Merginos o gal kuri skaitydama kur nors radot kad reikia pakartoti vvt nes nesigavo tipo neatsiskiria kas reikia Nes man taip atsitiko ir dabar kankinuosi nezinau ka daryt ir taip sunku buvo apsiprest o dabar vel nezinomybe Nors kiek pati skaiciau as niekur tokio atvejo niekur neradau
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 23, 22:21)
O as ivertinus visas rizikas , tikimybiu teorijas (Sopro klinikoj nurodoma ,jog Prisca tyrimai nesiekia net 60 proc patikimumo) nusprendziau darytis Natera. Kadangi VVT suteikia sansu persileidimui ir infekcijai, kuo as rizikuoti visiskai nenoriu vistik, o pinigai ,kuriuos kainuoja Natera nors ir labai dideli,bet yra uzdirbami ir tikrai kaip MB pasake, kad tai niekis palyginus su sansais auginti nesveika vaika. Taigi mes nenorime nei nesveiko vaiko ,nei galimybes prarasti sveika ar dar kokios infekcijos.
Todel sprendimas darytis Natera buvo apgalvotas ir pasvertas.
Alfa klinika zadejo ,kad per 2 savaites padaro atsakymus (issiuncia tyrimus i Kalifornija ,JAV ). Kita savaite kaip ir galima registruotis.
Lygiai tokie patys argumentai buvo ir mūsų su vyru. Beje, mano tyrimo rezultatai buvo po 10 dienų, net 2 savaičių nereikėjo laukti.
laivite, o kiek ml paeme skyscio kad nesigavo ? ir kiek dabar tau savaiciu ?
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 22:07)
laivite, o kiek ml paeme skyscio kad nesigavo ? ir kiek dabar tau savaiciu ?
3 ml ir yra 17 sav ir kelios dienos
QUOTE(Laivite @ 2014 07 23, 23:11)
3 ml ir yra 17 sav ir kelios dienos
O kur paeme ? Santariskese ? Nes man irgi eme 3 ml. O ka daktarai sako ? Kaip teko skaityti jeigu duriama 2 ir daugiau kartu yra didesne rizika persileidimo. O natera pasidaryti nesigauna jums finansiskai ?
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 22:30)
O kur paeme ? Santariskese ? Nes man irgi eme 3 ml. O ka daktarai sako ? Kaip teko skaityti jeigu duriama 2 ir daugiau kartu yra didesne rizika persileidimo. O natera pasidaryti nesigauna jums finansiskai ?
Santariskese eme ir tipo nesigavo isauginti per mazai aisku man tokia mistika nes niekur nerandu tokio atvejo kad kam taip butu atsitike nors gydytoja sako kad buna retu ismciu Nezinau ka daryt skambinom i klinika del karujo tai tik pirmadieni ir dvi savaites reiks laukt
Papildyta:
Siaubas esu pasimetus ir soke
QUOTE(Laivite @ 2014 07 24, 00:02)
Santariskese eme ir tipo nesigavo isauginti per mazai aisku man tokia mistika nes niekur nerandu tokio atvejo kad kam taip butu atsitike nors gydytoja sako kad buna retu ismciu Nezinau ka daryt skambinom i klinika del karujo tai tik pirmadieni ir dvi savaites reiks laukt
Papildyta:
Papildyta:
jeigu finansai laidzia pasidarykit natera tada. jeigu ne paslaptis o pas kokia gydytoja taip ir idomiai ir kada eme ?
QUOTE(Laivite @ 2014 07 24, 00:02)
Papildyta:
Papildyta:
dar tokio ciudo nebuvau niekur perskaicius,nors pastarosiom dienom ir naktim praziurejau akis del tu genetiniu tyrimu internete... Gal jiems ne tai ,kad neaisku , bet ispyle tiesiog ta skysti ar pasimete kur
Parasykit veliau cia ka nusprendet daryt
Laivite - idomi situacija, gal kraujo pateko i vandenis ? Nes toki varianta girdejusi ir ne viena. Man gydytoja itraukusi vandenis i svirksta is karto parode, kad viskas ok, skaidrus, tai bent del sito as buvau rami
O idomu del Nateros. As nesidomejau, bet kiek procentu tiesa jis rodo? O siaip pries vvt as pasirasiau popierius ir daviau papildomai krauja, kad tirtu mano dnr - kaip gydytoja sake, tai reikalinga dabar tyrimams, kad ateityje mergaitems nebebadytu pilvu, o tirtu is veninio kraujo
O idomu del Nateros. As nesidomejau, bet kiek procentu tiesa jis rodo? O siaip pries vvt as pasirasiau popierius ir daviau papildomai krauja, kad tirtu mano dnr - kaip gydytoja sake, tai reikalinga dabar tyrimams, kad ateityje mergaitems nebebadytu pilvu, o tirtu is veninio kraujo
QUOTE(Ik se @ 2014 07 24, 07:49)
Laivite - idomi situacija, gal kraujo pateko i vandenis ? Nes toki varianta girdejusi ir ne viena. Man gydytoja itraukusi vandenis i svirksta is karto parode, kad viskas ok, skaidrus, tai bent del sito as buvau rami
99,9
beje, kai nustato tevyste ir tyria vaiko ir vyro krauja teismineje ekspertizeje,atsakymas irgi buna visada 99,9999999.... taip arba/ne .
Per Natera tyrima, kaip suprantu, isskiria is motinos kraujo vaiko DNR,t.y. nuo 10 savaites mamos organizme jo jau buna pakankamai,kad isskirt. O prisca turbut vistik tiria vien tik is mamos kraujo ir kitu duomenu (amzius, seimos ligu galimas faktorius ir t.t.)
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 24, 07:59)
99,9
beje, kai nustato tevyste ir tyria vaiko ir vyro krauja teismineje ekspertizeje,atsakymas irgi buna visada 99,9999999.... taip arba/ne .
Per Natera tyrima, kaip suprantu, isskiria is motinos kraujo vaiko DNR,t.y. nuo 10 savaites mamos organizme jo jau buna pakankamai,kad isskirt. O prisca turbut vistik tiria vien tik is mamos kraujo ir kitu duomenu (amzius, seimos ligu galimas faktorius ir t.t.)
Jo natera isskiria dnr, o prisca vertina kazkokius hormonus ir kitus kraujo rodiklius, paskui suveda i algoritma i kuri ieina echo duomenys, amziaus rizika ir gaunamas rezultatas tikimybinis.
Ik se as irgi daviau eksperimentui kraujo bet kaip man pasake atsakymo negausim
QUOTE(proksi @ 2014 07 24, 08:07)
Jo natera isskiria dnr, o prisca vertina kazkokius hormonus ir kitus kraujo rodiklius, paskui suveda i algoritma i kuri ieina echo duomenys, amziaus rizika ir gaunamas rezultatas tikimybinis.
Tai čia panašius į Natera tyrimus bando mūsų genetikai daryti? Gal ateis netrukus laikas, kai nereiks tiek mokėti ir visoms bus daroma būsimam kūdikiui nepavojingi tyrimai.