Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

Sveiki 4u.gif
Kas kiek laiko rujoja jusu kinukes?
musu pima ruja buvo balandi, o dabar matau vel kraujuoja. Lyg ir praejo trys menesiai.
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Puuga @ 2014 07 15, 13:27)
Sveiki  4u.gif
Kas kiek laiko rujoja jusu kinukes?
musu pima ruja buvo balandi, o dabar matau vel kraujuoja. Lyg ir praejo trys menesiai.  g.gif

Mano kas 10 mėn.
Atsakyti
Sveiki,

Jau kiek laiko nebuvom čia užsukusios, bet nu ir greičiai pas jus, net nebespeju skaityti biggrin.gif O čia Fluziukas biškuti pasirodo tongue.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(brigijh @ 2014 07 16, 12:01)
Fluziukas biškuti pasirodo  tongue.gif

Dažniau pasirodykit smile.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Sveikos
Mergaites koki maisteli duodat savo suniukams
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2014 07 18, 06:57)
Sveikos
Mergaites koki maisteli duodat savo suniukams

Sveika, iš jūsų pusės tik klausimai mums, o atgal apie jus nieko negaunam g.gif . Kuo iki šiol šerėt, tiko/netiko, kas buvo blogai, galų gale kokio amžiaus šuo. Mes visos skirtigai šeriam, o jei sausu, tai labai daug esam išbandę. Asmeniškai aš, tai beveik visus, kuriem normalūs savo sudėtimi esu turėjus.
Atsakyti
ui kiek pupuliu idejote wub.gif sirdis noretu dar vieno tokio mazuliuko <3 kazkaip Cola nespejau pasidziaugti ,o ir ne maza buvo kai parsiveziau..gaila,kad taip greitai jie auga blush2.gif

Agentas toks grazu bernas wub.gif

Del maisto tai as daug ka isbandziau, bet maniske valgo tik viena. Isranki pana , nuo stalo tai tik duok doh.gif bet negalima.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 18 liepos 2014 - 13:54
Ogogo, kiek priraset! thumbup.gif
Agentukas, koks fainuolis, man irgi ziauriai i Dzeki panasus, sudejimas viens prie vieno mirksiukas.gif
Nikuti, kokie fainuoliai visi keturi pas tave, ir visai gerai atrodo, ka tu ten rasai, kad nesutvarkyti, tu gal nematei, kaip atrodo - nesutvarkyti doh.gif O Zuzu, as jos kitokios ir neisivaizduoju, man ji tokia tvirta, o ne stora thumbup.gif
Pauksciuk, kaip pas tave dabar linksma biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kokie meiluciai maziai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Kuoduotoji, kam tau mergaite, imk plikuti berniuka Pauksciuko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 07 18, 22:52)
Nikuti, kokie fainuoliai visi keturi pas tave, ir visai gerai atrodo, ka tu ten rasai, kad nesutvarkyti, tu gal nematei, kaip atrodo - nesutvarkyti  doh.gif O Zuzu, as jos kitokios ir neisivaizduoju, man ji tokia tvirta, o ne stora  thumbup.gif

Zarute, kad tvirta tas tai taip. Man atrodo, kad ji į senelę (iš tėvo pusės) sudėjimu panaši. Iš tikro man ta senelė nelabai patiko, bet dabar būtent tokio sudėjimo šunys mane ir "veža" thumbup.gif
Ne visas nuotraukas ir rodžiau, pažiūrėk kaip ji čia atrodo doh.gif
Schwarzenegger'is
user posted image
čia jau labiau į save panaši smile.gif
user posted image
pauksciuk, kokie broliukai gražuoliai thumbup.gif Tik tokie nusiminę atrodo. Ypač mano mylimukas. Jau tokia snukučio išraiška, kad taip ir norisi prisiglausti ir paguosti smile.gif Man jis nerealus wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Smagu kai yra ka skaityti ir akos kur paganyti ;)zarute, na gi seimoje turi buti lygybe, kaip as viena tarp vyru busiu, reikia man mergytes ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas dalyvavote Ukmergės parodose? Kas gero vyko kinukų ringe? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zarute @ 2014 07 18, 20:52)

Pauksciuk, kaip pas tave dabar linksma  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Kokie meiluciai maziai thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

O jo pas mus linksma visi bėgioja, merginos jau dantuotos, šustros.

Papildyta:
QUOTE(Nikutis @ 2014 07 19, 09:22)
pauksciuk, kokie broliukai gražuoliai thumbup.gif  Tik tokie nusiminę atrodo. Ypač mano mylimukas. Jau tokia snukučio išraiška, kad taip ir norisi prisiglausti ir paguosti smile.gif Man jis nerealus wub.gif  wub.gif  wub.gif

Jis toks mažiausias man atrodo yra lepūnėlis smile.gif
Atsakyti