Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

Na va, jau užsakytas Grifit Hotel Arabella per Novaturą - kaina šiam viešbučiui l. gera. Kiek skaitau atsiliepimų - pagrinde labai teigiami. Vienintelis minusas, kad triukšminga dėl diskotekų - bet labai tikiuosi pavyks išsimiegoti, nes pramogos dienos metu mums kaip tik thumbup.gif
Jei kas keliausit tenai liepos antroje pusėje - susitiksim 4u.gif
Atsakyti
Pasakykit ar taip gali būti???

Užsisakėm poilsinę kelionę prieš savaitę, sumokejom 20 procentų užstatą ir šiandien skambina vadybininkė jog kelionių agentūra būtent tai dienai nepatvirtina kambario verysad.gif Ar taip gali būti? Tai kokios dar sutartys, kokios garantijos, pasimetusi visiškai esu verysad.gif Pataria kažką keisti: skrydžio datą, kambario tipą, kelionių agnetųrą, bet žinoma tada kinta ir kaina.

Ar kelionių agentūra turi teisę taip elgtis?

Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 10, 12:54)

Užsisakėm poilsinę kelionę prieš savaitę, sumokejom 20 procentų užstatą ir šiandien skambina vadybininkė jog kelionių agentūra būtent tai dienai nepatvirtina kambario  verysad.gif  Ar taip gali būti? Tai kokios dar sutartys, kokios garantijos, pasimetusi visiškai esu  verysad.gif  Pataria kažką keisti: skrydžio datą, kambario tipą, kelionių agnetųrą, bet žinoma tada kinta ir kaina.

Mums taip pernai buvo, tada kazkaip pasirinkom kita perioda ir kambari patvirtino. 4u.gif
Atsakyti
na, čia gal nevisai ta tema, bet jau kad kalbame apie agentūras....kadangi niekad su jokia reikalų nesame turėję, man tai didelis galvos skausmas blush2.gif jau mieliau būčiau pati eilinį kartą viską susiorganizavus unsure.gif ne, bet sykį reikia pabandyti lotuliukas.gif gal patiks rolleyes.gif
man nelabai aišku - novaturas, tezturas - yra kelionių organizatoriai, bet kelialapių neparduoda, gali tik įsigyti per agentūras. bet iš esmės kas atsakingas už pačią kelionę? novaturas? jei kyla kažkokių bėdų kelionės metu, tai su kuo viską reikia derinti - su novaturu ar agentūra?
savaitgalį kaip tik užsisakinėjome bilietus, tai mums buvo daaaaug neaiškumų. avansą liepė pervesti į agentūros sąskaitą, nors pačioje kelionėssutartyje nurodyta novaturo sąskaita. keliautojo duomenys - vardas pavardė, gimimo data. viskas sudiktuota telefonu, sakau, gal atsiųsti el.paštu, kad neįsiveltų klaidų? ne, sako, čia nesvarbu. o tai kas tada svarbu? g.gif nebus po to oro uoste kokių nesąmonių?
jau sykį vos patekom į lėktuvą taip doh.gif tik ne dėl savo kaltės, o uosto darbuotojų, kai iš keturių nei vienas nemokėjo įregistruoti kūdikio doh.gif tai jau kai pasikvietė "viršininkų viršininką", per minutę sutvarkė viską doh.gif tai čia dokumentai buvo tvarkingi, o jei kokia klaida?! g.gif
žodžiu, man l.įdomu, už ką atsakingas yra organizatorius ir už ką - agentūra 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 10, 11:54)

Užsisakėm poilsinę kelionę prieš savaitę, sumokejom 20 procentų užstatą ir šiandien skambina vadybininkė jog kelionių agentūra būtent tai dienai nepatvirtina kambario  verysad.gif  Ar taip gali būti? Tai kokios dar sutartys, kokios garantijos, pasimetusi visiškai esu  verysad.gif  Pataria kažką keisti: skrydžio datą, kambario tipą, kelionių agnetųrą, bet žinoma tada kinta ir kaina.

