Tuse, 03 Lie 2014 - 21:38, paraÅ�ÄÄ€”:
Tuse, 03 Lie 2014 - 21:38, paraÅ�ÄÄ€”: ![]()
Selfish, visai neblogai, tik dar lengviau būtų kuo arčiau odos skusti, nepaliekant plauko.
As ja pirmu numeriu skutu tik pilva su nuliniu,,, ir taip man ji nusidrasko paskui po proceduru.... ypac kakla,,, patepu su alijosium ir praeina kazkaip baisu man ja visa plikai nuskust...

Nikutis, 04 Lie 2014 - 08:06, paraÅ�ÄÄ€”:
Nikutis, 04 Lie 2014 - 08:06, paraÅ�ÄÄ€”: ![]()
Labai gražiai nukirpai
Tik aš nuo nugarytės daugiau nuimčiau, iki šviesių plaukučių. Nepatinka man tie ant nugaros karčiai. Ypač matosi 3 nuotraukytėje. Palikčiau tik iki keteros, na kur menčių kauliukai (nežinau kaip pas šunis tie kaliukai vadinasi
![]()
)

As pasikliaunu moterim kuri man ja visa apzelusia pavasary kirpo, na ji veisia bisonus berods, lankosi parodose tai gal sakau zino ka dare, tai daug maz pagal ja toliau taip ir kerpu, gal siek tiek palieku ir daugiau,

kojos man grazu, pirmas vaizdas fainas tikrai liuks

Nikuti ,o kaip su kaklu ne per daug nuimti sonai ten ?

O man nieko ner graziau uz sutvarkyta puki

man sis pukus

http://www.chinesecr....html#mainimage

Tuse man kazka panasaus esi rodziusi,bet be ausu..nebeatsimenu pavadinimo

Supratau ko klausei

Bet taisyklių kiek palikti plaukų tikrai nėra. Kai kas ir su barzdomis šunis išstatinėja, nors gyvai neteko matyti, bet nuotraukų daug.
Oi koks guolis gražus, bet toks tinka tik suaugusiam šuniui, mažiai apkramsnotų kraštus

Nikutis, 04 Lie 2014 - 13:44, paraÅ�ÄÄ€”:
Nikutis, 04 Lie 2014 - 13:44, paraÅ�ÄÄ€”: ![]()
labai gražus pūkutis
![]()
Supratau ko klausei, aš nuimu visur daug. Zuzkai palieku plaukus tik ant kakliuko viršaus, šonus nuskutu, nors ten tokie reti auga, bet man jau negražu. O kojų viršus(petys) irgi nuskustas, paž jos Pedigree, niekur nepamatysi per daug palikta. Nebent šioje nuotraukoje
Bet taisyklių kiek palikti plaukų tikrai nėra. Kai kas ir su barzdomis šunis išstatinėja, nors gyvai neteko matyti, bet nuotraukų daug.
Oi koks guolis gražus, bet toks tinka tik suaugusiam šuniui, mažiai apkramsnotų kraštus

Supratau ko klausei

Zuzu

Nu maniskiai tikriausiai tiktu, nes jis pas mane namie s vis nieko nera sugriauzus..tik vaiku lego kaladeles mego nesioti, bet gal kas namie visad kazkas yra..tai neliudi vaikas.. O gal kad tingine ji pas mane

tik va dydziai ydomus,man atrodo vienas mazokas, o kitas dydokas ?

Papildyta:
Ausis skutu tik pūkėms, bet tikrai ne galiukus, o visas ausis, taip kaip šioje nuotraukoje

Plikų ausys pas maniškius plaukuotos. Plaukučių nepakerpu, bet jie ir nebeauga.

Maniske tai neturi budos, pas ja tik guolis vienas,bet man jis kazkaip nelabai

musu sitas

Na tai va,nenoriu as skusti kaip pukei

https://www.facebook...2...e=3
erikiuxxx, tu jau nepyk, bet plikiems nuskustos iki pusės ausys man nepatinka. Zuzu kai buvo 11 mėnesių(pedigree paž) taip buvau nuskutusi, atrodė katastrofiškai. Na jei jos ausys būtų buvusios mažo apaugimo gal dar ir nieko būtų, bet pas ją daug plaukų, galva kaip kopūstas atrodė su styrančiais ausų galiukais, nu man ne, negražu buvo. Dar pūkams gal ir galima kentėti, bet plikiems arba taip arba taip. Gal tu pabandyk užauginti plaukus? Juk nuskusti suspėsi bet kada?