Klausete ar patiko Casablanca viesbutyje?
Taip patiko, mes gavome seimynini kambari kambari 2a. aukstai lipti nereikedavo (nors man butu patike kuo daugiau pasportuouti laiptais) aprasymuose niekur nebuvo aprasyta, kad seimyninis kambarys yra su dviem toletais, kraiuklem didziulem, veidrodziais... vaikai buvo laimingi
tv buvo abiejuose kambariuose, kavos Neskafe ir arbatos Lipton papildydavo kas ryta, mat panorejus gali pasidaryti buvo kambaryje virdulys, virykle, saldytuvas (pas draugus 213 kambaryje buvo dar ir mikrobange, skrudintuvas
Na mums virtuviniu dalyku nereikejo, pakako visko ko buvo ... Maistas tikrai labai skanus, pasirinkimas nemazas, vaisiu buvo visokiausiu tik braskiu nebuvo
kava is aparatu man tai skanesne nei Turkijoje ir Graikijoje, darydavausi dviguba porcija juoda, o ant virsaus late mmm ...su saldumynais,taip pat budavo i ledu (vaikai dejosi i vaflinius kauselius, kartais i dubenelius su tresnem pasidarydavo. Gerimu pasiula nemaza kokteiliu rusiu buvo 14 skaniausias buvo 1 ir 6 numeriukas
Su vaikais uzsiiminejama vos ne visa diena, maciau su mazaisiais animatoriai parkrite ant zolytes piesia, vakarais visada programa maziesiems, na truko man tai programos suaugusiems nes bunant savaite mums programa buvo tik 3 vakarus ir tik 1 vakara buvo normali programa super vyro rinkimai
tai dovanu uz pirma vieta drauges vyras gavo 1000 gramu degtines
ziurim atnesa 1 litro buteli, tai parsiveze i LT
Siap uzisiemimai zaidimai prie baseino nieko buvo ir kai nugaletoja tampi isvis super tai duoda idomesniu kokteiliu kaip priza....
Na viesbutis tikrai patiko
Grizome is Obzoro sakau pavirte i abžoras, priauge svorio