QUOTE(Alabama @ 2014 07 22, 23:42)
Jau tas prietarumas:D
Sia savo mergaite sapnavau dar iki pastojant su ja.Sapnas buvo, kad brendu per geleta pieva, kur geles yra zvaigzdes, o jose guli nuostabi mergaite.As paimu ja ir priglaudus nusinesu, suvokdama, kad tai mano, mano, mano vaikelis, mano issvajota dukte, mano Anna.Po keliu menesiu pradejau lauktis.Mirtis ir gimimas ateina is to paties dieviskumo, ir si nuotrauka yra mano sapnas.Nieko siurpaus jame nera, tik sviesus laukimas ir nuojauta stebuklo.
Ich, tavo darbas yra nuostabiausias.Balsavau uz ji:)
Sia savo mergaite sapnavau dar iki pastojant su ja.Sapnas buvo, kad brendu per geleta pieva, kur geles yra zvaigzdes, o jose guli nuostabi mergaite.As paimu ja ir priglaudus nusinesu, suvokdama, kad tai mano, mano, mano vaikelis, mano issvajota dukte, mano Anna.Po keliu menesiu pradejau lauktis.Mirtis ir gimimas ateina is to paties dieviskumo, ir si nuotrauka yra mano sapnas.Nieko siurpaus jame nera, tik sviesus laukimas ir nuojauta stebuklo.
Ich, tavo darbas yra nuostabiausias.Balsavau uz ji:)
. Žinant kontekstą, foto iškart geriau žiūrisi . Bet vis vien asmeniškai man labiau patinka neišdidinta foto. Išdidinus kliūna primerktos akys, suknelės raukšlė sudaranti kuprelės įspūdį. Galbūt aš per didelį dėmesį skiriu detalėms, kūno kalbai - režisuojant man tai labai svarbu. Mano akimis, tik šiek tiek pakeitus mergaitės pozą - gal laisvesnės rankytės, galbūt net apsikabinusios keliukus, laisvesnė suknutė, atmerktos akys, šypsena, kurioje užfiksuota saldi nuojauta - tuoj tuoj susitiksiu su Mama - ir foto būtų tobula . Galbūt mergaitę palikčiau kiek iš toliau - leisčiau daugiau foninių gėlių - žvaigždžių. Bet tai tik mano - fotografiją vertinančios tik pagal asmeninę nuojautą, nuomonė, todėl dėl jos tikrai nesikrimskite
Bet kokiu atveju sveikinu - peržvelgiau ir kitas Jūsų šiame forume skelbiamas foto - yra tikrai labai labai gražių, mielų ir su gilia mintimi - šaunuolė