Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 14:39)
Ik se tai lisk i gruodinuku tema forume  tongue.gif

Zinok nenoriu, as nusprendusi kuo maziau internete skaityti. Genetiniai tyrimai buvo isimtis, ir tai dziugias naujienas radus buvo gera, bet radus blogas - papildomos baimes
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 15:07
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 16:03)
Zinok nenoriu, as nusprendusi kuo maziau internete skaityti. Genetiniai tyrimai buvo isimtis,  ir tai dziugias naujienas  radus  buvo gera, bet radus blogas - papildomos baimes

zinok rimtai, kuo maziau geriau gilintis , pagrindiniai tyrimai atlikt ir pakanka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 23, 15:40)
zinok rimtai,  kuo maziau geriau gilintis , pagrindiniai tyrimai atlikt ir pakanka smile.gif

Taip, drinks_cheers.gif zinau nemazai atveju, kai pasidaro echo pas genetikus ir jei geras, net kraujo nedaro smile.gif ir laukia sau ramiai ir tftu tfu vioms ir gimdavo vaikuciai be sindromu smile.gif
Atsakyti
Proksi, Ik se, sveikinu su puikiais atsakymais smile.gif Ramaus jums laukimo savo mažiukų smile.gif

O aš noriu štai ko paklausti. Esu užsiregistravusi pakartotiniam vizitui pas genetikę. Tačiau iškilo klausimas dėl nėštumo savaičių. Jei detali apžiūra turi būti atliekama 19 savaičių, tai reikia eiti, kai bus pilnos 18 savaičių ir bus beeinanti 19 ar geriau kai bu pilnai suėjusios 19 savaičių?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gule: 23 liepos 2014 - 16:00
QUOTE(Gule @ 2014 07 23, 15:53)
Proksi, Ik se, sveikinu su puikiais atsakymais  smile.gif Ramaus jums laukimo savo mažiukų  smile.gif

O aš noriu štai ko paklausti. Esu užsiregistravusi pakartotiniam vizitui pas genetikę. Tačiau iškilo klausimas dėl nėštumo savaičių. Jei detali apžiūra turi būti atliekama 19 savaičių, tai reikia eiti, kai bus pilnos 18 savaičių ir bus beeinanti 19 ar geriau kai bu pilnai javascript:emoticon(':)')susėjusios 19 savaičių?

Aciu wub.gif
Jus paskambinkit i ta klinika kur registravotes ir paklauskit 4u.gif
Siaip pas genetike antram bent jau vizitui kviecia ateiti 20 -22 nestumo savaite, tai kai eina 20 savaite, jau galimas vizitas

Bliamba tikiuosi kad visoms mums, kurioms dare pirmadieni vvt, geri tyrimai. Su kai kuriomis belaukdamas uz duru taip sauniai paplepejom....

Ir aplamai tik toki kosmara perejusi gali suprasti kitas esanciais tokioje pat situacijoje. Tikiuosi mano situacija kazkam tikrai bus paguoda ir prides tikejimo ir vilties smile.gif tad net uzsiregistravau forume ir rasiau sioje temoje, nors siaip tokiu dalyku nedarau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 15:58
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 16:03)
Zinok nenoriu, as nusprendusi kuo maziau internete skaityti. Genetiniai tyrimai buvo isimtis,  ir tai dziugias naujienas  radus  buvo gera, bet radus blogas - papildomos baimes

Ten ne genetiniai tyrimai smile.gif mamytes kam gimdyti gruodi plepa apie viska nuo oro iki maisto ir svorio didejimo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Gule @ 2014 07 23, 16:53)
Proksi, Ik se, sveikinu su puikiais atsakymais  smile.gif Ramaus jums laukimo savo mažiukų  smile.gif

O aš noriu štai ko paklausti. Esu užsiregistravusi pakartotiniam vizitui pas genetikę. Tačiau iškilo klausimas dėl nėštumo savaičių. Jei detali apžiūra turi būti atliekama 19 savaičių, tai reikia eiti, kai bus pilnos 18 savaičių ir bus beeinanti 19 ar geriau kai bu pilnai suėjusios 19 savaičių?

Kaip idomiai, kad 19 sav, nes patariama 20-22 sav. detalu echo darytis, Geriau tada eikit kai jau bus pilnos 19 sav.
Papildyta:
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 16:55)
Bliamba tikiuosi kad visoms mums, kurioms dare pirmadieni vvt, geri tyrimai. Su kai kuriomis belaukdamas uz duru taip sauniai paplepejom....

Ir aplamai tik toki kosmara perejusi gali suprasti kitas esanciais tokioje pat situacijoje. Tikiuosi mano situacija kazkam tikrai bus paguoda ir prides tikejimo ir vilties smile.gif tad net uzsiregistravau forume ir rasiau sioje temoje, nors siaip tokiu dalyku nedarau biggrin.gif

Nu tai ir lik sm smile.gif as tai cia ir perkuosi ir plepu, o sioje temoje tikrai radau pakankamai daug vertingos info smile.gif
Purmadieni tikrai smagi kompanija buvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo proksi: 23 liepos 2014 - 16:20
[quote=proksi,2014 07 23, 17:19]

Kaip idomiai, kad 19 sav, nes patariama 20-22 sav. detalu echo darytis, Geriau tada eikit kai jau bus pilnos 19 sav.
Papildyta:

