Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

QUOTE(rodnaja @ 2015 03 15, 16:45)
O kaip dabar liepos men.skaitosi gera kaina 1500 Eur. 2 suauge + 1vaikas 4metu.Ar laukt paskute minute pasiulymu?prie juros gultai mokami? Didelis aciu uz tiek info.  4u.gif

Vasari pirkote uz 1500, irgi 2suaug. ir vaikas 4m., rugpjucio men., pernai metais uz tiek pat vaziavome. Tai kazko geriau, kazin ar sulauksite. Gultai, ranksluosciai nemokami, tiek prie juros, tiek prie baseino.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2015 03 15, 03:33)
aš jau turbūt atsibosiu su savo siūlymu, bet pagal išvardintus kriterijus Miramar Obzore yra idealus variantas smile.gif

Pritariu, pernai jame atostogavome, labai patiko, maitinimas visa para, gultai nemokami, miestelis netoli, ant juros kranto. Minusu jokiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 03 15, 16:57)
Pritariu, pernai jame atostogavome, labai patiko, maitinimas visa para, gultai nemokami, miestelis netoli, ant juros kranto. Minusu jokiu  smile.gif

Man irgi daug geriau pasirode, nei Turkija ar Egiptas.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 03 15, 17:58)
Man irgi daug geriau pasirode, nei Turkija ar Egiptas.

Dar patikslinsiu cia sitas?

http://m.novaturas.l.....e]=2015-07-20
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2015 03 15, 18:44)

taip
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 03 15, 19:46)

Visiem DIDELIS ACIU uz pasiulyma.rytoj uzklausiu agenturoj.keista bet tik novature jis yra.tez toure neradau.
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2015 03 15, 19:34)
Visiem DIDELIS ACIU uz pasiulyma.rytoj uzklausiu agenturoj.keista bet tik novature jis yra.tez toure neradau.

Tik Novature yra sis viesbutis.
Va minusas tik Novaturo gido paslauga, tiksliau jos nebuvimas.
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 03 15, 21:21)

O Jeigu nebus vietu I sita gal dar viena viesbuti koki zinot?, :-)
Atsakyti
QUOTE(rodnaja @ 2015 03 15, 22:17)
O Jeigu nebus vietu I sita gal dar viena viesbuti koki zinot?,  :-)

Dar vyras uzduoda klausyma kokius gerimus alkohol. Duoda? Isskyrus vietinius. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rodnaja: 15 kovo 2015 - 22:06
QUOTE(doruta @ 2015 03 15, 20:21)

O ką ji duoda? Nepasigedom unsure.gif

QUOTE(rodnaja @ 2015 03 15, 22:06)
Dar vyras uzduoda klausyma kokius gerimus alkohol. Duoda? Isskyrus vietinius.  smile.gif

Nepamenu smile.gif kokteiliai skanūs.
Atsakyti
O mes Obzore išsirinkom kitą viešbutį Sol Luna Bay resort. Taip pat ant jūros kranto, viskas įskaičiuota, gultai ir skėčiai tiek prie baseino, tiek paplūdimyje nemokami. Rinkomės šį viešbutį dėl vandens kalnelių, nes mūsų vaikai jau ūgtelėję (8 ir 11 metų), Miramar viešbučio kalneliai mažoki mano jaunimui smile.gif
Tikiuosi tiks ir patiks šiame viešbutyje, nes atsiliepimai tikrai neblogi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 03 16, 10:40)
O mes Obzore išsirinkom kitą viešbutį Sol Luna Bay resort. Taip pat ant jūros kranto, viskas įskaičiuota, gultai ir skėčiai tiek prie baseino, tiek paplūdimyje nemokami. Rinkomės šį viešbutį dėl vandens kalnelių, nes mūsų vaikai jau ūgtelėję (8 ir 11 metų), Miramar viešbučio kalneliai mažoki mano jaunimui smile.gif

Aš irgi svarstau Bulgariją šiai vasarai - vyras neturės atostogų, taigi, kelionė mašina atpuola. Galvojau apie Miramar, bet irgi suabejojau dėl mažų kalnelių - maniškiai vyresnėliai 12 ir 8 metų.. g.gif

Buvusios Mirarame birželį, sakykite - kaip ten vandens temperatūra baseinuose, ar nešalta? Ar būtų ten ką veikti vyresniems vaikams? Ar nebuvo rotaviruso ar kt. žarnyno infekcijos atvejų?
Atsakyti