QUOTE(pauksciukas @ 2014 09 05, 07:21)
Pas mane 45x65 ir labai gero dydžio (nei per didelis nei per mažas), jei yra galimybė paprašyk pagal savo ūgį patogiau, negu susilenkus. Aš kėdę pasistatau ir sėdžiu. Nes mano man žemokas 80 cm aukščio, nugarą skauda.
O kilpa reikalinga labai patogu.
Mes kažkada irgi Panevėžio gamybą žiūrinėjomės, neatsimenu Nikuti kodėl mes jų neužsissakėm?
Papildyta:
Man pabai patiko Andis trimeris (skuto 0 mm), Moser geri trimeriai.
Dabar turiu Babyliss profesional, bet man ji neuima 0 mm.
Tai geriausia pirkt brangesnę, galingesnę ir kad nuimtų 0 mm. Tarnaus ilgai.
Tos pačios pilnai užteks ir viso šuns nuskutimui. Patogiau pakraunama, bet profesionalių būna laidas ilgas tai irgi gerai. Dar reiktų garsą pasižiūrėti, kuo tylesnės tuo geriau.
O kilpa reikalinga labai patogu.

Mes kažkada irgi Panevėžio gamybą žiūrinėjomės, neatsimenu Nikuti kodėl mes jų neužsissakėm?
Papildyta:
Man pabai patiko Andis trimeris (skuto 0 mm), Moser geri trimeriai.
Dabar turiu Babyliss profesional, bet man ji neuima 0 mm.
Tai geriausia pirkt brangesnę, galingesnę ir kad nuimtų 0 mm. Tarnaus ilgai.
Tos pačios pilnai užteks ir viso šuns nuskutimui. Patogiau pakraunama, bet profesionalių būna laidas ilgas tai irgi gerai. Dar reiktų garsą pasižiūrėti, kuo tylesnės tuo geriau.
oi ne as ne apie auksti kalbejau

pas mane babyliss profesional, labai panasi buvo i Andis

QUOTE(foxx @ 2014 09 05, 12:24)
Erikiuxxx,pas mane yra paneveziecio stalas -tikrai neblogai padarytas.Darem ji pries 3 metus - su ratukais(galima be ju),o laikikli pridejo kaip prieda prie komplekto,bet mes jo nenaudojom -padovanojau shicu savininkei.Prisisuka rankena tempimui(jei su ratukais).Siaip - niekuom nesiskiria nuo pirktiniu,tik kaina...dvigubai pigiau mokejom ,nei tuo metu jie kainavo parodose ar internetu...Jei uzsakysit be ratuku - bus zymiai lengvesnis nei su jais...Jei ka sugalvosit -pas mane turetu dar buti islikes jo tel.nr.
tai pries 3metu tikriausiai ir kaina gerule buvo . Trenoruoteje viena teta sake 150lt mokejo, as vakar paskambinau tai be stovo 220lt , pakaroklis dar 50lt kainuoja

Papildyta:
QUOTE(Nikutis @ 2014 09 05, 08:43)
Aukštesnių stalų kaip 80 cm manau nebūna, nors kas ten žino
Aš nepamenu ar su tavimi apžiūrėjau tą panevėžiečio stalą, bet naujo nemačiau, o senas man atrodė negražus. Dėl kilpos aš ne šiaip sau paminėjau, bet skaičiau(tik nebepamenu kur, gal Krasotkoje), kad kirpykloje kirpėja išėjo į kitas patalpas kalbėti telefonu, o grįžusi rado šuniuką pasikorusį. Tas matomai bandė nušokti ir pasikabino. erikiuxxx, jei tau stalas reikalingas namuose, nereikia su ratukais, tiesiog žiūrėk kiek turi vietos jam pastatyti. Pas mane šunims tvarkyti stovi toks didokas, man labai geras, ant jo ir gumytės sudėtos ir šepečiai, dar ir fenas telpa, vnž viskas po ranka. Jei reiktų nešiotis į parodas, tada gal ir mažesnio dairyčiaus.
Kas liečia trimerius pas mane ChroMini MOSER, labai geras, pirkau prieš 4 metus, tvarkau 4 šunis, galandau tik vieną kartą. Be to patinka, kad nusiimpa galvutė ir galima išvalyti. Ar jis imtų pūko kūnelį negaliu pasakyti. Tinos ausis ima puikiai, Alex nelabai. Bet Alex turi povilnį. Kitą mašinėlę, kad nuskusti kūnelį nemanau kad tikslinga pirkti, juk galima kas pusę metų ir į kirpyklą nuvesti, o snukutį tenka dažnai skuti. Dar žirklučių nagučiams reikia, čia irgi dažna procedūra
Ir aišku šepečio
Geriau atgailėkit pinigų geram šepečiui, tarnaus visam gyvenimui. Pas mane du: MADAN violetinės spalvos-tas super ir Plush Puppy Metro Antistatic Brush -šis labai tankus ir man nepatinka 

Kas liečia trimerius pas mane ChroMini MOSER, labai geras, pirkau prieš 4 metus, tvarkau 4 šunis, galandau tik vieną kartą. Be to patinka, kad nusiimpa galvutė ir galima išvalyti. Ar jis imtų pūko kūnelį negaliu pasakyti. Tinos ausis ima puikiai, Alex nelabai. Bet Alex turi povilnį. Kitą mašinėlę, kad nuskusti kūnelį nemanau kad tikslinga pirkti, juk galima kas pusę metų ir į kirpyklą nuvesti, o snukutį tenka dažnai skuti. Dar žirklučių nagučiams reikia, čia irgi dažna procedūra

na as galvoju neimsiu kilpos kolkas,veliau ziuresim

Vava su pukais biskiuka kitaip,as pastebejau kad Spurgos plauka irgi suniau ima