Man genetikė rekomendavo detalų echo 19-20 savitę. Tai aš eisiu, kai bus pilnos 20 ir kelios dienos. Tai manau pats tas smile.gif

Po pirmos puikios echo kurį laiką buvau rami, tačiau kuo arčiau antras vizitas, truputį neramumas kyla. Vėl skaitalioju internete.
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 07 23, 15:15)
neklaidinkit. tikrai iki 22 sav. galima nutraukti nestuma jei yra genetinis apsigimimas, nesvarbu, ar patau, ar DS. saukiamas konsiliumas, ir leidziama nutraukti nestuma. cool.gif

Man ta pati genetikas aiskino.
Atsakyti
QUOTE(valtis @ 2014 07 23, 16:00)
Dabar nerandu sąrašo nesuderinamų su gyvybe apsigimimų. Prieš 4 metus kai laukiausi, jį buvau išnagrinėjusi. Dauno sindromas tikrai ten neįtrauktas. Ir sveikatos apsaugos ministro įsakymo dėl abortų tvarkos kol kas niekas nepakeitė. Va radau seną straipsniuką 2005 m. dėl naujos genetinių tyrimų tvarkos sveikatos apsaugos ministro Padaigos. Ten taip pat pabrėžiama dėl DS.

http://www.delfi.lt/...ui.d?id=6228641

Jau rašiau, kad legalūs abortai prie šiuo metu egzistuojančios įstatyminės bazės neįmanomi. Nieko aš neklaidinu. Tik man pačiai gydytojai nedviprasmiškai buvo pasakę, kad įstatymai įstatymais, o realybėje viskas sutvarkoma.

uztai ir sakau, kad saukiamas konsiliumas -ir leidziama. o siaip nuejus pas gine, zinoma, nieks aborto nedarys. bet butent su genetiku snekejau, kad iki 23 sav. sukeliamas prieslaikinis gimdymas. cia siu metu duomenys. Tam ir pati dariausi vvt, nes su DS vaikiuko buciau negimdziusi. o vvt dariausi 21 sav. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 07 23, 18:28)
uztai ir sakau, kad saukiamas konsiliumas -ir leidziama. o siaip nuejus pas gine, zinoma, nieks aborto nedarys. bet butent su genetiku snekejau, kad iki 23 sav. sukeliamas prieslaikinis gimdymas. cia siu metu duomenys. Tam ir pati dariausi vvt, nes su DS vaikiuko buciau negimdziusi. o vvt dariausi 21 sav.  rolleyes.gif

jeigu ne paslaptis pas ka dareisi vvt ? ir kaip savijauta po jo ? nes kaip matau jau 36 saaite pas tamsta 4u.gif
Atsakyti
Mamytes, labai aciu, kad atsiliepet i mano komentara ir temele pagyvejo 4u.gif Buvo labai idomu skaityti jusu issamius pasakojimus, aciu Valtis ir kt 4u.gif
Visos, kurios jau turite VVT atsakymus-labai sveikinu, jausmas jauciu neapsakomas wub.gif
O as ivertinus visas rizikas , tikimybiu teorijas (Sopro klinikoj nurodoma ,jog Prisca tyrimai nesiekia net 60 proc patikimumo) nusprendziau darytis Natera. Kadangi VVT suteikia sansu persileidimui ir infekcijai, kuo as rizikuoti visiskai nenoriu vistik, o pinigai ,kuriuos kainuoja Natera nors ir labai dideli,bet yra uzdirbami ir tikrai kaip MB pasake, kad tai niekis palyginus su sansais auginti nesveika vaika. Taigi mes nenorime nei nesveiko vaiko ,nei galimybes prarasti sveika ar dar kokios infekcijos.
Todel sprendimas darytis Natera buvo apgalvotas ir pasvertas.
Alfa klinika zadejo ,kad per 2 savaites padaro atsakymus (issiuncia tyrimus i Kalifornija ,JAV ). Kita savaite kaip ir galima registruotis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latte.coffee: 23 liepos 2014 - 21:21
QUOTE(latte.coffee @ 2014 07 23, 22:21)
Mamytes, labai aciu, kad atsiliepet i mano komentara ir temele pagyvejo 4u.gif Buvo labai idomu skaityti jusu issamius pasakojimus, aciu Valtis ir kt 4u.gif
Visos, kurios jau turite VVT atsakymus-labai sveikinu, jausmas jauciu neapsakomas wub.gif
O as ivertinus visas rizikas , tikimybiu teorijas (Sopro klinikoj nurodoma ,jog Prisca tyrimai nesiekia net 60 proc patikimumo) nusprendziau darytis Natera. Kadangi VVT suteikia sansu persileidimui ir infekcijai, kuo as rizikuoti visiskai nenoriu vistik, o pinigai ,kuriuos kainuoja Natera nors ir labai dideli,bet yra uzdirbami ir tikrai kaip MB pasake, kad tai niekis palyginus su sansais auginti nesveika vaika. Taigi mes nenorime nei nesveiko vaiko ,nei galimybes prarasti sveika ar dar kokios infekcijos.
Todel sprendimas darytis Natera buvo apgalvotas ir pasvertas.
Alfa klinika zadejo ,kad per 2 savaites padaro atsakymus (issiuncia tyrimus i Kalifornija ,JAV ). Kita savaite kaip ir galima registruotis.

Labai gerai 4u.gif pranesk paskui kai gausi atsakymus, manau ir kitom pravers tavo patirtis 4u.gif

Atsakyti