Albena yra gėris - visame miestelyje nemokamas wi-fi, gultai nemokami ramu, gražu, atsidaręs naujas akvaparkas
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 03, 17:07)
Žiūrint koks kelionės tikslas ar ilsėtis viešbutyje, ar daugiau pakeliauti? Mes daugiau laiko norim skirti poilsiui
Kokius Jūs viešbučius esate su šeima nusižiūrėję?
Kokius Jūs viešbučius esate su šeima nusižiūrėję?
galvojame apie sol nesebre mare/plaza
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2015 02 03, 22:41)
Saulėtas krantas praktiškai "suaugęs" su Nesebru. Nesebro centras - mini Gariūnai įsikūrę Junesko paveldo objekte. Obzoras-panašus į mūsų Šventąją, Saulėtas krantas-į Palangą.
Mano nuomone Obzore reikia imti gerą viešbutį ir iš jo niekur neit, o jei norisi pasidairyt po barus, parduotuves - rinktis Saulėtą krantą.
Dar atkreipkit dėmesį, kad kai kurie Nesebro viešbučių pliažai labai jau siauri ir prigrūsti. Jei pavyks kažkur rasti viešbutį su nemokamais gultais, skėčiais prie jūros - imkit, nes gultai Bulgarijoj brangūs.
Mano nuomone Obzore reikia imti gerą viešbutį ir iš jo niekur neit, o jei norisi pasidairyt po barus, parduotuves - rinktis Saulėtą krantą.
Dar atkreipkit dėmesį, kad kai kurie Nesebro viešbučių pliažai labai jau siauri ir prigrūsti. Jei pavyks kažkur rasti viešbutį su nemokamais gultais, skėčiais prie jūros - imkit, nes gultai Bulgarijoj brangūs.
labai ačiū
o Obzore siūlote niekur neiti dėl to, kad ten nieko gero daugiau aplink nėra, ar kad viešbučiai l.geri?
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2015 02 03, 22:49)
Albena yra gėris - visame miestelyje nemokamas wi-fi, gultai nemokami ramu, gražu, atsidaręs naujas akvaparkas
pradžioj galvojau, gal vykti kuo piečiau. bet kai pažiūriu, skirtumas tarp Varnos ir Burgaso apie 100km virš, tai oras turbūt perdaug nesiskirtų (bijau,kad nebūtų šalta birželio pradžioj )
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 03, 15:19)
Mano jaunimas labai panašaus amžiaus (11 ir 8 metų) taip pat dairomės viešbučio, kad vaikai turėtų ką veikti. Su mūsų biudžetu labiausiai tinkamas birželio pabaigai Sol Luna Bay Resort. Tik abejojam ar nebus nuobodu miestelyje Obzoras, nes jis labiausiai nutolęs nuo judrių miestų ir pats yra ganėtinai ramus.
Gal esat kas poilsevę Obzore?
Gal esat kas poilsevę Obzore?
ir aš šitąjį žiūrinėjuosi
Jau beveik kad ir "pasirašau" šitam variantui
QUOTE(Šyta @ 2015 02 03, 23:57)
O kada planuojate išvykti?
Mes niekaip neapsisprendžiam kokio tipo kambarį rinktis ar Family Park tipo kamb. ar Studio Park View tipo kambarys. Taip pat neapsisprendžaim ar reikia vaizdo į jūrą kai pagalvoju juk jūra tai prie pat
Mes siemet antra karta i Miramar hotel
QUOTE(doruta @ 2015 02 04, 10:48)
Mes siemet antra karta i Miramar hotel
Iš aprašymų smagus viešbutukas ir aš žiūrinėjau, bet mūsų vaikai jau didoki, jiems maži bus kalneliai pasipliuškenimui Gero poilsio
QUOTE(elifė @ 2015 02 03, 23:07)
labai ačiū
o Obzore siūlote niekur neiti dėl to, kad ten nieko gero daugiau aplink nėra, ar kad viešbučiai l.geri?
nieko įdomaus nėra, mažas miestukas
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 04, 11:01)
Iš aprašymų smagus viešbutukas ir aš žiūrinėjau, bet mūsų vaikai jau didoki, jiems maži bus kalneliai pasipliuškenimui Gero poilsio
Dekui, tuomet i Luna bay vaziuokite, jame yra nusileidimo kalneliu. Jis siek tiek toliau nuo Miramar'o.
Sveikos,
Gal kuri planuojat liepos mėn. į Bulgariją ?
Žiūrinėju GRIFID HOTEL ARABELLA, gal kuri buvot, galit pakomentuoti ? Ačiū labai
Žiūrinėju GRIFID HOTEL ARABELLA, gal kuri buvot, galit pakomentuoti ? Ačiū labai
Sveiki kokiose miestuose/ miesteliuose reiktų apsistoti ( apartamentuose/ viesbutukuose) važiuojant savarankiškai ? Kad butų kur nueit vakarais su vaikais (7 ir 14 m) kad butų kokiu kavinių, krantine ar dar kas? ...
QUOTE(tofista @ 2015 02 04, 19:57)
Sveikos,
Grifid viešbučių tinklas vienas iš geriausių. Jų yra 3, Vistamar ir Metropol yra šiek tiek toliau nuo centro, Arabella centre, bet vieta gera, ne karštąjam taške. Yra pramogų vaikam, geras maistas, paslaugus personalas. Jūra netoli. Žodžiu, kas renkasi Grifid lieka patenkinti.