Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

Albena yra gėris - visame miestelyje nemokamas wi-fi, gultai nemokami bigsmile.gif ramu, gražu, atsidaręs naujas akvaparkas
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 03, 17:07)
Žiūrint koks kelionės tikslas ar ilsėtis viešbutyje, ar daugiau pakeliauti? Mes daugiau laiko norim skirti poilsiui smile.gif

Kokius Jūs viešbučius esate su šeima nusižiūrėję?

galvojame apie sol nesebre mare/plaza g.gif
Papildyta:
QUOTE(Garmina @ 2015 02 03, 22:41)
Saulėtas krantas praktiškai "suaugęs" su Nesebru. Nesebro centras - mini Gariūnai įsikūrę Junesko paveldo objekte. Obzoras-panašus į mūsų Šventąją, Saulėtas krantas-į Palangą.
Mano nuomone Obzore reikia imti gerą viešbutį ir iš jo niekur neit, o jei norisi pasidairyt po barus, parduotuves - rinktis Saulėtą krantą.
Dar atkreipkit dėmesį, kad kai kurie Nesebro viešbučių pliažai labai jau siauri ir prigrūsti. Jei pavyks kažkur rasti viešbutį su nemokamais gultais, skėčiais prie jūros - imkit, nes gultai Bulgarijoj  brangūs.

labai ačiū 4u.gif
o Obzore siūlote niekur neiti dėl to, kad ten nieko gero daugiau aplink nėra, ar kad viešbučiai l.geri?
Atsakyti
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2015 02 03, 22:49)
Albena yra gėris - visame miestelyje nemokamas wi-fi, gultai nemokami  bigsmile.gif ramu, gražu, atsidaręs naujas akvaparkas

pradžioj galvojau, gal vykti kuo piečiau. bet kai pažiūriu, skirtumas tarp Varnos ir Burgaso apie 100km virš, tai oras turbūt perdaug nesiskirtų (bijau,kad nebūtų šalta birželio pradžioj blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 03, 15:19)
Mano jaunimas labai panašaus amžiaus (11 ir 8 metų) taip pat dairomės viešbučio, kad vaikai turėtų ką veikti. Su mūsų biudžetu labiausiai tinkamas birželio pabaigai Sol Luna Bay Resort. Tik abejojam ar nebus nuobodu miestelyje Obzoras, nes jis labiausiai nutolęs nuo judrių miestų ir pats yra ganėtinai ramus.

Gal esat kas poilsevę Obzore?

4u.gif ir aš šitąjį žiūrinėjuosi smile.gif

Jau beveik kad ir "pasirašau" šitam variantui biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 02 03, 23:57)
4u.gif  ir aš šitąjį žiūrinėjuosi smile.gif

Jau beveik kad ir "pasirašau" šitam variantui biggrin.gif  biggrin.gif

O kada planuojate išvykti?
Mes niekaip neapsisprendžiam kokio tipo kambarį rinktis ar Family Park tipo kamb. ar Studio Park View tipo kambarys. Taip pat neapsisprendžaim ar reikia vaizdo į jūrą g.gif kai pagalvoju juk jūra tai prie pat ax.gif
Atsakyti
Mes siemet antra karta i Miramar hotel wub.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2015 02 04, 10:48)
Mes siemet antra karta i Miramar hotel  wub.gif

Iš aprašymų smagus viešbutukas ir aš žiūrinėjau, bet mūsų vaikai jau didoki, jiems maži bus kalneliai pasipliuškenimui smile.gif Gero poilsio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 02 03, 23:07)

labai ačiū 4u.gif
o Obzore siūlote niekur neiti dėl to, kad ten nieko gero daugiau aplink nėra, ar kad viešbučiai l.geri?

nieko įdomaus nėra, mažas miestukas
Atsakyti
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 04, 11:01)
Iš aprašymų smagus viešbutukas ir aš žiūrinėjau, bet mūsų vaikai jau didoki, jiems maži bus kalneliai pasipliuškenimui  smile.gif  Gero poilsio  4u.gif

Dekui, tuomet i Luna bay vaziuokite, jame yra nusileidimo kalneliu. Jis siek tiek toliau nuo Miramar'o. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

Gal kuri planuojat liepos mėn. į Bulgariją ?

Žiūrinėju GRIFID HOTEL ARABELLA, gal kuri buvot, galit pakomentuoti ? Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Sveiki smile.gif kokiose miestuose/ miesteliuose reiktų apsistoti ( apartamentuose/ viesbutukuose) važiuojant savarankiškai ? Kad butų kur nueit vakarais su vaikais (7 ir 14 m) kad butų kokiu kavinių, krantine ar dar kas? ...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tofista @ 2015 02 04, 19:57)
Sveikos,

Gal kuri planuojat liepos mėn. į Bulgariją ?

Žiūrinėju GRIFID HOTEL ARABELLA, gal kuri buvot, galit pakomentuoti ? Ačiū labai  4u.gif

Grifid viešbučių tinklas vienas iš geriausių. Jų yra 3, Vistamar ir Metropol yra šiek tiek toliau nuo centro, Arabella centre, bet vieta gera, ne karštąjam taške. Yra pramogų vaikam, geras maistas, paslaugus personalas. Jūra netoli. Žodžiu, kas renkasi Grifid lieka patenkinti.
Atsakyti