Įkraunama...
Įkraunama...

Bulgarija - jūra, saulė, prinokę vaisiai...

va čia detaliai kas yra kas
http://www.makalius....s-ai-uai-ir-kt/

šiaip į AI paprastai įeina užkandžiai, ledai, gėrimai ir pan.

pusryčiai-pietūs-vakarienė paprastai gėrimai nemokami tik per pusryčius (čia ir nealkoholiniai taip pat).
Atsakyti
[quote=elifė,2015 02 02, 12:45]
tiesą sakant, niekad nekaliavom per agentūrą - visad patys organizuodavomės, tai man nelabai aišku ar skirtumas tarp pusryčiai-pietūs- vakarienė ir "viskas įskaičiuota" yra tik tai, kad į viskas įskaičiuota įeina ir alkoh.gėrimai ar dar kažkas daugiau. nes jei tik dėl gėrimų, tai irgi galvoju ar verta imti AI - keliautume 4 - 2 suaugę ir 2 vaikai, patys su vyru irgi alkoholį vartojam saikingai blush2.gif tai ar yra prasmė imti AI? Nebent čia kažkas daugiau priklauso šiame pakete g.gif
Papildyta:

AI skirtumas tas, kad buna iskaiciuoti ir vietiniai alkoholiniai gerimai, dazniausiai nelabai kokie (bent jau kiek teko buti turkijoje) . O pas mus buvo pusryciai ir vakariene tai budavo nemokamai atsigerti vanduo, pienas , ten tie gerimai obuoliu/apelsinu/uogu skonio, kava arbata. Bulgarijoje alkoholis nera brangus , o parduotuvese isvis pigus.. As seniau labai budavau uz AI, bet kai viena karta nuvaziavau be jo tai supratau, kad tikrai nereikia to Ai , dar fainiau yra pavaikscioti po kavinukes.. Nu nebent ten jau labai daug vartoji alko , kai maciau atgal skrisdama namo lektuve poreles dvi po AI idomu ar jie isvis atsimine , kad buvo atostogauti buvo, nes atrode tai unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
hm, tai čia įvairios pramogos ir t.t. kurie būna viešbuty ir AI nė prie ko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elifė: 02 vasario 2015 - 13:58
QUOTE(elifė @ 2015 02 02, 14:57)
hm, tai čia įvairios pramogos ir t.t. kurie būna viešbuty ir AI  nė prie ko?

Geriausiai yra viesbucio tinklalapyje paziureti, kas ieina ir kas ne tada aisku bus tikrai. Nes mes kai buvome Bulgarijoje sutikome Lietuvius kurie apsistojo kitame viesbutyje tai ten pusrycius ir vakariene galima tik is meniu viena patiekala uzsisakyti blink.gif buvo labai nepatenkinti... geriausiai pasitikrinti ka siulo butent tas viesbutis 4u.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

Su dviem vaikais (12 ir 8m) kur patartumet keliaut?

Norisi,kad vandens pramogu butu uztektinai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 02 02, 20:34)
Laba 4u.gif

man sakė kad šitas viešbutis tobulas... kiek tiesos nežinau...

http://www.novaturas...p...=0 bet žiūriu kalneliai ne 8-mečiams biggrin.gif aš kai žiūrėjau su mintim, kad reik 3-4 mečiams, tai išliko prisiminimuose kaip tobulas biggrin.gif
Papildyta:
mes važiuojam į albeną, tai aš saviškėm merginom esu šitą nužiūrėjus...
http://albena.bg/bg/offers/view/id/284

bet čia jau papildomai mokamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MAMICY: 02 vasario 2015 - 20:50
Vyksta diskusija dėl maitinimo 4u.gif Mes visad keliaujam su AI. Kada yra pusryčiai ir vakarienė, tai reiškia, kad nustatytomis valandomis turi ateiti pavalgyt ir viskas. Kada yra AI- pusryčiai dažniausiai nuo 8 iki 10, tuo metu gali pusryčiauti, tada nuo 10 jau atsidaro baras, tada gali gerti visus gėrimus (tai ir alkoholiniai ir ne). Baras dirba nuo 10 iki 22, ar 24... Dažnai yra galimybė dar priešpiečių užkast, tai ar pramiegi, ar kažkur būni išėjęs, ar pan. Tada pietų metas, pvz. 12 iki 14 ar pan. Tada iki vakarienės dažniausiai dar gali užkandžiaut iki vakarienės bare (būdingiausia -Turkija, Ispanija), kitur būna pavakariai, tai reiškia, kad gali užkasti dar užkandžių, pagert kavos, vaisių, dažniausiai dar priklauso ledai...Tad jau vakarienė, pvz. 20-22 ir tad vėl lieka tik baras...
Mums patinka, kad bet kada gali pavalgyt, nereikia taikytis prie tam tikro grafiko, bet kada gali atsigert, nereikia eit į parduotuvę ir pan. Tai ir gaivieji gėrimai, jei nori alaus ar kokio kokteiliuko ar pan. Labai patinka mažajai, kad gali kapot ledų kiek nori smile.gif Vakarinis pasisėdėjimas irgi nereikia eit kažkur, jei nori kokio vynelio, ar kokteiliuko pagurkšnot ir t.t. Mūsų šeimai AI- pačios tobuliausios atostogos biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Šyta @ 2015 02 02, 20:34)
Laba 4u.gif

