QUOTE(Beautiful Life @ 2014 08 22, 21:52)
Dėl orų jums niekas nepatars , mes buvome liepos antroje pusėje, lijo 3 dienas. Aišku tas lietus buvo 10-15 min., bet vis tiek nemalonu. Draugams labiau pasisekė, birželio pabaigoje iš 11 dienų nei vienos - nelijo.
Dėl mašinos nuomos: galima išsinuomot viešbutyje ~100 levų Dacia Logan. Galima išsinuomoti Obzore, einant iš viešbučio link miestelio, antrame nuomos kioskelyje kaina buvo nuo 35 eurų. Minėjo, kad geriausia užsakyti prieš 2 dienas, visos mašinos su A/C ir atvaro iki pat viešbučio. Bet mes vis dėl to nenuomavom, patingėjome
Važiuoti vienareikšmiškai į Nessebarą, jeigu liks jėgų ir į Sozopolį (paskutinis man labiau patiko)
Dėl mašinos nuomos: galima išsinuomot viešbutyje ~100 levų Dacia Logan. Galima išsinuomoti Obzore, einant iš viešbučio link miestelio, antrame nuomos kioskelyje kaina buvo nuo 35 eurų. Minėjo, kad geriausia užsakyti prieš 2 dienas, visos mašinos su A/C ir atvaro iki pat viešbučio. Bet mes vis dėl to nenuomavom, patingėjome
Važiuoti vienareikšmiškai į Nessebarą, jeigu liks jėgų ir į Sozopolį (paskutinis man labiau patiko)
Na jo cia su tuo oru, tai istikruju laimes dalykas jauciu siltesniu rubu tai reiks tikrai pasiimti,vaikui tai būtinai
Aciu už info nesebara buvau pasizymejus, kad reiktų apsilankyt,reiskias tikrai vaziuosim
Dar galvojam apie varnos delfinariuma ir idomu ar verta nuvažiuot,gal kas buvę?