Sužinojau rezultatus Prisca II: trigubo testo DS rizika (kaip suprantu čia kraujo Prisca II
) 1:2440, o bendras I ir II trimestro (Prisca I, Prisca II, echo 13 sav) DS rizika 1:10000
Genetikė pasakė, kad jokių tyrimų nerekomenduoja, nei vvt, nei Nateros (nors prieš darant kraujo tyrimą ryte sakė gal ir reiktų man Nateros pasidaryti). Eisiu tik 20 sav echoskopijai. Kaip manot ar gerai darau jei nebesidarysiu Nateros (na pasakė, kad rizika maža ir kitų tyrimų nerekomenduoja)? Labai reikia Jūsų nuomonių.
QUOTE(aukselisr @ 2014 11 04, 10:59)
pas mane echo geras bet DS rizika 1:50
, kita savaite jau turi buti atsakymas, sedziu kaip ant adatu
Viskas bus gerai, tikiu gerais vvt rezultatais
Nervai irgi kenkia mažiukui. Čia po Prisca I? O Prisca II nesiūlė? Iš karto VVT?
QUOTE(MuseZuze @ 2014 11 04, 13:07)
Genetikos klinikoje, Vilniuje (pas gyd.Beniušienę)
Sveikinu su gerais tyrimais
Paklausiu irgi to paties: Beniušienė nesiūlė Prisca II?
QUOTE(Cygnus @ 2014 11 04, 14:12)
Nepykit, kad įsiterpsiu, netyčia užklydau į temutę ir negaliu neparašyt, nes žinau ką reiškia patirt tai ką jūs dabar jaučiat.. Mano atveju taip pat echo geras buvo, bet abu Prisca DS rizika buvo >1:50, ir ką - turiu sveikutėlę dukrytę
o kiek teko ašarų išliet.. taigi manau, kad jei echo geras, tai bus viskas gerai ir su VVT rezultatais
Sveikinu su dukryte
Tegu auga sveika ir laiminga
QUOTE(Katausė @ 2014 11 04, 15:14)
Mano irgi panaši istorija, bet gal kam bus naudinga.
Mano amžius - 35 metai.
Genetinė echoskopija puiki - nėra prie ko prisikabinti. Darausi PriscaI. Rezultatai: biocheminė rizika trisominėms ligoms: Patau ir Edwardsono 1:10000, Dauno >50. Kombinuota trisomijos 21 rizika 1:179.
Panika, ašaros, pačios blogiausios mintys, nemigo naktys. Praradau ramybę ir džiaugsmą, kad laukiuosi taip ilgai išsvajoto kūdikio
Sukrapščiau pinigėlius NIPT'ui, dvi savaites laukimo buvau tarsi "pakabinta" tarp žemės ir dangaus - nei verkt nei džiaugtis. O dar matau, kad forume kai kas daręsi kartu NIPT'ą jau turi atsakymus. Mano telefonas tyli - na galvoju gydytoja kaupiasi pranešti blogąją žinią.... Skambutis... iš gydytojos pirmų žodžių bandau pagauti bangas, kurios ištransliuotų ką gi toliau pasakys gydytoja.... Pagaliau sulaukiu "SVEIKINU, JŪSŲ TYRIMAI GERI".
Po pokalbio su gydytoja apsiverkiau
tik jau džiaugsmo ašarom.
Ir niekam nelinkiu patirti to košmaro pavadinimu "PRISCA-100% streso dozė nėščiosioms".
Labai sveikinu
Jo, nervų kainuoja tie genetiniai tyrimai...