mes kai užsakinėjom kelionę, tai kambarys irgi buvo nepatvirtintas... Agentūra pinigus paprašė sumokėti tik tada, kai jau kambarius patvirtino. ar turi teisę, tai nežinau, reik sutartį skaityt...
Papildyta:
QUOTE(elifė @ 2015 02 10, 16:45)
na, čia gal nevisai ta tema, bet jau kad kalbame apie agentūras....kadangi niekad su jokia reikalų nesame turėję, man tai didelis galvos skausmas blush2.gif jau mieliau būčiau pati eilinį kartą viską susiorganizavus unsure.gif ne, bet sykį reikia pabandyti  lotuliukas.gif gal patiks rolleyes.gif
man nelabai aišku - novaturas, tezturas - yra kelionių organizatoriai, bet kelialapių neparduoda, gali tik įsigyti per agentūras. bet iš esmės kas atsakingas už pačią kelionę? novaturas? jei kyla kažkokių bėdų kelionės metu, tai su kuo viską reikia derinti - su novaturu ar agentūra?
savaitgalį kaip tik užsisakinėjome bilietus, tai mums buvo daaaaug neaiškumų. avansą liepė pervesti į agentūros sąskaitą, nors pačioje kelionėssutartyje nurodyta novaturo sąskaita. keliautojo duomenys - vardas pavardė, gimimo data. viskas sudiktuota telefonu, sakau, gal atsiųsti el.paštu, kad neįsiveltų klaidų? ne, sako, čia nesvarbu. o tai kas tada svarbu? g.gif nebus po to oro uoste kokių nesąmonių?
jau sykį vos patekom į lėktuvą taip  doh.gif tik ne dėl savo kaltės, o uosto darbuotojų, kai iš keturių nei vienas nemokėjo įregistruoti kūdikio  doh.gif tai jau kai pasikvietė "viršininkų viršininką", per minutę sutvarkė viską  doh.gif tai čia dokumentai buvo tvarkingi, o jei kokia klaida?!  g.gif
žodžiu, man l.įdomu, už ką atsakingas yra organizatorius ir už ką - agentūra 4u.gif

kadangi man irgi pirmas kartas, tai kaip man aiškino, jei kelionės metu kažkas ne taip, tai pirma su novaturo atstovu derinti, jei nesusišneki su novaturu, tai kreiptis į agentūrą... dėl pavardžių, tai man atsiuntė sutartį kur viskas nurodyta - pavardės, viešbutis, datos ir pan... plius novaturo www galima pasitikrinti savo rezervaciją
http://www.novaturas...nti-rezervacija
Atsakyti
Organizuojames pirmą kelionę ir taip nesėkmingai sad.gif
Novaturas pardavinėja keliones, bet jų igyvendinti negali. Dabar tai pačiai dienai siūlo kitus viešbučius, bet žinoma už aukštesnę kaina net 200 eurų, kažkoks pasityčiojimas iš žmonių. Arba į tą patį viešbutį 10 dienų ankščiau, o tai jau būtų birželio 15 dieną, kokia tikimybė, kad bus orai šilti g.gif Manau su šia agentūra daugiau nenorėsiu turėti jokių reikalų verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 11, 09:49)
Novaturas pardavinėja keliones, bet jų igyvendinti negali. Dabar tai pačiai dienai siūlo kitus viešbučius, bet žinoma už aukštesnę kaina net 200 eurų, kažkoks pasityčiojimas iš žmonių. Arba į tą patį viešbutį 10 dienų ankščiau, o tai jau būtų birželio 15 dieną, kokia tikimybė, kad bus orai šilti  g.gif  Manau su šia agentūra daugiau nenorėsiu turėti jokių reikalų  verysad.gif

