Įkraunama...
Įkraunama...

Genetiniai tyrimai

QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 23, 13:07)
po vvt persileidimu pasitaiko, tik  ne visi atvejai pakliuna i statistika
drauge kuriai tuo metu buvo 34 metai santariskese daresi vvt dar 2005 metais, ivyko persileidimas nes po  dvieju dienu nutekejo vandenys, o buvo tik 18 sav, atsakymas parode, kad sveikas berniukas buvo.
o po to bande du kartus pastoti , bet nesekmingai , kartodavosi 6 sav persileidimai. istorija ne is linksmuju  schmoll.gif

O kodėl nepateko į statistiką, jeigu genetikai registruoja visus įvykius 3 dienos po VVT, o vandenys nutekėjo po 2 dienų?
Atsakyti
QUOTE(valtis @ 2014 07 23, 13:14)
O kodėl nepateko į statistiką, jeigu genetikai registruoja visus įvykius 3 dienos po VVT, o vandenys nutekėjo po 2 dienų?

sis atvejis buvo uzfiksuotas, bet persileidimu statistika gali nevisiskai buti tiksli, nes negirdejau kad butu oficialus kompikaciju po vvt registras
Atsakyti
QUOTE(ritule1977 @ 2014 07 23, 13:17)
sis atvejis buvo uzfiksuotas, bet persileidimu statistika gali nevisiskai buti tiksli, nes negirdejau kad butu oficialus kompikaciju po vvt registras

bet kazkur gi ta statistika vedama ? reiskiasi kazkas ja turbut fiksuoja g.gif

Ik se ar jau turi atsakymus ?
man jau daktare paskambino, viskas gerai aciu Dievui laukiam bernioko, dabar reikia save saugoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 12:40)
bet kazkur gi ta statistika vedama ? reiskiasi kazkas ja turbut fiksuoja  g.gif

man jau daktare paskambino, viskas gerai aciu Dievui laukiam bernioko, dabar reikia save saugoti  4u.gif

Ne, man neskambino dar sad.gif nieko nezinau

Sveikinu tave 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 12:51
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 13:48)
Ne, man neskambino dar sad.gif nieko nezinau

kai turesi ziniu parasyk kaip bebutu, aiku reikia tiketis geriausio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 13:40)

man jau daktare paskambino, viskas gerai aciu Dievui laukiam bernioko, dabar reikia save saugoti  4u.gif

Santariškių genetikų statistika niekur ir neskelbiama. Genetikės iš esmės skelbia pasaulinę statistiką ir kokią nori, tokią pasako. Dabar ir visuose straipsniuose, kokius ta tema galima rasti rašo, kad persileidžia nuo 1:200 iki 1:400. Užsienio klinikos veda kiekviena savo atskirai ir skelbia kiekviena savo.

Sveikinu su gerais rezultatais. Tikrai labai saugokit savo nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 12:49)
kai turesi ziniu parasyk kaip bebutu, aiku reikia tiketis geriausio  4u.gif

Skambinau gydytojai pati, bet ji nekelia
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 14:05)
Skambinau gydytojai pati, bet ji nekelia

Nuo 15 val. skambink, tada pakels, nes as dabar soke, galvoju ar nepasirode man tai svarstau ar neperskambinti patikrinti ar nepasivaideno man doh.gif
Atsakyti
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 13:07)
Nuo 15 val. skambink, tada pakels, nes as dabar soke, galvoju ar nepasirode man tai svarstau ar neperskambinti patikrinti ar nepasivaideno man  doh.gif

Aha, ji sake kad nuo 15 val. Bet jei tau skambino anskciau, galvojau, gal jau visoms skambina smile.gif

Neprisigalvok nesamoniu, tikrai neprisigalvojai, kad ji skambino biggrin.gif

Bet as dabar visai nei gyva nei mirusi - galvoju, gal man nepaskambino dar, nes atidelioja nemalonius skambucius doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ik se: 23 liepos 2014 - 13:10
QUOTE(proksi @ 2014 07 23, 13:40)

sveikinimai 4u.gif kitaip ir negalejo buti, kai ir priska nerode riziku 1:386
dabar gali pilnai nusiraminti smile.gif
Atsakyti
Kas skaito rusiškai, radau staripsnį apie VVT poveikį motinai ir būsimam vaikui. Tokios info dar nebuvo skelbiama, kai pati laukiausi.

http://medicalplanet...erstvo/321.html
Atsakyti
QUOTE(Ik se @ 2014 07 23, 14:09)
Aha, ji sake kad nuo 15 val. Bet jei tau skambino anskciau, galvojau, gal jau visoms skambina smile.gif

Neprisigalvok nesamoniu, tikrai neprisigalvojai, kad ji skambino biggrin.gif

Bet as dabar visai nei gyva nei mirusi - galvoju, gal man nepaskambino dar, nes atidelioja nemalonius skambucius  doh.gif

neprisigalvok liudnu dalyku, tikrai neatidetu skambucio jei butu blogi rezultatai, kaip tik kuo skubiau noretu aptarti blogus rezultatus, buna kad atsakymai ateina ne visi ta pacia valanda
Atsakyti