Įkraunama...
Įkraunama...

> Kinų Kuoduotieji šunys (30 tema)

JarasieneO, tai jau pasirodykit kaip atrodote mirksiukas.gif Džiaugiuosi, kad pagaliau ryžaisi šuniuko įsigijimui. Vaikams tai didelis džiaugsmas ir atsakomybė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikutis @ 2014 09 22, 10:27)
JarasieneO, tai jau pasirodykit kaip atrodote mirksiukas.gif Džiaugiuosi, kad pagaliau ryžaisi šuniuko įsigijimui. Vaikams tai didelis džiaugsmas ir atsakomybė thumbup.gif

Butinai pasirodysim mirksiukas.gif vaikams tai tikrai daug dziaugsmo, o atsakomybe atitenka man biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JarasieneO @ 2014 09 22, 12:18)
Butinai pasirodysim  mirksiukas.gif  vaikams tai tikrai daug dziaugsmo, o atsakomybe atitenka man  biggrin.gif

O tas vieno meto vaikas nenutampys,nenugasdins jusu mazo trapaus suniuko? Neuzlips ant jo, nereikes visa visa laika saugoti nuo jo suniuko?
Pazistamu seimoj uzlipo ant suniuko ir sutraiske ji mirtinai,trauma visai seimai visam gyvenimui.
As karta savo namuose priziurejau vaika 2 metu,tai apsaugok viespatie,kaip jis lindo ir nervavo mano sunyti doh.gif
Atsakyti
Dilgėlyt, kinukai nėra jau tokie visiškai mažiukai, o bėdų ir suaugęs gali netyčia pridaryti, užlipti ant kojytės ar kas man labai baisu atrodo, priverti su durimis, nes jie amžiais visada visur lenda ir sekioja iš paskos.
Atsakyti
QUOTE(Tuse @ 2014 09 22, 15:13)
Dilgėlyt, kinukai nėra jau tokie visiškai mažiukai, o bėdų ir suaugęs gali netyčia pridaryti, užlipti ant kojytės ar kas man labai baisu atrodo, priverti su durimis, nes jie amžiais visada visur lenda ir sekioja iš paskos.

Taiva butent suauge, net gali, o ka ja jau kalbeti apie isiziojusius,nekordinuotus ,pasiutusius,isdykusius vaikus, jie nieko blogo nenoredami yra didziausia gresme...o dar ~3men sunyciui.
Nuosirdi uzuojauta mamai, jeigu ji supranta,kokia maksimalia atsakomybe pasieme,saugot ta pupika 24val. per para nuo savo pacios vaiku ir ypac to mazulio gimusio 2013m. Budrumo ir kantrybes jai 4u.gif
Atsakyti
Nera taip baisu kaip jau cia rasot wink.gif turiu as dvi panas 4 ir 2 metu, na ir ginasi suniukas, suurzgia, net perspejamai krimsteli jei kazkas nepatinka, o ir siaip suo visada prie manes o ne prie vaiku, tai ir nereikia sekti ir begioti is paskos, kad neuzliptu ir pan 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 09 22, 15:53)
Nera taip baisu kaip jau cia rasot wink.gif turiu as dvi panas 4 ir 2 metu, na ir ginasi suniukas, suurzgia, net perspejamai krimsteli jei kazkas nepatinka, o ir siaip suo visada prie manes o ne prie vaiku, tai ir nereikia sekti ir begioti is paskos, kad neuzliptu ir pan  4u.gif

O negaila suniuko,kad turi gintis,begti,urgzti net krismtelt,kad apsigintu savo paties namuose?
Drauge veiseja po keliu dienu suniuka atsieme is seimos su mazu vaiku, tiksliau patys tevai atveze atgal ,nes ju dukryte gasdino suniuka. Suniukas tapo traumuotas zinoma..
Nuo dabar niekad neparduoda sunu i seimas su mazais vaikais.
Atsakyti
biggrin.gif ka jus snekat, traumuotas... musu suo yra labai laimingas, negasdinkit zmoniu be reikalo, kazkas papasakojo baisia istorija ir viskas kitaip buti negali smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cinde @ 2014 09 22, 16:05)
biggrin.gif ka jus snekat, traumuotas... musu suo yra labai laimingas, negasdinkit zmoniu be reikalo, kazkas papasakojo baisia istorija ir viskas kitaip buti negali smile.gif

Pasakojau apie konkretu atveji gi, ne apie jus ir jusu suniuka mirksiukas.gif
Kad jusu suniukas nuo vaiku pabega,urzgia ir krimsteli, bei laikosi prie jusu, pasipasakojote pati mirksiukas.gif
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
jis nebega nuo vaiku, o zaidzia su jais mirksiukas.gif
Atsakyti
Jaigu buciau veiseja ,tikriausiai irgi stengciausi neparduoti suniuko seimai su mazais vaikais blush2.gif
As laukiau,kol ir maniskiai paaugs, nors tikriausiai geriausia yra mokyklinio amziaus ir vyresniems.
Pastebajau ,kad Cola mazesnio irgi labai neprisileidzia,nors jam jau 5 ir proto turi, bet juk tai vaikas.

Kaimynai nusipirko raselio terjera,tai sake mazius labai skriaudzia...

Bet kiekvienam juk savaip, galu gale vaikai visi labai skirtingi 4u.gif ir i gyvunus reaguoja skirtingai 4u.gif

Jarasiene, sveikinimai wub.gif nuostabia kalyte pasiemei wub.gif ech man jos akytes, tikrai matosi kad ji puikaus charakterio,bus tikra drauge wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erikiuxxx: 22 rugsėjo 2014 - 15:51
As taip ir neatsekiau kokia mergyte pasiemet Jarasiene 4u.gif taip smalsu, pasirodykit, ar bent nuorodele imeskit wink.gif
Atsakyti