MEs visada vykdome su Novaturu, visada budavome patenkinti, bet pernai pirkome i Bulgarija ir labai nusivyleme ten dirbanciais gidais, jie net i viesbuti musu nepalydejo, labai atmestinai suteike info apie ekskursijas, namateme ju ir isvykimo diena, nelydejo i oro uosta. Zodziu, gidu darbas iskaiciuotas, o ju nebuvo. Kadangi vykome su mazu vaiku, tai oro uoste Tezu agente pasirupino, kad butume pirmi ir nereiktu stoveti eileje, aciu jiems. Tai smulkmena, bet... siemet pirmi metai pirkome is Teztour, ziuresim, kaip bus siemetsu Tezais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 02 11, 11:35)
MEs visada vykdome su Novaturu, visada budavome patenkinti, bet pernai pirkome i Bulgarija ir labai nusivyleme ten dirbanciais gidais, jie net i viesbuti musu nepalydejo, labai atmestinai suteike info apie ekskursijas, namateme ju ir isvykimo diena, nelydejo i oro uosta. Zodziu, gidu darbas iskaiciuotas, o ju nebuvo. Kadangi vykome su mazu vaiku, tai oro uoste Tezu agente pasirupino, kad butume pirmi ir nereiktu stoveti eileje, aciu jiems. Tai smulkmena, bet... siemet pirmi metai pirkome is Teztour, ziuresim, kaip bus siemetsu Tezais 4u.gif

Burgaso oro uoste darbuotojai vaikshto ir zhmones su mazhais vaiakais i prieki pasikviecia (regestruoja be eiles). Net nereikia jokiu gidzhiu ) (ps: skrendam savarankishkai)
Atsakyti
QUOTE(kas cia @ 2015 02 11, 10:35)

Su viskuo sutinku. Pernai lygiai taip pat buvau labai nustebusi Novaturo gidu paslaugomis (ju nebuvimu). Tezturas sioje vietoje visai kitaip dirba.
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 11, 09:49)
Novaturas pardavinėja keliones, bet jų igyvendinti negali. Dabar tai pačiai dienai siūlo kitus viešbučius, bet žinoma už aukštesnę kaina net 200 eurų, kažkoks pasityčiojimas iš žmonių. Arba į tą patį viešbutį 10 dienų ankščiau, o tai jau būtų birželio 15 dieną, kokia tikimybė, kad bus orai šilti  g.gif  Manau su šia agentūra daugiau nenorėsiu turėti jokių reikalų  verysad.gif

Buvom pernai birželio viduryje, oras buvo labai geras, jūra šilta, bet mes pataikėm į periodą tarp liūčių, mūsų išvykimo dieną buvo baisinė lūtis, bet ten paprastai nulyja ir vėl saulė lenda. Iš tikro oras - sėkmės dalykas.

QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 02 11, 11:45)
Burgaso oro uoste darbuotojai vaikshto ir zhmones su mazhais vaiakais i prieki pasikviecia (regestruoja be eiles). Net nereikia jokiu gidzhiu ) (ps: skrendam savarankishkai)

Na, mūsų autobusas vėlavo ir atvažiavo paskutinis, tai dar su mažu vaiku kol išsikrapštėm iš autobuso, buvom paskutiniai eilėje, tai niekas iš lietuvių nesiteikė praleisti, ir darbuotojai nieko nereguliavo. Dar gidė garsiai pasakė, kad galėtumėm be eilės eiti, bet jau iš pailsėjusių tautiečių veido išraiškos supratau, kad nėr ko ten lyst lotuliukas.gif

Gal kas perkatės lėktuvo bilietus ir nuomojatės butus savarankiškai? ar yra tokia galimybė?
Atsakyti
QUOTE(_E_D_I_T_A_ @ 2015 02 11, 11:45)
(ps: skrendam savarankishkai)

o koks skrydis? žiūrinėjau ir aš, bet kad košmariškai ilgi skrydžiai. arba nemokėjau ieškoti unsure.gif
Atsakyti
Jau pradėjo kilt kainos kelionėms. Pirkau vasario pirmoje pusėje, tai dabar jau 300 eur daugiau mūsų viešbutis. Aišku kas pirko gruodi mokėjo ko gero dar gerokai mažiau :-)

QUOTE(elifė @ 2015 02 11, 20:30)
o koks skrydis? žiūrinėjau ir aš, bet kad košmariškai ilgi skrydžiai. arba nemokėjau ieškoti unsure.gif

Iš Vilniaus iki Varnos skrydis trunka apie 2 val. 4u.gif
Atsakyti