko, o tikiuosi uz tokia patrauklia kaina rasiu i kitamet smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 05 27, 14:28)
Ateinu palikti ataskaita, kadangi skaiciau tema, tai jauciu pareiga ir pasisakyti.
Vykome pirmuoju reisu geguzes 18 i Auksines smiltis, nusipirkau pagauta akimirkos, o paskui pradejus skaityti cia issigandau, kaip ten baisu, kad bus salta, kad ner ka veikti smile.gif

thumbup.gif
O kokia jūros temperatūra buvo?
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 05 27, 14:28)
reziume- antra karta gal ir negrizciau i ta pati kurorta, bet Bulgarija ir jos zmones man labai patiko, o tikiuosi uz tokia patrauklia kaina rasiu i kitamet smile.gif

Gražus vaizdas, čia iš viešbučio ? Gal ne paslaptis koks viešbutukas ir kiek Jums kainavo kelionė visai šeimai ? Ačiū :-)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tofista: 27 gegužės 2015 - 16:32
QUOTE(doruta @ 2015 05 27, 13:54)
thumbup.gif
O kokia jūros temperatūra buvo?

vyras teigia, kad +18, as kaip šaltyšius maudziausi pora kartu, o vyras ir dukra ejo kaskart, tik dvi dienas buvo labai audringa jura smile.gif

QUOTE(tofista @ 2015 05 27, 16:31)
Gražus vaizdas, čia iš viešbučio ? Gal ne paslaptis koks viešbutukas ir kiek Jums kainavo kelionė visai šeimai ? Ačiū :-)

ne, cia kurorto centre is velnio rato to vadinamojo, viesbutis Luna - kurorto pakrastyje, netoli juros, ganetinai paprastas, daug pensininku-graiku, ispanu, vokieciu. Visa suma 690e- AI- 2 suauge, vaikas 4 metu ir 1m 10 men
Atsakyti
Laba, gal yra kas "gyvai" pratransliuotų apie orus Bulgarijoje šiuo metu? rolleyes.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leone @ 2015 05 27, 19:35)
vyras teigia, kad +18, as kaip šaltyšius maudziausi pora kartu, o vyras ir dukra ejo kaskart, tik dvi dienas buvo labai audringa jura smile.gif
ne, cia kurorto centre is velnio rato to vadinamojo, viesbutis Luna - kurorto pakrastyje, netoli juros, ganetinai paprastas, daug pensininku-graiku, ispanu, vokieciu. Visa suma 690e- AI- 2 suauge, vaikas 4 metu ir 1m 10 men

oho, čia gal paskutinę minutę griebėt? mum bergokai brangiau gavos g.gif
Atsakyti
QUOTE(aviniuke_m @ 2015 06 03, 08:06)
Laba, gal yra kas "gyvai" pratransliuotų apie orus Bulgarijoje šiuo metu?  rolleyes.gif  smile.gif

+25, ant saulės jau daugiau žymiai.
Atsakyti