QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 16:03)
Zinok nenoriu, as nusprendusi kuo maziau internete skaityti. Genetiniai tyrimai buvo isimtis, ir tai dziugias naujienas radus buvo gera, bet radus blogas - papildomos baimes
Ten ne genetiniai tyrimai
mamytes kam gimdyti gruodi plepa apie viska nuo oro iki maisto ir svorio didejimo
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2014 07 23, 16:53)
Proksi, Ik se, sveikinu su puikiais atsakymais
Ramaus jums laukimo savo mažiukų
O aš noriu štai ko paklausti. Esu užsiregistravusi pakartotiniam vizitui pas genetikę. Tačiau iškilo klausimas dėl nėštumo savaičių. Jei detali apžiūra turi būti atliekama 19 savaičių, tai reikia eiti, kai bus pilnos 18 savaičių ir bus beeinanti 19 ar geriau kai bu pilnai suėjusios 19 savaičių?
Kaip idomiai, kad 19 sav, nes patariama 20-22 sav. detalu echo darytis, Geriau tada eikit kai jau bus pilnos 19 sav.
Papildyta:
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 16:55)
Bliamba tikiuosi kad visoms mums, kurioms dare pirmadieni vvt, geri tyrimai. Su kai kuriomis belaukdamas uz duru taip sauniai paplepejom....
Ir aplamai tik toki kosmara perejusi gali suprasti kitas esanciais tokioje pat situacijoje. Tikiuosi mano situacija kazkam tikrai bus paguoda ir prides tikejimo ir vilties
tad net uzsiregistravau forume ir rasiau sioje temoje, nors siaip tokiu dalyku nedarau
Nu tai ir lik sm
as tai cia ir perkuosi ir plepu, o sioje temoje tikrai radau pakankamai daug vertingos info
Purmadieni tikrai smagi kompanija buvo