Mano jaunimas labai panašaus amžiaus (11 ir 8 metų) taip pat dairomės viešbučio, kad vaikai turėtų ką veikti. Su mūsų biudžetu labiausiai tinkamas birželio pabaigai Sol Luna Bay Resort. Tik abejojam ar nebus nuobodu miestelyje Obzoras, nes jis labiausiai nutolęs nuo judrių miestų ir pats yra ganėtinai ramus.

Gal esat kas poilsevę Obzore?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adžuba: 03 vasario 2015 - 15:20
QUOTE(Adžuba @ 2015 02 03, 16:19)
Mano jaunimas labai panašaus amžiaus (11 ir 8 metų) taip pat dairomės viešbučio, kad vaikai turėtų ką veikti. Su mūsų biudžetu labiausiai tinkamas birželio pabaigai Sol Luna Bay Resort. Tik abejojam ar nebus nuobodu miestelyje Obzoras, nes jis labiausiai nutolęs nuo judrių miestų ir pats yra ganėtinai ramus.

Gal esat kas poilsevę Obzore?

man irgi įdomu dėl pačių kurortų- Obzoro, Nesebaro ir Saulėto kranto, nes visuose esam nusižiūrėję po viešbutį, tai įdomu, ar yra didelis skirtumas, kuriame kurorte apsistoti? gal kažkuris arčiau kokio nors parko, ar pan. lankytinų vietų g.gif nors apskritai, atstumai tarp jų lyg ir nėra l.dideli, tai nebent gal pats kažkuris miestelis gražesnis ir daugiau veiklos jame ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 02 03, 15:31)
man irgi įdomu dėl pačių kurortų- Obzoro, Nesebaro ir Saulėto kranto, nes visuose esam nusižiūrėję po viešbutį, tai įdomu, ar yra didelis skirtumas, kuriame kurorte apsistoti? gal kažkuris arčiau kokio nors parko, ar pan. lankytinų vietų g.gif nors apskritai, atstumai tarp jų lyg ir nėra l.dideli, tai nebent gal pats kažkuris miestelis gražesnis ir daugiau veiklos jame ax.gif

Žiūrint koks kelionės tikslas ar ilsėtis viešbutyje, ar daugiau pakeliauti? Mes daugiau laiko norim skirti poilsiui smile.gif

Kokius Jūs viešbučius esate su šeima nusižiūrėję?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adžuba: 03 vasario 2015 - 16:08
man kelionių agentūroje pasakojo, kad saulėtas krantas ir auksinės kopos (ar tai kažkuris iš jų, nes man labai panašiai skamba), tai kažkas panašaus į mūsų palangą (blogaja ta miesto pusę)... jį pamėgę skandinavų jaunimėlis, jis iki paryčių baliavoja diskotekose (kurios gali vykti tiesiog gatvėse), poto paryčiais traukia uliavodami į viešbučius... ir šiaip kurortas labiau orientuotas į jaunimą.
todėl man rekomendavo rinktis arba tų kurortų pakraščius arba obzorą, albeną ir t.t.

kiek tame tiesos nežinau.
Atsakyti
QUOTE(elifė @ 2015 02 03, 16:31)

Saulėtas krantas praktiškai "suaugęs" su Nesebru. Nesebro centras - mini Gariūnai įsikūrę Junesko paveldo objekte. Obzoras-panašus į mūsų Šventąją, Saulėtas krantas-į Palangą.
Mano nuomone Obzore reikia imti gerą viešbutį ir iš jo niekur neit, o jei norisi pasidairyt po barus, parduotuves - rinktis Saulėtą krantą.
Dar atkreipkit dėmesį, kad kai kurie Nesebro viešbučių pliažai labai jau siauri ir prigrūsti. Jei pavyks kažkur rasti viešbutį su nemokamais gultais, skėčiais prie jūros - imkit, nes gultai Bulgarijoj brangūs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 03 vasario 2015 - 21:42