Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 14:07)
Nuo 15 val. skambink, tada pakels, nes as dabar soke, galvoju ar nepasirode man tai svarstau ar neperskambinti patikrinti ar nepasivaideno man  doh.gif

Til nėštukės gali būti tokie panikieriai, kai gauna gerą tyrimų atsakymą, bet vis tiek netiki, Taigi viskas jau gerai thumbup.gif

Laukiam kito gero atsakymo ax.gif
Atsakyti
Mergaites, viskas gerai, mano mergyte sveika!!!! Omg... Pagaliau baigesi tas kosmaras. Gydytoja galvojo, kad man skambino kazkodel.... doh.gif galvojo, kad visas perskambino
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 14:07
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 15:06)
Mergaites, viskas gerai, mano mergyte sveika!!!! Omg... Pagaliau baigesi tas kosmaras. Gydytoja galvojo, kad man skambino kazkodel.... doh.gif galvojo, kad visas perskambino

Sveikinimaaaiiii 4u.gif o kada tau terminas ?
Atsakyti
[quote=Ik se,2014 07 23, 15:06]
[/quote

valio 4u.gif dabar gali nusiraminti
Atsakyti
QUOTE(valtis @ 2014 07 23, 10:51)
Nuo dvyliktos savaitės daro abortą, jeigu vaisiaus apsigimimai nesuderinami su gyvybe. Čia įeina Edvardso ir Patau sindromai. Deja Dauno sindromas į šitą sąrašą neįeina. Taigi ir legalaus aborto tuo atveju niekas nedarys. Lieka nelegalūs-jūsų rizika (gydytojai siūlo Lietuvoje dar neįteisintus medikamentus priešlaikiniam gimdymui sukelti-tik dabar Seimui teikiamas įstatymas tuos medikamentinius abortus įteisinti. Vakar girdėjau per Žinias. Bet kažin ar DS į sąrašą įtraukė?).

neklaidinkit. tikrai iki 22 sav. galima nutraukti nestuma jei yra genetinis apsigimimas, nesvarbu, ar patau, ar DS. saukiamas konsiliumas, ir leidziama nutraukti nestuma. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 15:06)

Super, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
[quote=proksi,2014 07 23, 14:09]
Sveikinimaaaiiii 4u.gif o kada tau terminas ?
[/quote]
Dekui smile.gif gruodzio 31 smile.gif

[quote=ritule1977,2014 07 23, 14:12]
[quote=Ik se,2014 07 23, 15:06]
[/quote
valio 4u.gif dabar gali nusiraminti
[/quote]

Aha, tikrai galiu pasakyti, tai buvo kosmaras. Specialiai siandien surasiau visa statistika, kad ja rastu merginos, ieskancios info. Pati labai daug ieskojau ir info man buvo labai svarbi. Tad visoms likimo draugems linkiu istvermes siame procese smile.gif
[quote=valtis,2014 07 23, 14:16]
Super, sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Dekui smile.gif
Atsakyti
Ik se tai lisk i gruodinuku tema forume tongue.gif
Atsakyti
norėjau pasiteirauti Jūsų kiek laiko trunka konsultacija ir kt. genetiniai tyrimai einant santariškėse pirmą kratą smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaxtiena: 23 liepos 2014 - 14:51
QUOTE(blaxtiena @ 2014 07 23, 15:51)
norėjau pasiteirauti Jūsų kiek laiko trunka konsultacija ir kt. genetiniai tyrimai einant santariškėse pirmą kratą smile.gif

Pirma konsultacija, echo ir kraujo pridavimas man uzeme apie 50 min., plius 15 min laukimo prie gydytojos kabineto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laina12 @ 2014 07 23, 15:15)
neklaidinkit. tikrai iki 22 sav. galima nutraukti nestuma jei yra genetinis apsigimimas, nesvarbu, ar patau, ar DS. saukiamas konsiliumas, ir leidziama nutraukti nestuma. cool.gif

Dabar nerandu sąrašo nesuderinamų su gyvybe apsigimimų. Prieš 4 metus kai laukiausi, jį buvau išnagrinėjusi. Dauno sindromas tikrai ten neįtrauktas. Ir sveikatos apsaugos ministro įsakymo dėl abortų tvarkos kol kas niekas nepakeitė. Va radau seną straipsniuką 2005 m. dėl naujos genetinių tyrimų tvarkos sveikatos apsaugos ministro Padaigos. Ten taip pat pabrėžiama dėl DS.

http://www.delfi.lt/...ui.d?id=6228641

Jau rašiau, kad legalūs abortai prie šiuo metu egzistuojančios įstatyminės bazės neįmanomi. Nieko aš neklaidinu. Tik man pačiai gydytojai nedviprasmiškai buvo pasakę, kad įstatymai įstatymais, o realybėje viskas sutvarkoma.
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 15:56)
Pirma konsultacija, echo ir kraujo pridavimas man uzeme apie 50 min., plius 15 min laukimo prie gydytojos kabineto smile.gif

ačiū už informaciją smile.gif
Atsakyti